![]() |
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891) |
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - MACAK - 04-18-2015 Пијанац,шта је готово :-[ Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - ciganstura - 04-18-2015 написах омањи есеј,ал реших да избришем све....нека...само одговарам кад ме неко и ако нешто пита... а шта је пијанцу?? ја ћу ти рећи брате-тврд зид био не тако давно ;D Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 04-18-2015 Тврд био, тврд је и даље. Срећа неће бити никог од наших сутра увече у хали да удара главом о тај исти зид, к'о ја тада, када је Дробњак дао тројку из аута.... ![]() Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-18-2015 ...или када ћемо коначно из хале Пионир изаћи као људи. Надам се да је тај дан близу... пошто сматрам да у животу нико не може бити на врхунцу, да увек после неког времена следи пад - и то болан. Понадао сам се пре пар месеци да је дошао крај сточара за вјеки вјеков - кад нису имали шансе за прва 4 места на табели. а они се враћају и то у најгорем моменту верујем у ове играче, волим овај тим, ал кад видим Радоњу на клупи, убија ме у појам психички. добро да је неко поставио клип рвања Милутинова, а овде је већ требала да реагује Управа или Радоња лично после утакмице, па макар добио техничку и казну од 5.000е, шта је то у односу на 150.000 колика му је плата на годишњем нивоу... и мора да се схвати да ово нису утакмице где треба да буде господин (што јесте), већ да би се прошла свиња потребан је неки позитивни безобразлук или бес како бисмо се тргнули.. а не оно његово тихо у браду "мајку вам лоповску", или макар нека изведе тим у свлачионицу на 5 мин. после неких чудних судијских одлука, па нек пребаци притисак на судије и после Звездаш пише за Бобија дословце "можда је био уморан", од чега уморан? јел окопавао њиву цео дан? па дебели Мачван је дан пре одиграо скоро целу утакмицу, а у другој имао НБА статистику.. шта рећи. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-18-2015 ![]() Ужичанин, фајтер, Теја! Чим је коњини опалио рампу, ишао у месо, знао сам да су наши! Хоћу то да видим, борбу! > ![]() ![]() и да не заборавим што смо им одмах пробили зону, чим су удвојили Бобија, овај добацио Митру, а Митар Калини за тројку... то је то, тако се пробија зона! Да је шутирао Блажич или Дангуба, можда би машили па би отишла утакмица другим током.. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - 100%anti crnobeli - 04-18-2015 ![]() ;D Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Eribo - 04-18-2015 Као и увек, решење је тим, тим и тим! Јер ми имамо тим из којег сваки пута (када одиграмо тимски) искочи један, два или три појединца. Свако на свој начин. Они имају курве од играча као она Барска курва, као да му је мршава свиња таслачио кеву пре 30 и неке године! Сутра јос више у кост јер ми имамо 11 играча (Ребић никада и не игра), а они 4-5. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-18-2015 Фалио је данас Ребић да мало изудара Акојона, а ако треба и "дођи да ти попупопушим Малло-а" ;D бар би искористили све играче и равномерно распоредили фаулове не памтим какве батине смо им испоручили у задњих 10 година, па она огреботина на врату Милутинова је свеж доказ. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-18-2015 Управа положила први испит. Сутра имају мастер рад. Мора да се одреагује на претње које је свиња упутила вечерас. И да се заштити Бранко Лазић од хомосексуалаца у супротном табору. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Ултрас Либери - 04-18-2015 Шта сам вам рекао у среду вече!? Да добијамо сигурно ово и враћамо брејк и сад имамо две меч лопте, прву већ сутра са оваквим приступом и игром да их пошаљемо у амбис! Само муда и непрестана борба на терену као вечерас и наши су! Тејића треба убацити и сутра да покаже зубе оном жвалавом пецарошу и коњини мачвану! Него ми реците коцкари колеге колика је квота да Звезда осваја јадранску лиге ове сезоне? ;D |