Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 01-23-2013

Шта је ово, шта се дешава?

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/2686-dragan-dzajic-podneo-neopozivu-ostavku.html

Новине и портали преносе и да је дошло до физичког обрачуна, е сад колико је веровати свему...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - 100%anti crnobeli - 01-23-2013

Некад је била лепотица, једна бивша девојчица, али људи су је упропастили!!!

... у Љутица Богдана 1а  :'(

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - MACAK - 01-23-2013

Е сад смо прави цигани,још нам требају поделе и дно дна.НЕДАЈ БОЖЕ

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 01-23-2013

(01-23-2013, 06:15 PM)100%anti crnobeli link Wrote:

Некад је била лепотица, једна бивша девојчица, али људи су је упропастили!!!

... у Љутица Богдана 1а  :'(
Управо тако мој брате,када погледаш "данашњу Звезду" душа и срце да те заболе,у овој земљи све што је ваљало и све што представља "стожер Српства"  "демократски душмани" су уништили.Ово што се десило између Џаје и Човића нека се никад више не понови,јер су душмани и ово чекали да се нахране тиме,не смемо никад посустати ма колики проблем био,јер ко верује,тај и побеђује,а ја лично верујем у нашу Звезду,морамо да гурамо до краја и верујем да ћемо једног дана победити и вратити се још јачи него пре.Зато браћо Делије,сви заједно као и увек да певамо,да верујемо у победу,да се играчи боре као лавови,пре свега да им за углед буду "прави спортисти"(ватерполисти су показали да и у животу има нешто лепше и скупље од новца),све док Црвена Звезда не буде оно што је увек била-једна једина непобедива!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Mikelandjelo - 01-23-2013

Брука и срамота.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 01-24-2013

Quote:Шеф посланичког клуба Демократске странке Борислав Стефановић изјавио је да је све што се дешава у фудбалском клубу Црвена звезда лоше, а још тужније је то што велики системи уплаћују новац том клубу, који је намењен за запослене.– То је тужно, а још тужније од тога је што велики системи у Србији уплаћују паре Црвеној звезди које су биле намењене њиховим запосленима. Срамота је то и велика бламажа оних који су тамо трчали да ојачају темеље нове Црвене звезде – рекао је Стефановић новинарима у парламенту
Ево из дана у дана "жути смрад" доказује да још од оснивања клуба нисмо имали веће неприајтеље од њих,и све оно што сам последњих годину дана причао о њиховом ставу према Звезди сваког дана све више потврђују.Ал! жао ми јадне "жуте сиротиње",брину што се државне паре наводно улажу код нас,штета што нису још на власти па да покраду,и пази иронију Стефановић брине за незапослене,наводно жели њима да помогне ??? :o :Smile :-[ Big Grin ;D Big Grin
Нека кажу више ко људи да им је један од  приоритета био да униште Црвену Звезду,да су још од 5.октобра радили на томе,нека очисте више ту напаћену и грешну душу!
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=MpA8tlNA_-M[/flash]
Овај лик је дефинитвно све објаснио и дао историјсу изјаву за сва времена.
Дакле иста говна исти шљам,и шта је могла Звезда да постигне за време њихове владавине?Наравно ништа!

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 01-28-2013

Помаже Бог браћо,

Ово ми је први упис после дуго времена,мало сам чекао да би видео како ће се ствари одвијати у и око клуба да бих нешто паметно могао да напишем.

Пре свега чини ми се да се ствари враћају на место у нашој Звезди,без обзира на сукобе који су потресли клуб преотекле недеље.Ни међу најрођенијима не иде све сјајно,па то не треба очекивати ни у нашем клуб који је у великим проблемима.О сукобу се не би ни знало да није било "кртица" и све би се завршило на тешким речима па или песничењу(по српском обичају,Србин сам и тога се не стидим).Проблем је што неко свесно пласира неке ствари у јавност и не само сад већ дуги низ година,а те неке ствари морају да остану у кући.Претпостављам да је и у најбоља времена било  у клубу и неколико струја,али су те ствари остајале у кући.

Много позитивних ствари.пре свега отвореност пословања,и пријатно сам изненађен што се ишло дубоко у анализи пословања у претходних 15-16 година.То је добра ствар за сваког инвеститора,који ако жели да уложи паре хоће да зна где је тај новац отишао.Што се тиче кривичне одговорности и привредног прекршаја ту итекако има простора да се ствари изађу на чистину.Мада то није посао запоследних него државних органа,али треба да се изврши притисак у том смеру.

Сада најболнија тема реорганизација.То је најважнији проблем уз смањење трошкова.Мора да се сасече расходовна страна,а повећа приходовна и то подразумева болне мере.Звезда поред 40-так играча може да има још 30-так запоследних.Морамо да поделимо спортски и финансијски сектор који ће бити кординисани од стране председника.Председник по мом мишењу треба да кординише рад структура клуба и то је то,више од тога би било превише и утицало би на квалитет рада.Најуспешније светске фирме не само у фудбалском свету су тако организоване.Једноставно Звезда мора јефтино да купује и скупље да продаје.сада као и будућности је потребна штедња.

Најсклонији сам моделу Порта и предност му дајем у односу на модел Барселоне.Барселона не би са таквим начином пословања да прође у Србији,Португал је како по економској снази,тако и према броју становника приближан Србији.Они су се ослучили за производњу играча,а такође и куповину и доста су новца уложили у школовање тренерског кадра и скаутинг службу.

Звезда мора да зарађује новац на сваки начин и мора инвестирати у разсличите видове пословања,не строго везане за сам фудбал.

Пут је трновит,али нема другог излаза и једино тако можемо да заузмемо своје место у еврсопским оквирима,све друге приче су бајке.Борба,крв,сузе,зној,штедљивост,марљивост...нема нам друге.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 02-02-2013

У данашњој Политици, штампано издање, читам изјаву Салета Јанковића, квази српског Муриња, где каже да нам појачања нису потребна, јер Стојадиновић хоће да доведе штопера из шведског АИК-а. Да ли је дотични ретардиран, или му у клубу говоре шта да каже? Максимовић није ни за курац, Јовановић алкохоличар, ко ће нама да буде стуб одбране? Што пре га отерају, што пре будем мање читао његове небулозе, нећемо пући титулу или имати ситуацију као са Бордом..

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 02-03-2013

Ја се слажем са тобом... Али брате, реално... Ми смо у минусу 45 милиона, кога бре да доведемо?! Видиш да на припремама после протеривања алкоса Јовановића у одбрани играју деца из омладиснке школе... Е сад, то што он изјављује, није то дефинитивно његово мишљење, морају да се смире страсти и да се доведемо једном у ред! Боље и са том децом него са неким инидијанцима који ће да одиграју 6 месеци и да запале...

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - delije-lipljan - 02-03-2013

Луис Гаридо дошао је на шестомесечну позајмицу у најтрофејнији српски клуб а велики број навијача занимају услови под којима је потписао верност.

Спортски директор Црвене звезде - Зоран Стојадиновић, договорио је веома повољне услове за наш клуб у преговорима са Гаридом и његовим менаџером.

Наиме, како сазнаје РСБ, за шест месеци колико је уговорена позајмица борбеног везисте испред одбране, Црвена звезда ће издвојити 30.000 евра односно 5.000 евра месечно.

Уколико Гаридо задовољи укусе спортског сектора највећег српског клуба, откупна цена би требало да износи око 250.000 и 300.000 евра а трансфер би био реализован на лето чиме би Гаридо постао играч Црвене звезде.

извор :   http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/2804-pitbul-garido-za-5000-mesecno.html