Delije
Ja te volim Srbijo... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023)

Одг: Ja te volim Srbijo... - KocoBo-Cp6uja - 09-11-2010

МРТВУ ИМ ТУРСКУ МАЈКУ Ј. . . !!! Судије,наша младост и неискуство кључни фактори , АЛИ , ВИ СТЕ ЗА НАС ШАМПИОНИ !!!

Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 09-11-2010

Није ми јасно како смо целу утакмицу водили, и оно испуцавање пред крај са тројкама... Овим њиховим није нико правио блок за тројку.
Капитен је подбацио баш доста.

Одг: Ja te volim Srbijo... - KocoBo-Cp6uja - 09-11-2010

Не бих се сложио да је крстић подбацио,једноставно наша игра под кошевима се само на њега своди као једини прави центар у екипи.Перовић мозга без, и чини ми се да је Ивковићева једина грешка на првенству била што није место мачвана повео Мирослава Радуљицу који би много боље одиграо у тандему са крстићем и тако део посла преузео на себе.Све у свему,ние лоше,кешељ мајстор,тео брзоплето пар пута реаговао . . .

Одг: Ja te volim Srbijo... - Skrimo - 09-11-2010

По мени није нико подбацио,да се ово играло негде другде тј боље речено да смрадови нису имали домаћинско суђење било би најмање 10 разлике за нас без икаквих тензија.
Овако смешна техничка,неки фаулови,оно глумљење њиховог центра кад је требао да изводи бацања,до по мени очигледног фаула на крају утакмице над Величковићем...све у свему јако перфидно суђење на нашу штету а кад дођеш да пола коша одлучи победника то дефинитивно преовладава.
Браво Дуди браво свим играчима,показали су како се бори за Србију,свака им част!

Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 09-11-2010

Суђење је било у најмању руку чудно, да не кажем безобразно.  :-[  :-\

Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-11-2010

Момцима и селектору све честитке на сјајној борби. Срање је кад изгубиш пола коша, али стао нам је шут у завршници, а о судијским лоповлуцима и Ашиковом симулирању у најбољем шпанском маниру да и не говорим.

Глупо је што за бронзу играмо за мање од 24 сата, али шта је ту је. Напријед Орлови!

Одг: Ja te volim Srbijo... - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 09-11-2010

значи урадићу нешто што не радим никада (добро скоро никада) ЈЕБАЋУ МАЈКУ ОНИМ ШУГАВИМ СУДИЈАМА...само и искључиво због њих нисмо отишли даље!!!
као неко ко је цијелу деценију провео под обручима, што као играч, што кроз неке друге функцијице ( као нпр ношење воде и брисање паркета  ;D), могу да кажем да је наша зона из првог полувремена нешто најбоље што сам видио па слободно у задњих 5 година што од нас што од других екипа!...одличан преlazak из зоне 32 u 23!...Дуда је цар!!!
одлична ротација играча, мало је Мачван малкице заказао, али исто тако је имао неколико одличних преузимања па му се ништа не може замјерити...Крстић је одиграо на високом нивоу, али се види да му евидентно недостаје снага у ситуацијама када је испод коша у малом проценту се дешава да одигра 2 плус 1...Марковић одличан у одбрани!...Тео стандардно, опет је преузео пар пута одговорност на себе, али не иде баш увијек, још која година и вјерујем да ће тада и ићи увијек... ;D...Савановић у свом стилу...мени посебно драг играч, због неких других разлога...остали стандардно...

сума сумарум, јест да сам изј*бао и онако изје*ано грло дерући се...али момци су показали да српска кошарка још има чиме да се курчи...чуј курчи..има чиме да кара!!! ;D

Одг: Ja te volim Srbijo... - MACAK - 09-11-2010

(09-11-2010, 09:16 PM)Микеланђело link Wrote: Момцима и селектору све честитке на сјајној борби. Срање је кад изгубиш пола коша, али стао нам је шут у завршници, а о судијским лоповлуцима и Ашиковом симулирању у најбољем шпанском маниру да и не говорим.

Глупо је што за бронзу играмо за мање од 24 сата, али шта је ту је. Напријед Орлови!
Напред СРБИЈО

Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-12-2010

Свака част момцима на све до сада урађеном, тако се бори за Србију. Само ми је јако жао што нисмо добили ове турске пичке које су имале огромну помоћ судија. И као што је неко већ споменуо, да је било нормално суђење добили би их без проблема.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 09-13-2010

(09-11-2010, 04:21 PM)дрвосеча link Wrote: Сви ми дишемо за фудбал, али када су нас фудбалери обрадовали нечим? Одласком на СП, или ЕП?
Па за мене то није успех... Победили Немачку на СП? То је једна обична утакмица где смо имали играча више 60 минута.

Да ватерполисти имају помоћ од државе и пара колико добија ФСС, ми би свакако имали злато на сваком првенству.

Никада ватерполисти се нису вукли по терену, и играли ко пи*ке као што су фудбалери играли. Кошаркаши јесу посрнули 2004-2008. Али срећом је Дуда Ивковић преузео палицу, и вратио нас на врх.

Сад ће да испадне да имам пик на тебе и да те стално нешто крпим, ал' шта да радим кад се често сам намешташ. Никада ми неће бити јасно зашто добар део ове нације има комплекс када је фудбалска репрезентација у питању. Овде не мислим само на тебе, већ на добар део својих сународника са којима се срећем сваки дан. Сви се утркује да подрже ове који су успешни, а ове који су мање успешни или неуспешни третирају као да нису наши. Јасно је мени да тако размишљају размажени љубитељи спорта, разни симпатизери, па и навијачи једног клуба који тренутно ниже успехе, а они само због тих успеха опстају. Али да тако размишљамо ми, Цигани, који смо минулих година своју причу саградили на лошим резултатима и срамним играма свог клуба ми је поражавајуће. Делује ми као да би појединци радо пљували и по Звезди да став групе није тако челичан. Ја бих истог тренутка мењао све што је репрезентација освојила у кошарци, ватерполу, одбојци у прошлих 10 година и све што ће освојити у наредних 10 за један јачи резултат у фудбалу. Свака част свим осталим спортистима, ја их све волим, ценим, поштујем, не дам на њих кад их размажени народ напада, али једноставно ја сам фудбалски навијач, а фудбал је најбоља игра на свету.