Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - 100%anti crnobeli - 05-05-2006

Ако неко за њега да одвоји силне милионе,онда је то вероватно тим који игра у Европи,самим тим што каже Најтмер,узеће га одмах,због играња,пре СП да му евентуално не скочи цена,а и због тога што ако заиграо за Звезду у квалфикацијама за ЛШ онда може да се опрости од Европе у дресу другог клуба.
једино ако не буде интересовања за њега до августа,па да онда заигра,али с обзиром да га јури ''пола Европе'',цела прича око свега овога је смешна.

Odlasci / Dolasci - Бока - 05-05-2006

Ali isto tako sta ima Zvezda od njegove prodaje. Ako se proda za 6-7. miliona, Zvezda dobija samo polovinu i to ne celu polovinu, jer kada se odbiju porezi, takse i sl. dobicemo mozda jedva 2.500.000 cistih para. A toliko platismo onog kosokog! I taj novac koji bi Zvezda dobila vise od polovine bi utrosila na pojacanja sumnjivog kvaliteta.

Mislim da bi Zvezda mogla da pronadje nacina da zadrzi Zigica, bar do polusezone. Njemu cena nece padati ispod 6.000.000 nikako, tako da ga mozemo prodati i kasnije.

Bio sam na raznim forumuma u poslednje vreme, Englezi i nisu toliko odusevljeni njime, i prihvatili bi njegov dolazak samo u slucaju da kosta 5-6 miliona. I da nikako ne bi voleli da ga vide u svom klubu za te pare koje se pominju po britanskim medijima.

Videcemo, bilo bi lepo da ode za neke velike pare, ali isto tako i da ostane.

Pozdrav.

Odlasci / Dolasci - archer - 05-05-2006

Britanci govore u funtama a mi u evrima. Znaci 7 miliona funti je 10,5 miliona evra. Pola od 10 je 5 a to nije malo. Pitaju se menadzeri a ne navijaci. Suzukija je platila Toyota i placa ga. Mislim da nebi me cudilo da Zigic ode u rusiju, jer Lokomotiva je spremna da da citavih 15 miliona evra.

Odlasci / Dolasci - Ђоле - 05-05-2006

Mislim da je sa Vest Hemom trebalo napraviti dogovor!Oni su nudili 10,5 miliona,ali oni ne igraju u evropi.
Mogli su se dogovoriti da ga prodamo za 8-9 miliona,ali da odigra kvalifikacije za nas.Jebem li ga....

Odlasci / Dolasci - Бока - 05-05-2006

Treba sve tekstove uzeti sa velikom rezervom...

Rat za Žigića

Hamburger spreman da za šest miliona evra kupi Zvezdinog dugajliju

Nikola Žigić u Hamburgeru! Drugoplasirani tim Bundeslige spreman je da izdvoji šest miliona evra kao obeštećenje za visokog fudbalera Crvene zvezde. Nemci ne žele da svoju ponudu povećavaju, iako su spremni da Zvezdinom dugajliji daju platu po njegovoj želji. Pored Hamburgera, u trci za Nikolom Žigićem i dalje su Arsenal, Roma i moskovski klubovi Dinamo i Lokomotiva.

Želja predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića je da Nikolu Žigića proda pre početka Svetskog prvenstva u Nemačkoj, a ponuda Hamburgera je barem za sada najrealnija. Menadžer visokog centarfora Milan Ćalasan pregovarao je sa Arsenom Vengerom iz Arsenala, ali je londonski klub stopirao pregovore, zbog neizvesnog statusa Tjerija Anrija. Ponuda od deset miliona evra, koliko su prvobitno nudili Englezi, više nije aktuelna, pa se rukovodstvo crveno-belih okrenulo drugim opcijama.

- Hamburger je jedan od najvećih klubova u Evropi. Ako njihova ponuda bude odgovarajuća, ne bih imao ništa protiv da zaigram u Nemačkoj. Bundesliga je vrlo kvalitetna i tamo se igra fudbal koji meni odgovara. Ukoliko novcem koji nude Nemci budu zadovoljni u Crvenoj zvezdi, otići ću u Hamburg - rekao je Nikola Žigić.

Hamburger, po ranijem dogovoru sa Ćalasanom ima prvenstvo kupovine Nikole Žigića, ukoliko on bude dolazio u Nemačku. Izvor Kurira iz Nemačke, blizak rukovodstvu Hamburgera, tvrdi da je dolazak Nikole Žigića u HSV vrlo izvestan.

- Rukovodstvo Hamburgera, na čelu sa direktorom Ditmarom Bajersdorferom, spremilo je budžet za predstojeći prelazni rok. Nemci planiraju da za Nikolu Žigića Zvezdi ponude šest miliona evra. Njegova plata nije problem i spremni su da plate Žigića koliko traži. HSV je potreban napadač, jer Japanac Takahara nije kalibar za Ligu šampiona i on sigurno napušta klub. Žigić je po treneru Tomasu Dolu idealan partner Brazilcu Ailtonu za sledeću sezonu.

Stojković: Nikola možda i ostane

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković smatra da Nikola Žigić pod određenim uslovima može da ostane na Marakani.
- Transfer Nikole Žigića je tema koja je u centru pažnje, ali bio bih naivan ako bih otkrivao sve karte. On ima svoju cenu, ali od mnogo faktora zavisi gde će i pod kojim uslovima Žigić otići. Možda i Crvena zvezda bude u mogućnosti da mu ponudi dovoljno za ostanak - rekao je prvi čovek Crvene zvezde, dodavši da u ovom trenutku postoje tri konkretne ponude za igrače, ali nijedna nije za fudbalere čija se imena pominju u medijima.

Izvor: Kurir

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 05-05-2006

A kad to Hamburger postade jedan od najboljih u Evropi? :o :batine

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 05-05-2006

Quote:A kad to Hamburger postade jedan od najboljih u Evropi? :o :batine
Pa brate sada je na drugom mestu u Nemackoj (valjda). To nije za potcenivanje, pogotovo kada bi im Zigic dosao... Ali kao sto vi rekoste, ako stvarno ne budu ogromne pare za njega, mozda bi mogli i da ga zadrze - mada ne verujem. Sad

Odlasci / Dolasci - sever4ever - 05-05-2006

vidi malo na uefa.com
harali su evropom,kup sampiona i kup uefa,i nemackom naravno sada se nalaze na 2. mestu sto znaci direktno champions league!!!!!!!!!

Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 05-05-2006

Evo ovako,sve sto ste rekli u vezi Nikole Zigica i njegovog transfera i raznorazne opcije koje ste naveli stoje.Sada se jos i spekulise o njegovom ostanku?!Ljudi to je nemoguce!!!Preispitajte se,stavite prst na celo ili se ( dovoljno je i to) samo osvrnite oko sebe,ovo je Srbija.Mi ne zivimo po evropskim standardima i da hocemo ne mozemo,zasto ovo pricam,evo zasto...Nikola Zigic,u ovom momentu u najboljoj zivotnoj formi,mnogi klubovi o kojima je pre samo par godina mogao da sanja se itekako ozbiljno interesuju za njega.Zar mislite da ce jedan Srbin iz Krivaje,u bednom vremenu u kojem zivimo reskirati,da ce propustiti da se u ovom u njegovoj karijeri najboljem momentu ne proda,ma da li ste bre normalni...Sta ako se ne daj boze povredi,sta ako mu strmoglavo u narednom periodu opadne forma(sa njom naravno i cena),sta onda.A kakav smo narod,tesko da bi ikoga boleo kurac sta se njemu desilo i da ce se neko zabrinuti sto on ne moze da se proda-oce kurac.Ljudi to je realnost-pruza mu se nesvakidasnja i neverovatna prilika.Ovakva prilika se mozda pruza jednom u zivotu.Ja razumem njegovu ljubav prema nasoj ZVEZDI,ali i pored toga on je veoma pametan i racionalan covek,prva prilika i paljba.Ja ga zbog toga ne krivim,sta ces u takvoj zemlji zivimo i to nam je sudbina.A verujte na ovaj nacin razmislja i taj Calasan kome se cifre vec mesecima vrte po mozgu i koji je odjednom postao nako mudo koje se nesto pita,zar mislite da on nece pokusati na sve nacine da ga sad u ovom momentu negde gurne kako iz Nikolinog tako i iz licnog interesa.A sto je najgora stvar od svih nabrojanih,upravo tako razmislja i CRVENA ZVEZDA koja takodje zivi da ne kazem zivotari u istoj toj Srbiji i isto u principu(gledajuci Evropske prosecne klubove) "nema pas za sta da je ujede".E braco moja,to je realnost!Sve vase kombinacije bi bile izvodljive,sve mogucnosti otvorene da smo po uslovima i finansijama kao evropski klubovi.Ali posto nismo,pomirimo se sa cinjenicom da ce Nikola pobeci iz ove zemlje iz ove smrdljive lige i napustiti ZVEZDU.To je jedino realno,ali slazem se sa izrekom koju je vec neko napisao "nada poslednja umire",jer na zalost to nam je jedino preostalo... ;pljuga

Odlasci / Dolasci - nisam_zdrav - 05-05-2006

Jos davno je kroz klub strujila vest da je Lion taj koji ce kupiti Zigica. Ne bi me cudilo da bas oni iskoce u prvi plan...