Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Ђоле - 08-05-2007

Колико видим на званичном сајту текму су почели резервисти,а првотимци су улазили у игру од 60-ог минута па надаље.Уместо да је најјачи тим уиграван са изменама које могу да помогну он заказује утакмицу за Пантића,Бановића и остале...
Времена још увек има довољно,али не могу се отети утиску да Бошко нема контролу над ситуацијом и да неће стићи да их уигра.Треба мало искулирати са оним ''Улазимо у ЛШ 100%'',далеко смо још од игре.

ФК Црвена звезда 07/08 - Maximiliano - 08-05-2007

Не могу да верујем да jуче нападачи нису успели да дају гол чак ни Синђелићу! Не верујем да је Синђелић имало слабији од Левадије, али ако чињеница да ни нашим аматерима нисмо успели да дамо више од 2 гола (Миловановић и Кастиљо - главом са 15 метара!)није знак да се огласи звоно за узбуну, онда нам стварно нема спаса. Од почетка припрема одиграно је више од 10 утакмица, а нападачи нису постигли НИЈЕДАН гол! Дакле, није реч (само) о нападачима. Реч је о катастрофалној тактици тренера! Ја сам стварно свим срцем био за Болета, да остане тренер, али изгледа да сам се грдно преварио!

ФК Црвена звезда 07/08 - DelijaHH - 08-05-2007

Која иронија свега овога: сада по папиру имамо "најлакши" распоред да уђемо у ЛШ, а немамо нимало уигран тим. То је жива катастрофа!

И не само да тим није уигран, ми немамо ни правог нападача. Ђуровски не цијени превише Баркоса, док уједно форсира Ђорђевића, који је још апсолутно "зелен".

Нажалост, ни седам карантина нама више не помаже, јер једноставно немамо времена. До могућег дуела са Ренџерсима је свега 10 дана, а за 10 дана се не може уиграти један тим. Осим тога, 11.08. почиње и наше првенство, тако да за некакве карантине нема превише сврхе.

Уз то, Ђуровски поставља играче на позиције, на којима они уопште не играју.

Свеукупно, ја само Бога молим, да ми прођемо Левадију, па онда како буде.

ФК Црвена звезда 07/08 - DelijaHH - 08-05-2007

А ево шта наши бивши казу о жребу и Звезди опћенито у интервјуу за Блиц:

Трофејни стручњак је свестан да српски шампион мора да исправи недостатке, али не упире прстом у нападаче.
- Није проблем у Баркосу јер Звезда није нашла начин да пробије по боковима. Аргентинац није могао да се истакне у густој одбрани Левадије, није имао употребљиве лопте. Практично, није било правих шанси. Сада не треба тражити шпица за треће коло, он је морао одавно да дође! За седам дана и ванземаљцу је тешко да се привикне. Не каже народ узалуд да се прасе не гоји пред Божић. Шансу треба дати играчима који су већ у екипи, а не неком који ће пасти с крушке. Верујем да би превагу у корист нашег тима могла да донесе пуна „Маракана“ у реваншу - објаснио је Петровић.

Стрпљење за странце
Драгослав Шекуларац, друга Звездина звезда, такође је умерени оптимиста.
- Имамо шансу, али прво да прескочимо прву препреку у Естонији. У фудбалу нема више формалности. Надам се да ћемо поправити форму у наредне две-три недеље. Од екипе очекујем већу борбеност јер лош терен не сме да буде оправдање. Странце нећу да критикујем. Потребно је много стрпљења јер су тек стигли из Јужне Америке у Србију. Верујте, није им лако да се привикну на другачији начин рада и живота.

ФК Црвена звезда 07/08 - CEBEP - 08-05-2007

Ух 2:0 против Синђе, сада смо дефинитивно у проблему. Сада још само фали Ракић или Пјана и онда ће настати тотална конфузија. Надам се да ће неко да извуче поуке из овога да се прасе не гоји непосредно пре Божића али сада је лако бити паметан шта је требало а шта није.
Ја не разумем чему више ове тренажне утакмице као против Синђе у коме Бошко замени 2687 играча у 90 минута.
Мени лично само остаје нада да ће се вратити из Естоније као победници а онда.....

ФК Црвена звезда 07/08 - DelijaHH - 08-06-2007

Како сам читао у Блицу и Спорту једна измјена за реванш је сигурна. Умјесто Баркоса ће играти Ђорђевић. Осим тога постоји могућност да ће Милијаша замјенити Молина. Ја бих додао јос једну промјену: умјесто Анђелковића ставити Броновицког у прву поставу.

ФК Црвена звезда 07/08 - Skrimo - 08-06-2007

не знам који је ђаво Ђуровском и шта намерава али ово ми не мирише на добро...Он ко да се зајебава у припремним мечевима мења 30 играча на сваких 10 мин,мења позиције играчима,новог играча који је одиграо укупно 2 утакмице са тимом и имао мање од 10 тренинга проглашава за промашај,говори да ћемо играти са 3 шпица па играмо са једним ...страшно и ја сам био да он остане тренер и да не доводимо никог другог али не знам...

ФК Црвена звезда 07/08 - DelijaHH - 08-06-2007

Посље ј..ања нема кајања! Big Grin Сад требамо истрајати, а након пар мјесеци ћемо моћи направити први биланс. Ово, како Ђуровски поступа са Баркосом, ми се нимало не допада. Исто тако форсирање Анђелковића, који је можда направио један једини добар центаршут у текми против Ливаде. Још уз то, као што кажете, играче испробава на 77 различитих позиција. Утакмице као против Синђелића и јесу то да се нешто испроба, али он на свакој живој текми нешто експериментира. Како ће се онда уиграти тим? Ништа, ситуација је таква, каква је. Остаје само нада да прођемо Естонце, па цемо онда виђети.

ФК Црвена звезда 07/08 - Крајисник_ЦЗ - 08-06-2007

Ђуровски је изјавио да је нашао слабу тачку естонаца и да ће против њих лако.....сад,дај Боже да је у праву :flasa

ФК Црвена звезда 07/08 - Lutke - 08-06-2007