![]() |
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239) |
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - rukometas_bg - 03-23-2009 Ја сам очекивао овакву игру, чак сам мислио да могу и да нас изненаде. Звезда је играла без балије, Коромана, Лазетић се тек опоравио, Паркер дечко на крилу иако ни у лудило то не може да игра. Јесте Короман највећи џукац у нашој лиги али једини играч који својим индивидуалним квалитетом код нас може да повуче и донесе ту превагу у "квалитету". Показало се као велика грешка пуштање Петковића, можемо само да се надамо да ће Гвозденовић нешто да покаже, пошто ми Џеф не улива неку наду. Наш пар штопера изгледа толико несигурно да је то невероватно, било да су то Туторић и Томовић или Томовић и Пејчиновић. Не прође утакмица да они не створе зицер противнику. Променили смо пола тима и очекивано је да немамо игру, оно што ми се не свиђа је што се у игри не види неки стил игре који би требали да форсирамо и спремамо екипу за следећу сезону. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - stefko - 03-23-2009 Стварно непамтим кад смо одиграли овако лоше,да читаву текму нестворимо 5 прилика :o Одбрана нам делује тако несигурно за невероват,Томовић непрепознатљив,Пејчинович исто,једино су нешто показали Туторић и Нинков,али су грешили као горе наведени!!! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Skrimo - 03-23-2009 којих црних 5 прилика за 90 минута смо имали 2 полушансе. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - cazzo_FCRS_forever - 03-23-2009 РАСПОРЕД ДО КРАЈА ПРВЕНСТВА 23. КОЛО (04.04.09): Партизан - Напредак, Црвена звезда - Чукарички, Војводина - Напредак, Јавор - Рад, Борац - Јагодина, ОФК Београд - Хајдук. 24. КОЛО (08.04.09) Партизан - Црвена звезда, Чукарички - Војводина, Напредак - Јавор, Рад - Борац, Јагодина - ОФК Београд, Напредак - Хајдук. 25. КОЛО (11.04.09) Војводина - Партизан, Црвена звезда - Напредак, Јавор - Чукарички, Борац - Напредак, ОФК Београд - Рад, Хајдук - Јагодина. 26. КОЛО (18.04.09) Партизан - Јавор, Црвена звезда - Војводина, Чукарички - Борац, Напредак - ОФК Београд, Рад - Хајдук, Напредак - Јагодина. 27. КОЛО (22.04.09): Борац - Партизан, Јавор - Црвена звезда, Војводина - Напредак, ОФК Београд - Чукарички, Хајдук - Напредак, Јагодина - Рад. 28. КОЛО (25.04.09): Партизан - ОФК Београд, Црвена звезда - Борац, Војводина - Јавор, Чукарички - Хајдук, Напредак - Јагодина, Напредак - Рад. 29. КОЛО (02.05.09): Хајдук - Партизан, ОФК Београд - Црвена звезда, Борац - Војводина, Јавор - Напредак, Јагодина - Чукарички, Рад - Напредак. 30. КОЛО (09.05.09): Партизан - Јагодина, Црвена звезда - Хајдук, Војводина - ОФК Београд, Јавор - Борац, Чукарички - Рад, Напредак - Напредак. 31. КОЛО (16.05.09): Рад - Партизан, Јагодина - Црвена звезда, Хајдук - Војводина, ОФК Београд - Јавор, Борац - Напредак, Напредак - Чукарички. 32. КОЛО (23.05.09): Партизан - Напредак, Црвена звезда - Рад, Војводина - Јагодина, Јавор - Хајдук, Борац - ОФК Београд, Напредак - Чукарички. 33. КОЛО (30.05.09): Чукарички - Партизан, Напредак - Црвена звезда, Рад - Војводина, Јагодина - Јавор, Хајдук - Борац, ОФК Београд - Напредак. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 03-23-2009 јел има неко неку информацију у вези олимпијакоса,тачније око пријатељског меча? Требао би да се игра сада у суботу 28 марта. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - United North - 03-24-2009 Па брате ако нема никаквих званичних информација из клубова 4 дана пред утакмицу,како мислиш да се игра..... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - rukometas_bg - 03-24-2009 Који је фазон ово да смо други. Па логично је након два круга да одлучује међусобни дуел, а након трећег да се гледа гол разлика. Јел уопште постоје негде пропозиције или се тумачи како стоки одговара? ЕДИТ: сад сам прочитао да се још не зна ништа 100% и да се чека одговор заједнице суперлигаша ваљда, тако да је могуће да распоред домаћинстава буде другачији Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 03-24-2009 После дужег времена гледао сам утакмицу преко ТВ-а и најрадије бих волео да нисам гледао,или још боље да су уместо утакмице да ли неку емисију из забавног програма!Најгора утакмица од кад ја пратим Звезду и фудбал уопште!Губила је Звезда утакмице,играла је лоше,али овако никад!!!Ни ЈЕДНУ ЈЕДИНУ ШАНСУ не створити за 90 минута!Ееееееееејјј бре!!!!! > ![]() ![]() Уместо да градимо тим на клинцима од 17,18,19 година,па ту додаш 2,3 искуснија и 2,3 странца ми радимо обрнуто!Последња генерација Звездине деце су били Јанковић,Ковачевић,Видић,Дудић,Баста,Миловановић,.... и сви знамо какав је то тим био,како су играли и шта смо све освајали!!!И уместо да правиш нове Видиће,Басте,Миловановиће,ми тренирамо ЈужноАмериканце и Африканце који ништа нису бољи од тих наших клинаца који уместо у Звезди ,играју у Раду,Офк,.... и забијају нам голове и разбијају нас!Док год се не опаметимо тако ће нам бити ! Исад како ће народ доћи да гледа Звезду,да навија кад виде онако очајан тим и игру !Мени је први пут у животу тешко да одем на утакмицу!Не зато што имамо 11 бодова мање,што смо већ изгубили титулу,већ једноставно ја идем навијам,дајем целог себе и једино што тражим за узврат су голови,победе!А то са оваквим тимом,тренером није могуће ! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 03-24-2009 И ако мислите да нема има нешто још горе!На крају сезоне отићи ће тренер,ако га ми не отерамо због лоше игре,онда ће сам отићи због понуда из Белгије ,који је сам спомињао неки дан!И онда ће опет довести неког ''СТРУЧЊАКА'' који ће имати неку своју визију,неке своје играче и тако све у круг!Године ће да пролазе,титула неће бити,смењиваће се тренери,играчи,....,а ми ћемо се курчити нашим кореографијама,песмама,навијањем и причаћемо о Барију и како се некад играо фудбал и какви су фудбалери некад били !Е то не смемо да дозволимо,него лепо на лето да се доведе неки прави ТРЕНЕР,великог имена и угледа у фудбалском свету!Неко ко стварно може да дигне Звезду и Зведзину игру на Европски ниво,а наравно за то су потребни и играчи!!!Бурно пролеће и још бурније лето нас очекује ! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - zvezdinsin - 03-24-2009 Нису играчи криви,једноставно немају квалитет.Крив је онај који их је довео,тако да управа и тренер сносе одговорност.Слажем се да је тешко у овом тренутку,кад је титула изгубљена,али не треба да ти буде тешко да долазиш.Сад је најважније,сад не треба посустати,не због играча и тренера већ због клуба. |