Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - Nesho - 05-03-2006

Sigurno ce biti promjena u odbrani. Jer najvjerovatnije Milan Dudic ide iz Zvezde, pominje se da ce doci Kaje, ali vidjecemo...

Odlasci / Dolasci - slawisha - 05-03-2006

Quote:Sigurno ce biti promjena u odbrani. Jer najvjerovatnije Milan Dudic ide iz Zvezde, pominje se da ce doci Kaje, ali vidjecemo...
Taj Kaje je postao poznat u Srbiji ni kriv ni duzan, a verujem da ga niko nikad nije video! Big Grin

Odlasci / Dolasci - COFI - 05-04-2006

Meni je zao sto Suzuki malo igra,znam ja da se on jos privikava na nas fudbal itd,ali kada god je usao u igru on je do jaja igrao.Nadam se kada Zigic ode da ce on i Djokic(Purovic) ciniti udaran tandem.Sto se tice odbrane ona nam je glavni problem narucito posto je Pixi rekao da ovog leta idu SAMO Zigic i Dudic.
Za tog francuza ne znam kakav je,skoro sam pricao sa jednim ortakom(bugarinom) iz Sofije koji kaze da nije bilo njega,Litex bi ispao u prvom kolu UEFA kupa.
Sto se tice Podgoricana Burzanovic je IGRACINA bio,e sad u zadnjih godinu dana se mnogo isfolirao,postao "problematican" i extra mu opala forma.A sto se tice Lakica ja ga ne bi dovodio,jednostavno Basta nam je dovoljan bolje da kupimo dvojicu jakih odbranbenih igraca nego da dajemo za ovoga pare.

Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 05-04-2006

Ako je istina da pored vec za sve nas prodatog Zigica(iako jos nije nista zvanicno),ide samo Milan Dudic,mislim da ipak imamo sanse da dovodjenjem dobrog defanzivca i jos jednog solidnog napadaca ipak nekako skrpimo tim pred kvalifikacije za LS.Znam da izgubiti Zigica i Dudica nije mala stvar i da su nam oni itekako potrebni igraci,ali ako je vec situacija takva,onada treba razmisljati maksimalno u tom pravcu.Dakle dovesti nekog ako ne kvalitetnijeg stopera od Dudica,onda bar adekvatnu zamenu na toj poziciji.A sto se tice napada,potrebno je dovesti jos jednog napadaca nebi li povecali konkurenciju i imali rotaciju spiceva.Po mom misljenju ne treba tragati za nekim super-sjajnim napadacem,dovoljan bi bio jedan solidan-u nivou ovih sto imamo.A naravno ako se ukaze prilika sto ne dovesti neku bombu od igraca.U svakom slucaju,ako na kraju sezone odu samo Zigic i Duduc,prica se da ce otici najmanje 4 igraca(iz prve potave) ipak je ucinjen uspeh jer ostatak ekipe(za koje se takodje interesuju mnogobrojni klubovi) ostaje.To bi i znacilo da je napravljen plan kupo-prodaje igraca,da uprava ima strategiju,a to je vec pomak u odnosu na prethodne sezone... ;pljuga

Odlasci / Dolasci - NightMare - 05-04-2006

Ja sam u menadzeru, od odbrambenih igraca doveo Palettu iz Banfielda, cini mi se. Medjutim u stvarnosti njega trazi Liverpool, tako da... Ako Zenga ostaje, onda je taj Francuz realna opcija, jer ga bas ovaj trazi. Treba nam i jedan kreativan igrac sredine, ili da se Bosku daju odresene ruke i da on igra odmah iza spiceva. U tom slucaju Burzanovic nam ne treba, jer je Bosko bolji.

Odlasci / Dolasci - archer - 05-04-2006

Quote:da se Bosku daju odresene ruke i da on igra odmah iza spiceva

To bi bili lepo, ali nama je Zenga trener i on odlucuje gde ide Jankovic a ne mi. Zenga izgleda voli kada ovaj igra desno a ne iza spiceva.

Odlasci / Dolasci - Ђоле - 05-04-2006

Bosko sve cesce igra i po levoj straniWink

Pixi je i danas rekao da ce otici samo par igraca i da ce biti adekvatno zamenjeni,tako da mislim da imamo lepe sanse samo da se ovaj tim lepo uigra...iskustvo im ne manjka(Strazbur)...

Inace ortak mi snimio jucerasnju tekmu i zanimljva je bila Zigina izjava kada je zamenjen.Novinar mu kaze:
-"Eto vasa poslednja tekma na Mari"
a Ziga odgovara:
"Nije poslednja!Otkud vi znate da je poslednja,videcemo sta ce se desiti,jos je rano za takve prognoze."

Takodje danas sam procitao Pixijevu izjavu iz koje sam razumeo da ce mu i Zvezda ponuditi ugovor.Rekao je nesto u fazonu "Mozda Zigic i ostane ako mu ponudimo dovoljno para..."

Elem,male su sanse da ostane,ali nada zadnja umire :finger

Odlasci / Dolasci - archer - 05-04-2006

Quote:Elem,male su sanse da ostane,ali nada zadnja umire :finger

Upravu si 100%, nada umire poslednja.

Odlasci / Dolasci - slawisha - 05-04-2006

Pa ne znam zasto bi bio toliki problem da Zigic produzi ugovor!? Prva stvar, mislim da Zvezda ima dovoljno sponzora i finansijsku snagu da mu ponudi dobre pare za jednogodisnji produzetak! Drugo, ne znam da li postoji mogucnost, ali ne bi bilo lose da ostane u kvalifikacijama, pa ako prodjemo ostane jos godinu, a ako ispadnemo da ode! Mislim da bi i njemu bio izazov igrati sa Zvezdom LS! Mislim da i Piksi ovo zna, jer budimo realni, Zigic nam je pola tima, ako ne i vise! Ovaj tim je navikao da igra sa njim, navikao je kada nema resenja ispuca loptu na Zigica, on em daje golove glavom em razigrava... veliki problem bi bilo uigrati tim na novi stil za par meseci! Uostalom, videli smo sta nam se desavalo na tekmama gde on nije igrao, protiv PSV-a tamo je bila katastrofa, a protiv Brage ovde nismo presli centar! Mi jednostavno u ovom timu nemamo kreativne i dobre tehnicare da bismo igrali na zemlji, vazduh nam je glavna opcija i snaga! Ako Zigic ode nemamo ni to i bice velikih problema! :nene

Odlasci / Dolasci - NightMare - 05-05-2006

Quote:Drugo, ne znam da li postoji mogucnost, ali ne bi bilo lose da ostane u kvalifikacijama, pa ako prodjemo ostane jos godinu, a ako ispadnemo da ode!
Ovo je tesko izvesti iz prostog razloga sto se ti kvalifikacioni mecevi igraju u avgustu. Cak mislim da je revans u drugoj polovini meseca. Ako neko izdvaja 5 ili 7 miliona za igraca, dovesce ga u julu da bi ovaj prosao kroz pripremni period sa tim klubom. Naravno ima gomila transfera krajem avgusta tako da nije ova opcija za odbacivanje. U svakom slucaju njegov odlazak je veliki hendikep.