Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 09-11-2010

Још једна поворка „поноса“

Јављам се у име друштвене категорије „лопови“, који успешно обавњају крађу али за разлику од педера и лезбејки искрено признајући да болујемо од болести која се назива клептоманија.

Могу рећи да са задовољством крадемо и тражимо да се сваки лоповлук у име демократије легализује. Нећемо да се нико због нашег нагона хапси и осуђује, већ тражимо заштиту на нивоу светске заједнице у име најсавременијих демократских токова. На то нас побуђује чињеница што права на своје неморалне и нељудске прохтеве већ уживају хомосексуалци. Зашто ми да будемо дискриминисани у односу на основу болеснике које болују од содомије?

Ми најистакнутији лопови се спремамо да организујемо „поворку поноса“, да се јасно огласимо ко смо и шта смо, да се дружимо улицама престонице и поносно представимо најмодернији вид демократске слободе пред целим светом. Биће корисно народу, кад нас виде на улицама као и на телевизији и новинским извештајима, јер ће знати од кога да се чувају. Нама би користило да се у току пареда упознамо и боље организујемо праве кланове како бисмо убудуће успешније деловали долазећи до већег профита.

Дакле, примењујемо педерске методе деловања јер се и они на своим манифестацијама упознају, организују и медијски представњају. Тако исто-болесници знају коме да нуде, односно код кога да траже модеран, како „заостали“ моралисти кажу неприродан и изопачен секс. Хомосексуалци се на паради упознају, организују журке, њубавне састанке, склапају бракове или флертују – побуђујући пажњу деци, на „понос“ родитеља, који желе да им деца буду савремена.

Ако су хомосексуалци потребни Србији за улазак у демократску Европу зашто и ми небисмо припомогли својим талентом? Очекујемо да нас разуме наша власт и цео савремени демократски свет, а ми ћемо давати свој допринос (не)човечанству.

У име клептомана:
Господо, очекујте „поворку поноса“ и нас криминалаца који успешно угрожавамо вашу имовину имајући у виду да не бирамо средства како да вас опељешимо до голе коже – остало препуштамо на обраду хомосексуалцима.

Прича се да ће затим, по угледу на праволегализоване педере. Поворку поноса тражити и пиромани, али нисам сигуран колико ће демокраски прамен параде спалити и где ће се зауставити. Можда је то крајњи смисао – претворити земљу у Содом и Гомор.

РАДОКРАД ЛОПОВЧЕВИЋ

------------------------------------------------------------------------------------

текст који се већ пар дана врти на нету... ја сам га на мејл добио.
Екстра је  ;D

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 09-13-2010

Саопштење за јавност Српског сабора Двери

Време је за свенародни протест против система у Србији

[Image: 1871999-srpske-dveri-logo.jpg]
Ово је тренутак да скренемо пажњу јавности са небитних промотера идеологије хомосексуализма, који служе само као још један у низу провокативних мамаца за родољубиву, православну и часну Србију, и све снаге усмеримо ка спонзорима геј парада – актуелном режиму који је Србију довео до дна: економског, политичког, државног, културног, безбедносног и моралног. Подижући поглед ка свеукупној моралној оријентацији актуелне Владе, остаје нам као једино да преко потребне протесте поведемо и саберемо све оне који су против не само актуелног режима већ комплетног друштвеног система у Србији.

Неколико истакнутих ЛГБТ организација и тоталитарних НВО су ових дана на делу изнова показале шта мисле о слободи мисли и речи и како ће изгледати Србија и њене институције којима ће наставити да марширају пошто продефилују своју геј параду центром Београда. Они управо ових дана показују како изгледа морална наказност оних што су са режимских и НАТО буџета прешли на отворени доушнички рад за режим и НАТО пакт.

ЛГБТ организације – од НАТО спонзоруша до НАТО доушника

Дични „борци за људска права“, тј. за полицијском диктатуром остварене привилегије хомосексуалаца, режиму су доставили списак особа чије хапшење захтевају. Наивни би помислили да су то баш они захтевали док добро упућени знају да им је тај списак режим доставио како би испало да та хапшења тражи некакав „невладин сектор“. Може ли се невладиним сектором звати нешто што доскора није радило за своју него за НАТО владе, а ето одскора ради за полицијски одсек ове владе која Србију уводи у НАТО а НАТО је већ одавно уведен у све институције у Србији?

Очигледно је светска економска криза погодила и НАТО буџете пошто промотери идеологије хомосексуализма и слични више не могу добијати новац за џабе већ сада морају и да га зараде. Тако се они претварају у најобичније доушнике НАТО режима и престају да буду само обичне НАТО спонзоруше.

Можда би управо на историјску судбину европских колаборациониста из Другог светског рата требало да подсетимо и припаднике данашњег режима у Србији и да им скренемо пажњу да колаборација обично почиње како би се сачувао народ од окупатора, али врло често склизне у најобичнију издају. Најбоља потврда да је неко постао обичан издајник и народни непријатељ јесте тренутак када почне да хапси људе који имају храбрости да се отворено супротставе окупатору.

Око кога се окупити?

Зато, господо режимлије и доушници свих врста, проширујте спискове, има нас још пуно, и хапсите док имате времена јер времена се мењају… Подижући поглед ка свеукупној моралној оријентацији актуелне Владе, остаје нам као једино да преко потребне протесте поведемо и саберемо све оне који су против не само актуелног режима већ комплетног друштвеног система у Србији.

Зашто ти протести не би почели баш 10. октобра?

У Београду,
12.09.2010.

Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 09-13-2010

[Image: 123bny.th.jpg]

И онда кажу да педери не пљују по Србији и Православљу ???  Крваву им мајку ***** !!!

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 09-13-2010

Видео сам ту слику раније... али веруј ми да ми је било мрско да гледам да нашу светињу тим педерским бојама скрнаве.
Тако да боље да се то обрише... без неке личне прозивке на твој рачун.

Одг: Слика данашње Србије.. - Коди ЦЗ - 09-14-2010

(09-11-2010, 06:16 PM)дрвосеча link Wrote: Прича се да ће затим, по угледу на праволегализоване педере. Поворку поноса тражити и пиромани, али нисам сигуран колико ће демокраски прамен параде спалити и где ће се зауставити. Можда је то крајњи смисао – претворити земљу у Содом и Гомор.

РАДОКРАД ЛОПОВЧЕВИЋ

http://www.delije-caffe.rs/galerija/gal/2010-2011/smederevo_CZ/delije05.jpg  ;D

Пиромани су дуго били неправедно третирани од стране друштва и закона, ватра се палила само на уском простору трибине стадиона, слобода ватрених навијача мора да се демонстрира и изван капија стадиона. Свуда у свету од памтивека још од каменог доба човеку ватра је била основни и први изум , ватра је један од 5 основних елемената: земља, ваздух, вода, ватра, дух-етар - сваки човек и свака жена има своје богом дано право  да управља  тим основним елементима природе а највише ватром,  све у складу са својом вољом, права се не смеју  ограничавати само на елитне системе државе, власти  и манипулације нижим класама, то људско право на управљање ветровима ватром водом ледом... је основа свега, ми не можемо веровати да неко божанство горе једино има ту моћ, а то божанство је зна се  група масона која манипулише и временским условима као и умовима људи, и то раде све за паре бавећи се изнудом. Зато нека се дозволи слобода ватроменима , који желе да пале ватру где стигну, и демоснтрације те воље треба спорвести заказаном пирадом  Smile негде у октобру, а треба организовати скуп и оно што милиони пиромана највише желе.. да спале до темеља усрашку гробницу ЈНА, као и савез, а и муп, скупштину ртс и не треба заборавити новонсатали проблем са струјом,  односно ЕПСом који спонзорише шиптарски клуб пљачкајући већински звездашки народ у земљи, тако да сва постројења ЕПСа и све њихове електроцентрале, електране... биће мета Пиромана. Ипак, можда и Водомани (аквамени) - они који прскају водом... би били кориснији по питању параде демоснтрације прскања по електроводима, жицама.. јер струја и вода кад се споје настаје хаос.
( а поменути КЛЕптомани су паптизани и толе краџић... намештају  отимају туђе, њихове параде су лажне и некорисне, поноса никад имати неће, издају образ за паре, а њихове партије би да воде параде парокрадица и доводе до парчања Србије и парализе  ове земље, све је то ГеЈобиарска СТОка) тако да само пиромани могу да траже своја права и воде праве походе.

-

(О питању бојкота епса и плаћања струје би требало да се изјасни неко , зашто се та тема гура у страну без реакције, ова стварно самоубилачка диктатура педеризанског режима је превршила сваки праг толеранције( ја нисам био на форуму одмах после уписа о Бојкоту плаћања рачуна за струју - па не знам да ли је неко нешто одговорио пре брисања теме о струји  фрањевцима, франкештајну, ацдцу, кранк2 филму, издаји косова, другом сунцу, теслиним оружјима... ))
(^овај део уписа може и да се избрише ако ми неко одговори на пм)

(09-13-2010, 03:33 PM)дрвосеча link Wrote: Саопштење за јавност Српског сабора Двери

Време је за свенародни протест против система у Србији

Одг: Слика данашње Србије.. - Majka Mara - 09-14-2010

(09-14-2010, 02:42 AM)Коди link Wrote: Ипак, можда и Водомани (аквамени) - они који прскају водом... би били кориснији по питању параде демоснтрације прскања по електроводима, жицама.. јер струја и вода кад се споје настаје хаос.

"Б" "Е" "Н" "З" "И" "Н" - Хм, како се чудно пише чер "вода"!  ;D

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 09-14-2010

Брате Коди, ово је дефинитивно последње упозорење!!! Па човече јеси ли ти свестан на шта позиваш и о чему пишеш???! Ово је јавни део форума, чита га и полиција и судство и сви живи и неживи, посебно сад смо сви под лупом због предстојећих догађања... А ти се расписао и јебеш кеву свима, кољеш, бацаш бомбе, палиш, па да ли си нормалан јеботе????!!!

Ајде мало цивилизације да убацимо овде, молим Вас све, а ти Коди, понекад су занимљиве твоје теорије и уписи, али гледај да ипак то мало сведеш на нормалан ниво расправе и дај све од себе на дизајнерском делу јер си и за то талнетован, а буду ли се поновили уписи као овај, уредништво је донело одлуку да ћеш добити забрану!!! Искрено, не би желео да изгубимо ниједног форумаша, а посебно не оне који умеју да кажу нешто паметно, као и ти, али не претеруј брате, молим те...

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 09-14-2010

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/133147/Zimski+hara%C4%8D+za+sve+voza%C4%8De+30.000!.html

Жао ми је што не могу овај текст да издвојим из неких репрезентативнијих новина, али очигледно се њих не тиче, они не возе аутомобиле или шта већ... Али ето, Србијо, гласала си за лопове па нек те докусуре до краја... Кодија сам опоменуо, и даље стојимо сви иза тога да не може тако да се пише, али не би ме ништа зачудило да се из тог 10.октобра не створи један општенародни бунт и да исти тај народ не изађе на улице и јебе мајку и власти и педерима и свима који нас карају годинама!!!

п.с. Па ви сад жандари и даље легитимишите и затварајте навијаче пред педерске шетње, а десиће вам се народ, будите сигурни у то, кад тад!!!

Одг: Слика данашње Србије.. - luconi - 09-14-2010

Лепо је што си ово постовао, већ сам прочитао чланак, а треба свакако обратити пажњу на коментаре, народ је огорчен, јер је овиме кап чашу прелила, дефинитивно... Издвојио би бар коментара:
"13.500 + 2000 + x + y +... = ???
Kada se sve sabere, najisplativije je novac izdvojiti i uložiti za oružje!!! Trebaće nam!!!"

"Nas auto mozda vredi 30000. Ali mozda!"....

Шта рећи браћо а не заплакати...  Sad

Одг: Слика данашње Србије.. - MACAK - 09-14-2010

Зар ПИРО није Пирот,јел се и даље скупљају паре за слово Т Big Grin.