Delije
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 12-12-2011

Није никакав проблем да се набраја и било би идиотски рећи да ништа позитивно нису урадили.
- после икс година добили смо генералног спонзора који даје солидну кинту, не даје аутомобиле као неки
- покренуто чланство
- покренут маркетинг који скоро да није ни постојао
- ојачана омладинска школа...
Али џабе све кад је ово већ трећа година без резултата. И што је највећи бедак у односу на прву годину имамо неупоредиво бољи тим, а неупоредиво лошије резултате.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 12-12-2011

(12-12-2011, 08:59 AM)Звездаш link Wrote:Али џабе све

Дакле не знаш ни ти... То сам и мислио, ајде још неко!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 12-12-2011

То је исто као што нико нема одговор ко за новог председника.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Skrimo - 12-12-2011

Зашто Лукић треба да остане?  Зато што нема никог другог тренутно ни на памети да може да дође а да то не буде неки нови Ден Тана у питању.

Ова управа нема резултат и ако се по томе гледа,они су требали још прошле године сви напоље и да никад не присмрде маракани,али је проблем што у нашој историји до скора је била највећа могућа опција катанац.

Лукићу на душу резултати иду те иду и ту нема даље приче,али нико није гаранција да ће њему резултати од руке ићи,а да са друге стране неће направити оно што су претходници правили,од болесне атмосфере од најмањег пљувања својих навијача до довођења клуба на просјачки штап и претераног задуживања која су ишла ка катанцу.

И кад то неко каже то не значи да нико Лукића идеализује,напротив,али је само чињеница да једноставно перспективе боље тренутно нема,а просто не верујем како људи не размишљају и како олако заборављају неке ствари и потписујем и ове ствари из ало-а уз само једну ствар,да таквих текстова током владавине Пиксија,Топлице и Ден тане није било.

Е сад на страну што чак и наши људи са трибине причају чак и о Пиксију кроз призму резултата па га сврставају у успешне председнике.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - фрактура - 12-12-2011

Одувек су у Звезди једино мерило били резултати, што је на крају крајева и нормално за било који фудбалски клуб на свету. Тако да ниједан потез који је учинио за време свог мандата не може да оправда чињеницу да се Звезда  у овој распалој лиги на полусезони опростила од титуле уз пораз од гробља на Маракани, уз тим који је скуп малодушних пичкетина,  част једном изузетку, малом Мићку. Толерисали смо прву сезону свесни стања које су затекли, у другој смо били подељених мишљења али смо их ипак истрпели  опијени оним кратким бљеском лепе игре коју је Роби унео, а сада су ствари коначно изашле на чистину ...Не треба нама Ало да би то схватили. Тако да је беспредметно расправљати о том питању. То је као да тражимо хирургу коме је умро пацијент шта је добро урадио за време његове операције, и да га оправдамо рецимо тиме што му је уградио нове зубе.

У циљу квалитета расправе на овој теми, боље да се фокусирамо на неке нове теме, ко после њих, што је тренутно питање за милион евра, или како ће нам изгледати тим у наредној сезони,  и да ли ће Џаја успети у својој новој мисији...Лукића смо апсолвирали.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 12-12-2011

(12-12-2011, 10:36 AM)фрактура link Wrote:Толерисали смо прву сезону свесни стања које су затекли, у другој смо били подељених мишљења али смо их ипак истрпели  опијени оним кратким бљеском лепе игре коју је Роби унео, а сада су ствари коначно изашле на чистину ...

Зашто онда и даље толеришемо?? Јел би ти оженио цуру са којом се забављаш а конташ да шкрипи негде и да ти не одговара?? Ја би променио 100 девојака док не нађем ону која ми одговара за нешто озбиљније.... и 100 управа да променимо ако треба да би нашем клубу било боље! Ухватили смо се за тог Лукића као да је незаменљив...

(12-12-2011, 10:36 AM)фрактура link Wrote:Одувек су у Звезди једино мерило били резултати.
Били јесу и треба да буду,али до пре пар сезона је мерило било да ли постојимо или не.

Онда свака част Пиксију јесте нас уништио до бола,распродао онакву тимчину и поред тога направио овакав минус а о осталим мањим минусима ни да не причамо,пошто је он имао резултате.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 12-12-2011

Резултати јесу основа свега! Кад имаш резултате нико те не пита ни за дуговања, ни за катанац, ни за шта друго што не ваља. Тада се навијачи веселе, новинари пишу хвалоспеве, јавно мњење срећно и задовољно... Ја не знам какве одговорности ви као фудбалски навијачи себи постављате, али ја сматрам да и није до мене да бринем о клупским финансијама и о руковођењу клубом. Моје је да идем на утакмице, навијам и тражим резултате, а кад их нема да се буним и тражим промене. Лично ништа не бих имао против да стално будемо у финанскијском минусу, а да будемо прваци и играмо групе у Европи. Живимо у земљи која функционише на ''дођем ти'', а ви би да клуб који је друштвена својина послује у плусу. Па много је куме! Није моје ни да размишљам кога довести за председника ако овај оде. Што се мене тиче нек' дође и цига што ми чисти улицу, сутра ће се и њему судити на основу резултата. А принц од Сопота је заказао у постизању резултата и зато је требао да оде одмах после дербија. Пробао је као Звездаш, хвала му на томе, није дорастао да обавља тако важну функцију, доживео је низ спортских неуспеха, треба да иде!

Широка је то тема сад ме мрзи али живимо у земљи Србији,колико је клубова у нашем друштву упропашћено,угашено,фаворизује се друга страна,а ми се рушимо из разноразних разлога и циљева. Финансијски минус није проблем уопште,цела европа и свет грцају у дуговима,али је овде код нас он по мени направљен вештачки са одређеним циљем.

Ја би потписао све што си рекао да ми живимо негде другде и да нисмо били сведоци свега. Јесте да треба резултат бити основа свега и мерило да ли неко ради добро или лоше,али јебем му Пикси је имао две дупле круне и не може нико да ме убеди да је он био не добар,него солидан или ок председник,а ако резултати то одређују онда је он био вансеријски и тако у круг.  Моје мишљење је да многи једва чекају да наставе посао која је ова управа успешно или неуспешно накратко сецнула.

НЕМАЊА ВИДИЋ Big Grin

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 12-12-2011

Та прича да је пре три сезоне било мерило да ли постојимо или не, а да је данас нешто боље, је ван сваке памети. Тврдим да је данас горе стање него под Дан Таном. Једино што Дан Тана није имао боље од садашње гарнитуре је маркетинг, а иначе све остало је било исто, ако не и боље него данас. Ови су се чак додатно задужили у односу на управу коју је водио шарлатан и амерички конобар.
Елем, то што је Просинечки урадио са трансфер листом је врхунац његовог неморала. Свалио је све на играче, који су свакако катастрофа, а нигде не види своју кривицу. Пола од тих играча он је бирао. За тог Мезенгу нам је причао како је врхунски центарфор, а на крају човек није ни играо. Причао нам је Просинечки да ако у дербију поновимо игру из Јагодине да не можемо да изгубимо, што значи да је он био убеђен да има сјајне играче. Причао нам је да ако поновимо меч друго полувреме против Рада да Војводина нема шансе. На основу чега је то причао? Који су то критеријуми били, осим ако није сматрао или нас је можда лагао, па и себе је лагао, да тим који води вреди сувог злата. То само може у оваквој Црвеној Звезди да се дешава да на полусезону распродајеш цео тим за који си на почетку сезоне причао да је изваредан. Па, свуда прво тренер подноси оставку, само њему не пада на памет да види негде сопствену кривицу. Пре неки дан нам је изјавио како би поднео оставку да смо изгубили од Рада. Недељу дана касније он губи од Војводине, али не подноси оставку. Просто невероватно!!! Наравно, он сада користи слабости актуелне гарнитуре која не сме да га смени, јер са њим одлазе и они. Па, за далеко боље резултате смењени су Пижон, Достанић и Кристић. По ком критеријуму Просинечки има већи кредит од њих као тренер?
Оно што недостаје свима у садашњој Црвеној Звезди су речи ОДГОВОРНОСТ и МОРАЛ! Да господа у управи, па и сам Просинечки, то имају, поднели би сви од реда оставке и напустили би за сва времена Црвену Звезду. На моју жалост, пре почетка сезоне сам на овом форуму писао да овај тим нема никакве шансе ништа да уради, али сви сте веровали Просинечком и лажима људи из управе. Сада тај исти Просинечки продаје све оне тантусе које је сам доводио. Е, то је лицемерје своје врсте! Тврдим, да ћемо на крају имати рецимо -17 бодова заостатка. На жалост свих нас, живи били па видели!