Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nesho - 07-24-2006

Quote:preskupo im 200 000, sjajno

To mi nije jasno, zar je mnogo 200 000 za dobrog defanzivca i tako rijesiti brige u vezi odbrane. Kad bi usli u LS dobili bi bar 5 miliona. Ustaski Dinamo je doveo Novotnija na 3 godine, placace mu milion godisnje. Stvarno zalosno :bes

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Serbian Eagle - 07-24-2006

Jebeš ga brate, ustaše su pune para. Ne možeš ni da zamisliš koliko bre para dinamo i g®ad Zagreb poseduju. :batine

ali zabole me tuki...opet smo jači od njih...najmnje dvesta puta. :finger Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion :boks

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Serbian Eagle - 07-24-2006

Quote:Jebeš ga brate, ustaše su pune para. Ne možeš ni da zamisliš koliko bre para dinamo i g®ad Zagreb poseduju. :batine

ali zabole me tuki...opet smo jači od njih...najmanje dvesta puta. :finger Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion :boks

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SerbianEagle - 07-24-2006

E jebiga sad.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - archer - 07-24-2006

Quote:Jebeš ga brate, ustaše su pune para. Ne možeš ni da zamisliš koliko bre para dinamo i g®ad Zagreb poseduju. :batine

ali zabole me tuki...opet smo jači od njih...najmnje dvesta puta. :finger Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion :boks

Oces iskreno mislim da ce ih izbaciti Litvanci. Novotni ce vise da odmogne nego da pomogne.

Nego imali neko novo ime za to mesto stopera.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slobodan11 - 07-24-2006

Novo ime je Đovani Sajsedo(25) koji ce doci na probu tokom sledece nedelje, pojavilo se Ivan Urtado al kako se cini i ta je ce biti preskup(plata bi mu morala biti visoka) tako da taj verovatno nece doci inace obadva su Ekvadorci. Vreme je da polaku pronađu resenje sto se tice stopera! Pozdrav

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - jovicn - 07-25-2006

Napadač sarajevskog Željezničara, Admir Vladavić (24), na meti je Crvene Zvezde, objavljuje "Sportski Žurnal".

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine je imao odličnu sezonu u Premijer ligi BiH, te se očekuje dolazak delegacije crveno-belih na pregovore o transferu talentovanog igrača.

Vladavić je zabeležio dva nastupa za reprezentaciju, dok je vredno napomenuti da se podjednako uspešno služi kako levom tako i desnom nogom, te može igrati kao polušpic na obe strane terena.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Леса - 07-25-2006

Quote:Napadač sarajevskog Željezničara, Admir Vladavić (24), na meti je Crvene Zvezde, objavljuje "Sportski Žurnal".

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine je imao odličnu sezonu u Premijer ligi BiH, te se očekuje dolazak delegacije crveno-belih na pregovore o transferu talentovanog igrača.

Vladavić je zabeležio dva nastupa za reprezentaciju, dok je vredno napomenuti da se podjednako uspešno služi kako levom tako i desnom nogom, te može igrati kao polušpic na obe strane terena.

Само нам тај муџахедин фали :bes .Стварно не капирам нашу управу.Тренутно нам треба бар један добар штопер, а не још један кретен у нападу који неће ни видети терен.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - zzzvizzz - 07-25-2006

Iako u Crvenoj zvezdi do polaska u Irsku nisu znali da li će biti prenosa iz Korka, dilema je razrešena.

Radio-televizija Srbije direktno će prenositi utakmicu Kork Siti - Crvena zvezda na svom 1. programu, u sredu od 20.40h.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 07-25-2006

Ma da brate, napadaca nikad dosta, igrajmo 0-0-10