Delije
Снимање фудб. утакмица! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Снимање фудб. утакмица! (/showthread.php?tid=1054)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Снимање фудб. утакмица! - радомир - 01-19-2008

па ако те не мрзи и не једно и на друго. Big Grin

Снимање фудб. утакмица! - KizaLion - 01-19-2008

На јутјубу су резолуције ограничене, увек су мале. А на рапидшер може да окачи доста веће резолуције него на јутјуб. Ако имаш квалитетне снимке онда качи на рапидшер, ако немаш онда јутјуб.

Снимање фудб. утакмица! - UrbanBaby - 01-19-2008

Рапидшер има две мане.
1. Фајлови се после неког времена аутоматски бришу.
2. Корисници АДСЛ-а не могу скидати са Рапидшера.

Јутјуб конза! Smile

Снимање фудб. утакмица! - Woodoo - 01-19-2008

Quote:Рапидшер има две мане.
1. Фајлови се после неког времена аутоматски бришу.

Јутјуб конза! Smile

Како не могу? Ја имам АДСЛ и скидам најнормалније.

Снимање фудб. утакмица! - Igor_RS - 01-19-2008

Quote:Рапидшер има две мане.
Ауууу, па ово нема везе са истином. Још имаш и предност ако скидаш преко АДСЛ-а у односу рецимо на бежични, јер рестартовањем модема и добијањем нове ИП адресе можеш да скидаш следећи део без чекања.

Снимање фудб. утакмица! - OrtoDelija - 01-19-2008

Quote:
UrbanBaby Wrote:Рапидшер има две мане.
Ауууу, па ово нема везе са истином. Још имаш и предност ако скидаш преко АДСЛ-а у односу рецимо на бежични, јер рестартовањем модема и добијањем нове ИП адресе можеш да скидаш следећи део без чекања.

Тако је...Адсл корисници могу само да рестартују модем и не морају да чекају 2 сата за следеће скидање,док корисници кабловског нета(СББ,Иком...)морају да чекају...

Снимање фудб. утакмица! - OrtoDelija - 01-19-2008

Иначе биће у наредно време проблем са рапидшером...

As of 19 January 2008 16:00 GMT, Rapidshare's servers appear to be offline. There are rumors that Rapidshare has been shut down by the authorities after a court order, however, court records do not reveal any issued Rapidshare court order as of yet. Rapidshare technician Steven Gircham has commented on this issue - "There are rumors concerning attacks made on the Rapidshare.com servers.There are also rumors that Rapidshare has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight (GMT)"

Снимање фудб. утакмица! - Мезимче - 01-19-2008

Ајде за нас незналице, ако неко може да преведе :finger

Снимање фудб. утакмица! - HITMAN 47 - 01-19-2008

Quote:Ајде за нас незналице, ако неко може да преведе :finger

Кажу да до поноћи неће радити , због како они кажу осавремењивања сервера и пуштања у рад јачег и бржег !

Е сад ту тај главни баја из Рапида каже , да су само гласине да ће да угасе рапид , због кршења ауторских права , он то демантује и каже да ће све бити у реду !

Видећемо !!!

А за овај клип , најбоље да сачекам мало да скупим још коју ту старију утакмицу , за сад имам само пар комада , против Бајерна (и то не целу , само неке кадрове) , ову са Динамом , и из Барија ! Smile

Ти мезимче чујем да скидаш Менхенгладбах из '79, Ајде кад то скинеш са торента , јави ми се да се договоримо да то подигнеш негде , да скинемо и ми! :ruke

А што се тиче подизања клипа на мрежу , није проблем , подићићу ја и на рапид и на ЈуТјуб , а на рапиду ће бити активан бар до јуна месеца , јер до тад имам уплаћен акаунт ! ;pljuga

Снимање фудб. утакмица! - Мезимче - 01-19-2008

Слаб је много торент тек 12% за цео дан, ноћас остављам исто да скида :finger

Чим се скине чућемо се ;pivo