Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 05-11-2007

Хвала на информацији и свака Вам част.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 05-12-2007

Овако је изгледала наша страна Пионира вечерас против лименки:

[Image: pionir.jpg]

Опет лоше вођство са клупе. Караџић је изгубљен у времену и простору. Требало би да да оставку што пре! Надам се да Ковача више нећемо гледати ове сезоне... Поново је одговоран највећим делом за овај пораз, наравно заједно са тренером који га форсира.

Ми немамо игру, немамо тим, квалитетни играчи не пружају ни 25% својих могућности.

Убеђен сам да би овај састав био непобедив у нашој земљи само да их неко други води и да играју у неком другом тиму.

На крају спонтано певање Управа одлази (не знам колико је то уреду почињати без Делија)

Иначе била је промоција Максим часописа и биле су неке кураве које су као Максим девојке. Веће скулетине у животу нисам видео. Ова у средини и није лоша, али има ноге као фудбалер. Ове друге две су покупили са штајге.

[Image: pionira.jpg]

:batine

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 05-12-2007

Quote:Опет лоше вођство са клупе. Караџић је изгубљен у времену и простору. Требало би да да оставку што пре! Надам се да Ковача више нећемо гледати ове сезоне... Поново је одговоран највећим делом за овај пораз, наравно заједно са тренером који га форсира.
Мислим да је сад касно за било какве промене, промене нису урађене на време и зато ни ове године ништа од титуле...
Quote:Ми немамо игру, немамо тим, квалитетни играчи не пружају ни 25% својих могућности.
Убеђен сам да би овај састав био непобедив у нашој земљи само да их неко други води и да играју у неком другом тиму.
Што је најжалосније од свега.
Quote:Иначе била је промоција Максим часописа и биле су неке кураве које су као Максим девојке. Веће скулетине у животу нисам видео. Ова у средини и није лоша, али има ноге као фудбалер. Ове друге две су покупили са штајге.
:rofl

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Rion - 05-17-2007

Победа над Мега Исхраном 94:86!
Одлично идемо ка плеј офу и надамо се да ћемо коначно сваког добити! :ruke :ruke :ruke

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 05-17-2007

Рионе, момак, немој мислит да имам нешто против тебе, али ајде мало искулирај. Каква ти је радост добити Мега исхрану са 5 разлике ...???? Па ми нисмо добили ниједног јачег ривала ове сезоне. Саша Обрадовић је добро рекао, овај тим није за титулу, немојте се узалудно надати, од Звезде су јачи и Партизан и ФМП, а ето изгледа и Хемофарм.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Rion - 05-17-2007

Quote:Рионе, момак, немој мислит да имам нешто против тебе, али ајде мало искулирај. Каква ти је радост добити Мега исхрану са 5 разлике ...???? Па ми нисмо добили ниједног јачег ривала ове сезоне. Саша Обрадовић је добро рекао, овај тим није за титулу, немојте се узалудно надати, од Звезде су јачи и Партизан и ФМП, а ето изгледа и Хемофарм.

Па није ми доживљај али ето тај плеј оф заслужујемо.Све ОК али морамо се надати иако знамо какви смо у кошарци! :megafon

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - boca - 05-17-2007

Не знам да ли је Караџић на уткмици са Мега исхраном имао лош дан или нешто тако, али његов однос према млађим играчима је стварно очајан. С обзиром да је у Пиониру било 200-300 људи готово свака реч са терена је могла да се чује, а ''тренер'' је на сваку грешку кењао нашим клинцима. Лепо је било што их је коначно пустио мало да играју (као и против Слоге), али он као да не разуме да су они млади и да су им грешке у тим годинама сасвим својствене. Мислим тренинг је за придике и рибање, на утакмицама нека им пружи сву могућу подршку, ако је већ решио да их мало истрпи.

Иначе победа над Мега исхраном од 10-ак поена разлике уопште не делује лоше уколико узмемо у обзир да су готово сви млади играчи добили сасвим солидну шансу: Милошевић је сасвим ок, Тадија одличан већ дуже време, Александров је показао да може много, чак је и Мишановић показао да се на њега може рачунати...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 05-18-2007

ја не очекујем ништа ни ове сезоне ал опет мислим да уз мало среће и доста бољу игру можемо урадити нешто.Иде нам и табела на руку по мени Хемофарм који је тренутно први и скојим би играли ако тако остане мени је најлошија екипа од те прве три такође Хемофарм игра у доброј форми већ дуже време и питање дал могу на том нивоу играти до краја тј и у плеј офу а реално партизан је бољи од њих а фмп нам не лежи никако.Е сад све је то џаба ако наставимо са оваквим играма али имам неко мишљење да морамо и ми да кренемо са добрим партијама јер ми нисмо играли добро већ једно 6-7 месеци.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Rion - 05-19-2007

Победа над Хемофармом!
Свака част момци одржали смо им час кошарке само је изненађујуће што је најбољи играч био Мишановић док су га пратили одлични Драгићевић и Радивојевић!
Момци само храбро наставите! :ruke :ruke :ruke

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Eribo - 05-20-2007

Сви су одиграли "на нивоу". Борбено, и у одбрани и у нападу. Јесте грешака је било прилично, али када се боре како су то чинили вечерас, те исте грешке не долазе до изражаја као када сви стоје.(сем Чиче)
Играли су једни за друге. Какви курци-палци-американци, који ће нам они. Данас се показало да можемо много боље и без њих.

Само напред. Узети 4. место и надати се да ће Хемофарм да узме 1., па нека се јебу ФМП и Талибан међусобно.