Delije
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867)

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-24-2015

(08-24-2015, 09:53 PM)Пијанац link Wrote:http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/23682/vujosevic-zao-mi-je-sto-je-sasa-podneo-ostavku-ljude-pamtim-iz-najlepsih-trenutaka

Најуспешнији тандем. Један судији отвара главу дршком од пиштоља, други држи стражу.

Tраже се други стражари и оружари, чекамо да видимо скупштину... систем остаје исти, само извршиоци се мењају.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-26-2015

Прваци Белорусије и Казахстана су у Лиги Шампиона! Астана је центар света!  ;D

(а многи су се унапред радовали како ће проћи БАТЕ, заборављајући да смо се намучили с Нафтаном из Витјебска)

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-26-2015

Пази бате иде БАТЕ!  ;D

Одг: Актуелности из домаћег спорта - херцеговац - 08-27-2015

Киза каже у Журналу да су разбили БАТЕ!  Big Grin

У Новостима:

Quote:- Razneli smo Bate Borisov u drugom poluvremenu. Ne znam da li je vama beloruski tim delovao izgubljeno u nastavku, ali meni jeste - podvukao je neposredno po završetku utakmice trener Milinković

Ш'а си рек'о? Big Grin

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 10-13-2015

Нешто што би заинтересовала за "ти доле у базену" или Пијанца:

Osvrćući se na ubedljive poraze Partizana i Crvene zvezde u Jadranskoj ligi, Prlainović je analizirao stanje u tim klubovima i konstatovao da je stanje očajno.

“Moj vaterpolo utisak ovog vikenda su loši nastupi i ubedljivi porazi naših timova u Jadranskoj ligi. Crvena zvezda i Partizan su u tri dana poraženi sa 13 (Zvezda) i 12 (Partizan) golova razlike. Mnogo. Previše. Ti rezultati su zabrinjavajući, ali izgleda u ovom trenutku i realni“, napisao je Prlainović na “Viber chat“ kladionice Planetwin365 i potom je detaljno analizirao stanje u oba kluba.

Zvezda:

U Zvezdi od one šampionske generacije iz 2013. i 2014. više ne igra nijedan igrač. Zvezda se tri sezone posle osvajanja LŠ vratila pet godina unazad. Sada nema ništa – ni bazen, ni tim, ni uslove za kvalitetniji rad sa decom jer dosadašnji rad nije doneo klubu mnogo.

Malo toga pozitivnog je trenutno u Zvezdi, ostaje žal za neiskorišćenim trofejima, bilo ih je šest za dve sezone. Oni Zvezdi nisu doneli ništa, osim velike radosti svim navijačima tih sezona.

Neispunjenja obećanja od strane države, sponzora, nesposobnost klupskog rukovodstva ili nešto drugo, situacija je jasna – Zvezda sada ima mnogo manje nego što je imala 2009, kada je Viktor Jelenić ponovo pokrenuo priču sa vaterpolo klubom. Ima manje jer elana za rad i napredak je mnogo manje, a dovući opet na Taš 3000 ljudi u nekoj skorijoj perspektivi izgleda potpuno nestvarno.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 10-26-2015

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je u intervjuu za ’Jutarnji’ da su navijači crveno-belih najjača partija u Srbiji posle SNS.

Тема можда јесте погрешна... али Боже мој, зар су овакве изјаве могуће?

Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 10-26-2015

Боже мој, да ли је могуће да новинарске натписе узимаш здраво за готово.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 10-27-2015

Чему такав коментар? Нисам копирао из неких шунд новина попут "Ало", нити је извађено из контекста. "Јутарњак" или "Вечерњак" су озбиљне новине у Хрватији, да је нешто криво речено, или измишљено, пала би тужба.

Не свиђа ми се што је овакав коментар пао недуго после седме годишњице прославе настанка СНС, на којем је и Џајић био. Све у свему, неукусно.

Не знам јел то нека компензација за оно што му је рађено у прошлости. Елем, кад су већ интервјуи у питању, налетех на хеРСБалајф сајт, одличан интервју Терзе, зато сам и подржао да остане до краја, да покаже шта зна:
http://www.redstarbelgrade.info/rsb/intervju/8445-opsiran-intervju-sa-zvezdanom-terzicem-prvi-deo.html

Кад већ читам, волим нешто конкретно да сазнам, а не празне приче.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 10-27-2015

Кад си већ споменуо тај интервју, интересантно је да је дотични сајт у оквиру предизборне кампање у клубу, ако се тај период уопште може тако назвати, преко друштвених мрежа и Јутјуб канала прилично блатио Терзића. А онда, када су видели како стоје ствари, су потрчали за ексклузивом и одрадили са њим један од највећих својих интервјуа. У самом интервјуу има доста популистичких фраза од којих се лично јежим. Као што се јежим када неко о себи прича у трећем лицу једнине и тиме вештачки хоће да да себи на значају, чега је исто било у интервјуу. Нека ћути и ради, ова сезона му добро за сада иде на свим пољима, а ми у мају да оценимо тај рад.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 10-27-2015

(10-27-2015, 08:31 AM)KizaLion link Wrote:Чему такав коментар? Нисам копирао из неких шунд новина попут "Ало", нити је извађено из контекста. "Јутарњак" или "Вечерњак" су озбиљне новине у Хрватији, да је нешто криво речено, или измишљено, пала би тужба.

Не свиђа ми се што је овакав коментар пао недуго после седме годишњице прославе настанка СНС, на којем је и Џајић био. Све у свему, неукусно.

Не знам јел то нека компензација за оно што му је рађено у прошлости.
Зато што се милион пута нешто пренесе у погрешном контексту. Ко још има времена да анализира новине и замлаћује се тужбама.
Наслов тих назови "озбиљних новина" на слику наших у Загребу са транспарентом за концерт је "Много су смијешни".