Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - nikola82 - 05-07-2006

Joksimovic,Miladinovic,Krivokapic---da nisu zalosni bili bi smesni......Ako su ovu utakmicu gledali menadzeri ne verujem da ce iko od ove trojice vise ikada zaigrati u nekom prvoligaskom klubu pa cak i u ovoj nasoj fuljavoj ligi.....Da li iko zna sta ce biti sa Dramanom i da li postoji sansa da ostane?Decko stvarno zasluzuje barem malkice vise da igra a mislim da je za ovih petnestak minuta pokazao da ima potencijala pogotovo zato sto je izrazito mlad.....
Sto se tice Zige kruze price da ce Japanezi grunuti neku lovu da on ostane barem jos sest meseci i da se sa njim pokusa ulazak u ls......

Odlasci / Dolasci - nisam_zdrav - 05-07-2006

Quote:Joksimovic nije igrao ni u Kolubari, bio je rezerva, nemam pojma ko ga gura, ali on nije ni za prvu ligu, a kamoli za Zvezdu.

Ista braca su mu menadzeri kao i Trajkovicu, a to su ona dvojica na koje je pucano pre izvesnog vremena... Bese braca Bambolic, tako nesto... Secam se da su kao klinci bili teski manijaci i neizivljeni, a koliko cujem i sada su u tim "biznis" vodama... U svakom slucaju pretopostavljam da ga oni guraju...

Odlasci / Dolasci - Losmi - 05-07-2006

Ne znam vase misljenje ali ja mislim da Trajkovic zasluzuje vise da igra,po meni decko je stvarno dobar igrac i zao mi je sto je u drugom planu Zenge...A decko iako je dosao kao veliko pojacanje,kao najbolji igrac prve lige iako retko kad igra vidi se koliko se raduje Zvezdinim uspesima bez obzira na sve to...mislim da zasluzuje sansu.

Odlasci / Dolasci - Ђоле - 05-07-2006

Quote:Sto se tice Zige kruze price da ce Japanezi grunuti neku lovu da on ostane barem jos sest meseci i da se sa njim pokusa ulazak u ls......

A gde to kruze price?

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 05-07-2006

Eno an SC pise kako je Vladimir Stojkovic prodan u Nant.

Odlasci / Dolasci - Ludi Gavran - 05-07-2006

Trebalo bi dovesti dva odbrambena igraca,iskisnija kao npr. Julijana koga stalno spominju.Dva dobra vezna igraca i jednog dobrog napadaca ako ode Zigic.Ne znam sta se desava sa Krupnikovicem,dal mozemo da vratimo Stefanovica,Ramba...? :zbunjen

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 05-07-2006

Nista od Stefanovica, taj se totalno "poenglezijo". Cak je i cerki dao englesko ime.

Odlasci / Dolasci - Gigac_FCRS - 05-07-2006

Quote:Cak je i cerki dao englesko ime.

Seljacina!

Odlasci / Dolasci - archer - 05-07-2006

Stojkovic je poslednji igrac koji bi otisao iz Zvezde to su samo novinarske price da bi prodali novine.
Po meni treba prodati: Krivokapica, Miladinovic, Joksimovic i ono sto moramo (Zigic, Dudic i mozda Kovacevic)

Valjalo bi Ramba vratiti, ali stvarno je kod nas u zemlji naci dobrog centralnog beka, jedino ovaj Rajkovic i OFK, da i je on prodat i kome?

Odlasci / Dolasci - Бока - 05-07-2006

Pa taj SC je per 10.dana javio da smo Milijasa prodali partizanu i Nantu...