![]() |
Слика данашње Србије.. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
|
Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 09-04-2010 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/760704/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82+%D1%83+%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BC+%D0%9F%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%83.html Обавезно погледати видео клип. Узвици алаху егбер, зелене заставе са полумесецом, гомила која трчи ка кордону узвикујући алаха, са оним белим срањима на глави ... и све то у Старој Србији, у Рашкој! Јој шта нам направисте од земље, сто вам мајки јебем! Срамота. > ![]() Одг: Слика данашње Србије.. - MACAK - 09-04-2010 Муфтија се обраћа полицајцу:клали стре по босни,клали сте на Косову нећете четници овде класти > ![]() Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 09-04-2010 Нови Пазар; 2010. године ![]() Одг: Слика данашње Србије.. - Коди ЦЗ - 09-04-2010 Мене у целој овој причи око клупских издајанка и пете колоне у савезу и врху државе брине наша улога као реакције, шта ми чинимо да спречимо да зликовци тајно системски полако уништавају српски народ. Јер да постоји прави дух отпора комуњарско ватиканској коалицији данас би у13ч једним ударцем биле убијене две муве . Или хиљаде мува вечерас док стока покушава да одигра меч на будућем згаришту непопуларној јна џамији. Бразил је очигледно упетљан у све ове завере против Звезде и Србије. Неко је споменуо Адриану ЛИМУ на другој теми... БРАЗИЛКУ која је добила српски пасош.... http://en.wikipedia.org/wiki/Adriana_lima ( рођена почетком Јуна) Морена Бакарин БРАЗИЛСКА глумица ( рођена исто почетком Јуна ) http://en.wikipedia.org/wiki/Morena_Baccarin Позната као АНА (краљица ванземаљских рептила) из америчке серије V (Visitors (Posetioci)) ![]() ![]() слика из мог поста о Лименом Човеку из ОЗа http://i286.photobucket.com/albums/ll92/fireflight423/heart.jpg = (Лима/Ана са пасошем..) РЕПТИЛИ СУ МЕЂУ НАМА!!! Инвазија траје, зли ванземаљци желе да нас поробе, злоупотребе или униште не само као српску већ и људску врсту. Пренесено на садашњицу наше реалности... ватикан, јудео-масони и комуњаре у сарадњи са балијама (Анунакији симболишу мусЛИМане) и шиптарима(косово-срце- терористичка војска АНА) су Папизаналне у црној усрашкој униформи убацили преко Адидас веза и продаје, издаје АНдерлехта у даљи круг ЛШ такмичења... јер су отели говњивог бразилца клеа сад и стоку голмана... све у склопу плана уништења српског народа, људског рода и отимања Косова... правећи жигосану стоку од некад велике владајуће слободне нације. Зли рептил клео је ванземаљац, који се ако сам добро видео на сликама после свог гола захваљује небесима ( свом катличком матичном броду у орбити земље и његовој рептило господарици), али као што постоји пета колона у нашим људским земаљским властима који су примили ванземаљце и у њиховим редовима постоји такође Пета колона међу ванземаљцима која је приказана у серији као велики противник рептилке Ане бразилке, и уз чију помоћ ћемо ми на крају као ћелије отпора надвладати победити и успоставити прави мир над планетом. Дакле, В тв серија као да нам говори, поручује нешто и указује на пут борбе против злог ванземаљског окупатора. Ја нисам одгледао све епизоде серије (стигох до 5.) али одгледаћу ускоро серијал до краја да бих извукао закључке и известио све шта нам је чинити у ова тешка времена...( у којима ће један од преломиних тренутака бити Петарда (V=5) коју ће папизани примити од Топџија, тај топ ће све пробудити из сна. ![]() Све у свему траје рат у коме смо Ми против Њих... наша краљица против њихове у космичкој партији шаха. http://seriable.com/wp-content/uploads/2010/02/vposter2.jpg само нејасно ми је помало да ли смо можда ми Они, а они Ми, ми ванземаљци а они примитивна људска врста, што изгледа симболично логичније, ипак сигурно и дефинитивно је да су неки зли рептили међу нама и појава људских петоколонаша (плаћеници или хипнотисана гомила) приметна је у јавности све чешће и на овом форуму у задње време, са својим нејасним издајничким ставовима... само се надам да форум а и цео интернет није одувек под контролом коалиције југословенских рептоида који емитују свој програм хипнозе, из својих сателита и бродова у орбити земље. ![]() Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 09-04-2010 Quote:Допринос Чедомира Јовановића ??? Ja не знам који је чедолина фактор у целој причи?! Министар није, заступник националних мањина није, а није у Рашкој ни рођен... Све ми се више чини да њега тамо неко намерно гура... или се он гура тамо где му није место. Овај снимак са РТС, заста показује слику данашње Србије, тачније њену немоћ, јер ово што се доле било, да ликови 'ладно гађају полицију, урлају, машу заставама саудијске арабије, и пролазе некажњено... то је стварно НЕМОЋ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ да се супростави исламском екстремизму. Полција се по налогу Дачића и Тадића уздржава примене силе, а могли су све да их самељу ко млевено месо. Муфтија прича о некаквом клању по Босни и Космету... занима ме само да ли је мудтија преспавао задњих 20 година, или га неко убацује у систем ширења шовинизма и будућег крвопролића? Љајић се ухватио са Тадићем у фотељу, и прави се необавештен... "све је то безначајно" рекао би Љајић ??? Алооо човече, напад на полицију, на граници рата, теби ово безначајно, и нема кризног жаришта?! Муфтија вели како "нико неће да убија овај народ (доле)"... па да неко има жељу, већ би их потаманили ко мраве. Нико не жели рат! Али њему изгледа да је драже да дође до рата и да Рашку припоје зеленој трансферзали Босне и Херцеговине, преко Космета, и Вардарске Македоније до Турске!?!? :o Мени се све више чини да се у Рашкој понавља сценарио Космета, нажалост. Јер сада ће по неписаном правилу кренути нова лавина лажи и обмањивања западне јавности преко медија о "угрожености права муслимана у Рашкој". Уплешће своје прсте САД и ЕУ, и ето новог рата!?! У циљу смањења "хуманитарне катастрофе", реаговаће НАТО пакт!? Ма колико ми онда беше жао што Делије нису добиле прилику да иду доле на меч са Новим Пазаром, у купу Србије... сада ми је драго, јер знам да би нам поновили "максимир 1990"... али није искључено ни да га неће поновити у наредним месецима. Одг: Слика данашње Србије.. - Skrimo - 09-04-2010 не знам колико је познато али муфтија Зукорлић је био на листи лдпа за изборе. Е сад ту ћете скапирати аршине двоструке...Замислите не дај Боже да је неки наш владика на изборној листи било које странке,па он би био разапет а спц би била пљувана само тако,али зато домаћи душебрижници у92,љдп и слични немају ништа против да им један муфтија буде на листи и да се тиме директно једна вера меша у странчарење,а још кад додамо да је тај муфтија неко ко прети Србији и константно прети ратовима. Одг: Слика данашње Србије.. - HITMAN 47 - 09-04-2010 Тај Чеда једно прича о СПЦ, а на изборној листи има муфтију ИЗ у Србији. ??? Он који заговара секуларну државу има муфтију на листи! А бре Чедомире појела ти та дрога мозак, смањи мало! Одг: Слика данашње Србије.. - luconi - 09-05-2010 Најтужније од свега је што они преговарају ту са овим балијом који их још притом и вређа. Над нама децом Србије се на сваком кораку иживљавају, а ове шиптарчине у сред наше земље их гађају циглама и пљују... ЈАДНЕ ЛИ СТЕ СЛУГЕ РЕЖИМА!!! Одг: Слика данашње Србије.. - Zivojin Misic - 09-06-2010 Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 09-06-2010 Боже сачувај испраних мозгова ??? Ова баба на крају, криминалка тешка. Она и јесте Српкиња по нацији... јер бошњачка нација не постоји! Постоји српска или турска нација. Постоје и Срби муслиманске вере, као што је у БиХ, Рашкој, Косову и Метохији. А види се да је задњих година јој испиран мозак, баш као и овој омладини која је дошла на демонстрације. Још апсурдни коментар пред крај "они су дошли на наше, а не ми на њихово"... :-\ Тадић, и Дачић немају паметнија посла него да се овим случајем баве... > ![]() |