Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 12-07-2013

Е баш бих волео да ћелави преузме Партизан, да се покаже колико је некомплетан тренер. Тачније, да је контранапад тренер. У Раду је постизао резултате на контранапад, тако је у Воши разбио Бурсу, добио Партизан, разбио нас у Купу и умало нас добио вечерас. Али чим је он фаворит, баца бодове на све стране, јер не зна да нападне. Зато га је и Шериф избацио. А гробље мора да напада сваку утакмицу, тако да се ни тамо не би прославио. А којим случајем да дође код нас, говнима би га намазали после 4 утакмице.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 12-07-2013

Каква изјава оног смрада. Већ се уфурао да је прешао у ЈСД. Желим му да пренесе сељоберски менталитет на ЈСД.

Наш, надам се бивши, зајунио кроз месо и средину да се нисмо саставили са акцијом.

За капитена се надам да ће наћи добар ангажман у Сјаопинг вориорсима и да бар четири до пет играча нећу гледати за који мјесец.

Касалица... ево већ сам се изнервирао.

Quote:Slučaj Marka Vešovića, koji je trebalo da bude završen na arbitražnoj komisiji raskidom ugovora, dobio je vrlo interesantan zaokret.
Kako nezvanično saznaje B92, Fudbalskom Savezu Srbije i Arbitražnoj komisiji našeg saveza u četvrtak, neposredno pre sednice tog tela, stigao je dopis advokata agencije 'Pro Sport', koja takođe, polaže određena prava u slučaju ovog igrača.

Iz agencije 'Pro Sport' poručuju, da su izričiti u svojoj nameri, da se ceo slučaj rešava van Arbitražne komisije, jer zahtevaju da se kao legitimna strana uključe u pomenuti spor.

'Drugi' deo ugovora Crnogorca drži menadžerska agencija Radojice 'Raje' Božovića.

Ukoliko se njihov zahtev ne usliši, spremni su da ceo slučaj prijave nadležnoj komisiji UEFA. Agencija ističe da ne želi da tuži fudbalski klub Crvena zvezda,

U saopštenju agencije, koje je poslato u sedište FSS, se između ostalog dodaje da su oni upravo ti koji su omogućili da desni bek svojevremeno pređe iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu, tako što su izdvojili neophodna finansijska sredsta.

Iako su pojedini beogradski mediji već preneli informaciju da Marko Vešović više nije fudbaler Crvene zvezde, sva je prilika da nas očekuju, novi, bizarno-zanimljiv period u srpskom fudbalu.

Пустите за говнима воду, нека иду!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 12-08-2013

1. Ми смо таква кршина од тима да је то престрашно.
2. Пенал је постојао јер се лепо видео контакт и подигнута нога Вошиног одбрамбеног.
3. Николић већ видим почео да гробари својом изјавом одмах после меча. Уместо да куди своје нападаче који су имали стопроцентне шансе он се одмах дао у пљување судија и режирање утакмице од стране ко зна кога.
4. Милијашу, Дауди, Касалици, Арауху и Оњилу се захвалити чим пре и молити се богу да ће Лаза и Ракић заиграти како се од њих очекује на пролеће.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 12-08-2013

Ју брате, све све, али Ракић да заигра на пролеће како се од њега очекује. У ствари он ће вероватно да заигра како се очекује, а то је да нема појма, као кроз целу каријеру.
Ми Арауха и Оњила морамо да исфорсирамо да би исплатили уложено. Дауду продати јер га боли туки, неће човек да игра пошто нема кинте. Милијашу нажалост не смемо да се захвалимо, јер је он последњи који држи ову распалу екипу да се не разјебе скроз.

Мени је опет утисак утакмице наш генијални тренер. Колико је тај човек погубљен у времену и простору. За њега измене не постоје. Јуче се Оњило спремао да уђе 5 минута пред крај, али је досуђен пенал, тренер га враћа рачунајући да ћемо да га дамо. Милијаш промашује, а фрајер тотално заборавља на Оњила и не убацује га.
Кука на грешке штопера, а сваку утакмицу му игра други штоперски пар. А то је позиција на којој морају да знају како овај други дише, да буду скроз усаглашени.

На полусезони се отарасити Мартиновића, Дауде, Касалице, Милуновића, Ненадића. Довести штопера и крило.

голмани: Бајковић, Весић
леви бекови: Мијаиловић, клинац
десни бекови: Петковић, Лазић
штопери: појачање, Крнета, Араухо, Омега
задњи: Ковачевић, Гогић
централни/офанзивни: Милијаш, Нинковић, Печник, Савићевић 
крила: Лазовић, појачање
шпиц: Оњило, Мрђа, Михајловић

То је 21 фудбалер, довољно да се изгура 15 утакмица.

Рајковић, Јокић, Ахчин, Грујић и Јовић на позајмице. И на лето да се прикључе првом тиму.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 12-08-2013

(12-07-2013, 11:31 PM)херцеговац link Wrote:Каква изјава оног смрада. Већ се уфурао да је прешао у ЈСД. Желим му да пренесе сељоберски менталитет на ЈСД.

(12-08-2013, 08:49 AM)CEBEP link Wrote:3. Николић већ видим почео да гробари својом изјавом одмах после меча. Уместо да куди своје нападаче који су имали стопроцентне шансе он се одмах дао у пљување судија и режирање утакмице од стране ко зна кога.

Мислите на менталитет који се дебело увукао у наш клуб? Да је ово изјавио 80 и неке могло би да се каже ''да гробари'', данас се каже ''да се циганише''. Пре него што друге почнемо да кудимо, треба прво себе погледати. А ми смо ти који су последњих неколико година предњачили у оваквој реторици. На жалост.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 12-08-2013

Помаже Бог браћо,

утакмица синоћ је била одлична,сама по себи.Јесте да је ЈСЛ,али квалитет и темпо су били на завидном нивоу за наше прилике.Пенал чист ко суза контакт телом и подигнута нога.Вукан је пао,али је био у пуној брзни,стигао је пре до лопте.

Што се тиче Дауде и даље тврдим да је најбољи нападач у ЈСЛ(далеко је од квалитета за петицу).Са оваковом избушеном средином,када нападач мора много да трчи и да скупља лопте свуда и да се трши,а Дауда је скинуо много ничијих лопти и враћао се често у средину не можемо ни да очекујемо бољу реализацију.

Ни случајно не бих отерао Арауха,прво дечко је још млад,друго за позицију на којој игра потребна је комуникације и познавање језика.Моћићемо на њему да зарадимо ако су % ок.Ако ништа друго дечко је добар на лопти и има сигуран пас,што за остатак наше одбране не бих рекао.Може да послужи у ротацији и да одигра и задњег везног без проблема.

Оњило,нисам га ни видео ове јесени,тако да мислим да заслужује неку шансу.

Коначно имамо бекове са ове стране.Рекао сам већ за Џонија већ у неком од претходних,синоћ играч утакмице.Најстандарднији играч ове јесени и самим тим и најбољи.Петковић откровење,прави десни бек,није толико брз као Вешовић,али може да претрчи.Реално за 3 копља квалитетнији него Вешовић.Вреди све паре и живи били па видели,продаћемо га за милион-2 сигрно.

Нине добар,Милијаш је промашио два кључна пенала ове године.

На десном крилу добијамо ротацију са Лазом.

За прелазни рок,барем једно лево крило,напад не би дирао,задњи везни имамо два одлична.Десни бек имамо Лазића за ротацију.Леви бек барем још један за ротацију.Крштени штопер то је приоритет приоритета,и можда креативна веза,али такви играчи су скупи и тешко их је наћи,по мени Евандро типа играч за ротацију.Пошто се видело синоћ колико Нине недостаје.

Тренер под обавезно.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 12-08-2013

Срећна годишњица.

Једног инсерта се сјећам једнако као и утаклмице. Касни сати пред утакмицу, контакт програм, укључују се резервисти црногорски са Вуковара.

Нашли телевизор привезали га на акумулатор од Пинца и чекају утакмицу на првој линији.

Српство и Црвена Звезда!

Страх ме да нам не завале Рајевца. Да ли ћемо коначно проћи припреме са тренером!?

Гледам јуче паде на кољена, диже руке, нисам видио ко, као да су се у најмању руку пласирали у Лигу Европе.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 12-08-2013

(12-08-2013, 09:26 AM)Звездаш link Wrote:Ју брате, све све, али Ракић да заигра на пролеће како се од њега очекује. У ствари он ће вероватно да заигра како се очекује, а то је да нема појма, као кроз целу каријеру.
Ми Арауха и Оњила морамо да исфорсирамо да би исплатили уложено.

Ја би радије Ракића сачекао и пружио му шансу него да истрпим Арауха (као што сам написао, погледати његово ”умеће” пред други Вошин гол у Купу), и Оњила за кога се види да није тип играча који је нама потребан. Приметио сам да Печник и Дауда не могу један другога да виде очима што додатно отежава њихову комуникацију на терену. Дауда целе јесени практично не игра како треба а Стојановић га форсира као да му је из ока испао….

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 12-08-2013

Quote:– Све информације о тренеру и играчком кадру добићете наредних дана. Неправда је када је он у питању, много тога му стављано на терет, радио је под великим оптерећењем, издражао је велики терет и бреме. Али сви који су радили и који ће радити сусретаће се са таквим проблемом – казао је он.

– Стојановић ће наставити да ради, ми ћемо имати седнице УО и доносићемо одлуке, не само када је у питању тренер, има још много важних ствари које бисмо требали да решимо – додао је Џајић.

Немој молим те!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 12-09-2013

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:467683-Krunic-u-Zvezdi-umesto-Stojanovica

Већ је почела лицитација тренера