Delije
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Ceta - 12-11-2011

Браво за упис. То је то.Звезди треба КВАЛИТЕТ!!! Имате играче који играју срцем али за ЗВЕЗДУ то није довољно! За Звезду треба првенствено знање и квалитет,а због нас навијача да играју срцем и да то исто срце оставе на терену!!!
Е онда можемо да причамо е правој Звезди..

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 12-11-2011

(12-11-2011, 10:43 AM)Најтмер link Wrote:Доказ за то је врло прост. Генерација која је била првак Европе. Колико је ту било играча из наше школе?
Па и није неки пример.
Тада је држава била већа и имао си већи избор. Сада нам је знатно сужен избор, много мање тржиште.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - delije-lipljan - 12-11-2011

ја сам за то да тражимо таленте у млађем погону,под условом да они буду у Звезди најмање 5 година,џаба нама млади и талентовани играчи ако их продамо пре него што направе неки успех у нашем клубу.
моје мишљење је да омладинска школа треба да ради по визијама  Просинечког,тако да када дођу у први тим буду 100% спремни.
Милим да управа не ради добро по питању куповине играча,купују играче који немају минутажу у свом клубу,пример Тошић,вратио је форму и одмах отишао,користи од њега су никакве,јер сада када нам требају такви,они нису ту.
Прочитао у медијима да Звезда хоће Нинковића и Луковића,образложење је то да имају слабу минутажу у клубу па се надају да ће бити јефтини(и то на позајмици од 6 месеци),шта ће нам они?да поправе форму па да се опет врате тамо?ко има од тога користи?
постали смо служба за подизање форми,ко нема форму доће код нас,поврати је и враћа се свеж одакле је и дошао...на таквима скоро ништа не зарадимо јер су позајмице...
то је један од главних проблема нашега клуба...

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 12-11-2011

(12-11-2011, 01:59 PM)Звездаш link Wrote:[quote author=Најтмер link=topic=4007.msg95690#msg95690 date=1323600203]
Доказ за то је врло прост. Генерација која је била првак Европе. Колико је ту било играча из наше школе?
Па и није неки пример.
Тада је држава била већа и имао си већи избор. Сада нам је знатно сужен избор, много мање тржиште.
[/quote]

Јесте, буразеру,
али и конкуренција није баш нека. Напротив, боли ме још више колико су ти несрећници што сада сеире несвјесни своје несвјести, а до сада им због наше индолентности све пролази.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - CEBEP - 12-11-2011

(12-11-2011, 10:43 AM)Најтмер link Wrote:Имамо и неколико играча који заиста вреде или који су талентовани (Лазовић, Мијаиловић и још неки) остало треба или доучити или заменити.

Доучити? То је за неколицину у тиму давно прошло време. Ако многи до сада нису научили да играју, ту више доучавања нема него као у случају фелеричне робе, прогласиш их за шкарт и избациш из даље производње.

(12-11-2011, 10:43 AM)Најтмер link Wrote:И наравно, треба радити на јачању ауторитета тренера. Ако је нешто одлучио, сви има да буду иза њега а ако нису, нека га мењају.

За то имамо и случај Вилотића... Видео сам како су подржали Робија. Лепо им је рекао још на прошлим припремама да овај минира екипу и његову тактику да би му тек сада на крају дозволили да га стави на трансфер листу. То је иначе иста та управа која га је довела....

(12-11-2011, 02:32 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:ја сам за то да тражимо таленте у млађем погону,под условом да они буду у Звезди најмање 5 година,џаба нама млади и талентовани играчи ако их продамо пре него што направе неки успех у нашем клубу.
моје мишљење је да омладинска школа треба да ради по визијама  Просинечког,тако да када дођу у први тим буду 100% спремни.

А ко ће данас да ти потпише уговор на 5 година од тих играча? Чим дете одскочи менаџери салете његову породицу и играч као и његова породица су већ на путу за Лондон, Барселону, и шта ти ја знам.....
А што се омладинске школе тиче.... Ма какве црне замисли Просинечког када тамо у главном Достанић жари и пали а његов и Робијев стил игре су два различита света.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 12-11-2011

Да одговорим на пар примедби:

1) Генерацију из Барија нисам навео само као пример квалитета већ и као пример да и они који нису поникли у Звезди могу и хоће да играју као луди за дрес који носе.

2) Што се тиче доучавања, можда сам се погрешно изразио. Мислио сам на корекције оних играчких карактеристика које им недостају (бекови на пример, после сваког тренинга још сат времена центрирања). Наравно код старијих играча то не вреди и слажем се да их треба шкартирати.

3) Ауторитет тренера је баш ситуација коју је Север навео. Срамота је да управа стаје на страну играча који минира а не тренера који је један од оних који су направили Звезду великом.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Белградо1389 - 12-11-2011

(12-11-2011, 02:32 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:Прочитао у медијима да Звезда хоће Нинковића и Луковића,образложење је то да имају слабу минутажу у клубу па се надају да ће бити јефтини(и то на позајмици од 6 месеци),шта ће нам они?да поправе форму па да се опет врате тамо?ко има од тога користи?
То раде и много већи(имућнији) клубови од Звезде, па немају проблеме...У ствари, позајмице и служе за такве ствари. Или да клуб који позамљује види какав је играч, како се уклопи, покаже, па га откупи, или да његов клуб такође види како ће се показити, да направи минутажу, да стекне искуство, рутину и онда им је он друга опција. Позајмица дође као нека провера, ил' задржи, ил' баци.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 12-11-2011

Волио би да полако склапамо коцкице шта је то што би ваљало да се постави као репер за промјене које слиједе. Ево,
мислим да се већина слаже да Роби треба да остане. Није да човјек нема грешака. Форсирањем пошто пото своје тактике доводи до тога да нема контрамјеру када играчи подбаце или противнички тренер постави успјешну одбрану.
Са друге стране за успјех онога што он намјерава и гдје прави револуцију у мозгу, начину размишљања наших фубалера, потребан му је материјал, а ово код нас је обичан шкарт у већини случајева.

А послије овога:
Quote:Није ме контактирао само Зоран Мамић, имао сам десетак позива из Хрватске. Желе Робија на клупи, нема шансе да се то догоди, узалуд покушавају. Рекао сам им оно што је мени казао – нема новца за који би напустио Црвену звезду у овом тренутку – истакао је Миодраг Антонијевић.

http://www.zurnal.rs/2011/12/11/mamic-uzalud-zvao-robi-ostaje-na-marakani/index.html

видим и да је човјек. Ова смрдљива управа га је немилосрдно трошила, тако би било и са Џајом.

Ко би од играча по вама требао да остане да сачини окосницу новог тима?

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Skrimo - 12-12-2011

Моје мишљење шта треба чинити

Робија оставити и истрпети.

Распродати цео тим, оставити Лазовића,Вешовића,Ћосића,Мићка и Филипа,придодати неколико најбољих играча из омладинске школе,куповати квалитетне младе играче по Србији и 6 месеци користити за прављење тима. Јебо и куп и све,правити,тренирати. На лето на тај тим довести 3,4 ПОЈАЧАЊА и наравно не продати никог од горе набројаних. Верујем да би тај тим после имао успеха,да би имао пре свега велику подршку и здраву атмосферу унутар клуба и да би касније давао резултате.

Све супротно а чисто сумњам да тако бити неће,је једноставно знак да нема никаквог заокрета и да осим ових 6 месеци и ове целе сезоне можда губимо и ону тамо,али да има памети овако би требало одрадити,међутим...

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 12-12-2011

http://www.alo.rs/sport/44386/Deset_razloga_zasto_Vladan_Lukic_mora_da_ode

има још доста тога, не мора нама нико да отвара очи... али мене занима једно, може ли неко да ми каже, бар један, зашто Лукић треба да остане???