Delije
Лига Шампиона 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Лига Шампиона 07/08 (/showthread.php?tid=1199)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Лига Шампиона 07/08 - Милош - 08-03-2007

Quote:Што се мене тиче може и Зета Smile
Ближе је ради гостовања, а и визе нису проблем Smile

Ех па сад! Ако Зета прође Ренџере ја сечем к...ц

Лига Шампиона 07/08 - COFI - 08-03-2007

Quote:
Igor_RS Wrote:Што се мене тиче може и Зета Smile
Ближе је ради гостовања, а и визе нису проблем Smile

Ех па сад! Ако Зета прође Ренџере ја сечем к...ц
pazi sta si rekao.... :rofl

Лига Шампиона 07/08 - Eribo - 08-03-2007

Могло је да нас укаки још више, нпр. Левски-Тампа (или како зе већ зову). Све у свему ОК, избегли смо касапе из Европске "петице", ово је најважније. Сада пуном снагом и много озбиљности на Левадију.

Лига Шампиона 07/08 - CEBEP - 08-03-2007

Сада ме је мало еуфорија прошла па да поставим мало трезвенији коментар. На први поглед стиче се утисак да имамо велике шансе. Е сада, колико су оне велике је право питање. У поређењу какве смо тимове могли да извучемо ово стварно одлично звучи. По начину игре која Звезда игра ових дана стиче се утисак да је било који тим у овом тренутку ”Милан” за нас. Прве изјаве Бошка, Пиксија и Дике су прилично трезвене без икакве еуфорије што је јако битно. Треба ПОД ХИТНО сложити коцкице наше игре, заборавити на овај жреб и концентрисати се на Левадију. Битно је исто тако да и играчи после оваквог жреба препознају шансу генерације и да ће ваљда са још више мотива одиграти у Естонији а да не кажем против Ренџерса. Мислим исто тако да ће у Естонији бити много чупаво и плашим се да не проради она наша ”лако ћемо.” Далеко од тога да је Ренџерс за потцењивање али је сигурно и то да Звезда може и МОРА да одигра равноправну утакмицу са њима што не би био случај против рецимо Арсенала, Ливерула.... Само срце на терен, мудрости и памети. Од Бошка исто тако много много зависи у овом тренутку. У вези њега ће ствари бити јасне за месец дана. Или улази у анале као победник који је увео Звезду у ЛШ или као тоталан губитник. Ако се ово друго догоди типујем да ће седети на клупи у најбољем случају до зиме....

Лига Шампиона 07/08 - AvalaBoy1988 - 08-04-2007

LIGU SAMPIONA LIGU SAMPIONA NA NA NA NA NA NA

:ruke

Лига Шампиона 07/08 - johny - 08-04-2007

А како би било да ви што славите ЛШ,мало `оладите.Јбт. нисмо ни левадију прошли,а ви већ трипујете.Шта треба,да нам се сви смеју ако попушимо(не дај Боже)?Зато лакше мало.

Re: , - Mikelandjelo - 08-04-2007

Quote:Кад Рује играју у гостима?

Прва се игра у Москви.

За Ренџерс игра Да Маркус Бизли ... Јел вам познато то име ... :batine

Re: , - Igor_RS - 08-04-2007

Quote:
UrbanBaby Wrote:Кад Рује играју у гостима?

Прва се игра у Москви.

Да, то је онај што је од Бишевца право будалу. Бишевац на десном беку-смешан.

Re: , - Milos_cz - 08-04-2007

Quote:
Mikelandjelo Wrote:
UrbanBaby Wrote:Кад Рује играју у гостима?

Прва се игра у Москви.

Да, то је онај што је од Бишевца право будалу. Бишевац на десном беку-смешан.
Сад нам само фали да људи побесне и почну да му вичу УУУУ, и да нас онда избаце из квалификација... Срећа па ови Естонци немају црнаца.

Лига Шампиона 07/08 - woorf - 08-05-2007

само да га не препознају..неће ваљда