Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Woodoo - 04-18-2015

Какав год тренер био радоња изузетно ми драго што није дозволио себи да га вепар увуче у муљ и блато у ком се најбоље сналази већ је показао да је у односу на поменутог један велики Господин!

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 04-19-2015

(04-18-2015, 10:54 PM)Ултрас Либери link Wrote: Него ми реците коцкари колеге колика је квота да Звезда осваја јадранску лиге ове сезоне?  ;D

Што рече Киза јуче, одиграш Х2 на Лучане, квота 4.7. Спојиш са победом Партизана у кошарци, квота 2. Ставиш црвену и молиш Бога да дође. Добитак 9400, а боли те дупе, има пета.  ;D

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-19-2015

Молим и чекам Пијанца да оде, уплати и скенира уплатницу из кладионице Балкан Бет  ;D

Лучанци данас отимају бод на ЈНА!  ;D

Данас бити спреман на све провокације... погледати овај део с Ђенком, требао је да падне и да изнуди техничку

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-19-2015

Па ја не знам шта више могу да провоцирају, још им је једино преостало да изађу са терена. Изашли су да бију и провоцирају као никад до сад. Наши им одговорили мушки, па их навукли на танак лед, врхунска припрема меча од стране Радоњића. Очекивали су да само скинемо гаће.
Мени је нејасно да тип од 32 године, са 10 година НБА каријере иза себе, онако пуца под притиском и понижава се.

Сумњам да ће вечерашњи меч да се заврши ако будемо водили.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - херцеговац - 04-19-2015

Коначно,
само мушки и умесо па су пичкице највеће.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 04-19-2015

Ако је неко оштећен у ове три утакмкце, онда е то Звезда. Не бих даље, „ко има очи све је видео".
Такође, у моје време кад чуваш противничког играча, то се није звало провокација.

Питање за Пијанца:

Имал у кладионици квота хоће ли бити туче, с колико актера минимално, и с колико испоручених батина, односно искључења?  ;D Искрено надам се да неће доћи до туче, то нам најмање одговара, не сналазимо се ми у тако мутним водама из свињине кухиње...

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 04-19-2015

Да нећеш можда и да ти нађем квоту да ће свиња до краја серије да дави Монфиса, овај Далоа?  Big Grin

Браћо, сада коначно, можемо да уђемо и да изађемо у Халу Пионир као људи. Проклетство је скинуто!!!!

Smile

За Ултрас Либерија:

Ни динара нисам ставио на мртви Партизан, нити сам намеравао. Али да сам овде мало провоцирао - јесам. Искрено, мислим да је прошло више од 10 или 12 година кад сам задњи пут био у кладионици...  ;D

Какво олакшање. Гледајући меч, с етио сам се свих наших играча из генерације 98, почев од Болића, Кузме и Топића, изгубљеног финала против Меша, Тунџија Авоџобија, Кристијана Голубовића, Дробњакове тројке из аута, све крађе, сва отимања играча, сетио сам се Милоша Вујанића док је био циган и док је долазио у локални цд клуб, који је држао мој ортак у близини Цветкове пијаце, да купи неке видео игрице (живео у крају, иако је из Лознице), а после свих њихових отимања играча...

... а сада лепо, прићи суптилно Маринковићу, Мурићу ил коме год са "Дођи код нас, играћеш Евролигу". Кад то будемо урадили, доћи ће ко мелем на рану за Робертса, Вујанића, кога све су отели.. смрдљивог Томашевића сам прежалио, говно од човека.