Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UrbanBaby - 04-26-2007

Quote:Што се тиче саопштења последња 2-3 су била непотребна, али за претходне не бих се баш сложио са вама, јер не видим другачији начин борбе када многи медији преносе неистине. Зар то није оно што и нас често вређа, боли и на крају и ми издајемо разна саопштења.

Не сећам се да се наш клуб једном пожалио на неправедан третман у ЈЛ а многа г. смо прогутали од хрвата. Ако њима немају муда да приговоре, неморају ни другима. Нека буду п. до краја.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 04-26-2007

Quote:
Бока Wrote:Што се тиче саопштења последња 2-3 су била непотребна, али за претходне не бих се баш сложио са вама, јер не видим другачији начин борбе када многи медији преносе неистине. Зар то није оно што и нас често вређа, боли и на крају и ми издајемо разна саопштења.

Не сећам се да се наш клуб једном пожалио на неправедан третман у ЈЛ а многа г. смо прогутали од хрвата. Ако њима немају муда да приговоре, неморају ни другима. Нека буду п. до краја.

Зашто да дају значај тој лиги? Она је потпуно небитна за нас у сваком смислу, изузев у том финансијском. Утакмице у јадранској немају ту тежину. Та лига би требала да нам служи за уигравање... Заболе било кога у Звезди да издаје саопштења везано за то такмичење. Не треба се посебно цимати око те лиге.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 04-26-2007

Ту постоји само омањи проблем - једино из ЈЛ можемо ући у Улеб куп као једино нормално такмичење уз Евролигу. То је разлог зашто је битна ЈЛ. Пошто то нисмо успели ове године морамо да освојимо титулу како бисмо играли Европу (у то не рачунам Фиба куп) следеће.
Наравно, када се формира наша профи лига приступиће Улебу па ћемо, вероватно, моћи и из наше лиге да обезбедимо Улеб куп. Новим Статутом КСС-а је предвиђено формирање профи лиге коју би водили клубови, али кад знамо какви су односи на нашој кошаркашкој сцени, плашим се да ћемо се начекати.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 04-26-2007

Боко није ли Капичић - наш бивши играч постао нови председник КСС-а?То значи да је ово последња година гробарске доминације...

Што се Караџића тиче,мислим да није ни у чему унапредио игру у односу на Шакоту,а то се од њега очекивало...А када већ о везама и везицама причамо,Ковачевић,спортски нам директор је Караџин кум...

Слажем се са тобом да смо имали тим за титулу 3 године,прошле године смо били у финалу и уместо да само мало ојачамо тај тим ми смо продали и Бога и оца...зашто?Какво је то вођење клуба?Шакота водио репку па сад изјављује да је Звезда због тога испаштала,ало брееее!
Требало је оверити Улеб у геј лиги и онда растерећено ући у првенство,а не дозвољавати да нам Хелиоси и Босне затворе врата Европе ове године...

Ја дакле нисам за неку радикализацију,али јесам за промену тренера,јесам за промену скаута(нико нормалан не би довео половног Цветковића из Здравља) и јесам за промену односа играча према Звездином дресу!

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 04-26-2007

Quote:Боко није ли Капичић - наш бивши играч постао нови председник КСС-а?То значи да је ово последња година гробарске доминације...
По Статуту КСС-а, савез неће више водити лигу, већ ће се она професионализовати и водиће је сами клубови.

Quote:Што се Караџића тиче,мислим да није ни у чему унапредио игру у односу на Шакоту,а то се од њега очекивало...
Тешко да је било ко озбиљан ово очекивао од Караџића. Једноставно, били су свесни да је ово пропала сезона и да нико нормалан неће преузети тим, а Караџић је "Звездин војник".
Цветковић је доведен када је већ било извесно да ништа од Јоровића ове сезоне неће бити, да се неће наћи адекватна замена за Билија, па је дотични попунио број у тиму. Додуше, вероватно ће нас мање нервирати од Ковача. И наравно, никоме на памет није пало да довуче неког јуниора да игра на двојци или тројци.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 04-26-2007

Кики и сама си рекла да код нас све иде јако споро па самим и тим и професионализација наше лиге.Што се Капичића тиче знам да нема директан утицај,али одређени утицај сигурно постоји,ако ништа друго да сви буду равноправни па да се на терену одлучи ко је бољи.Нажалост како момци сада играју не би им помогло ни да је Жика Паук председник домаће лиге.

Што се тиче јуниора које спомињеш - Попадић и Краснић који играју на бековским позицијама се константо скидају за 1. тим али никоме не пада на памет да их гурне у ватру...да је Караџа барем то урадио могло би се рећи да је учинио нешто,овако изгледа као да играмо све горе и горе...не знам видећемо...Следи готовање Машинцу у Краљеву па дерби,пуно тога би ове 2 текме могле да одлуче!

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 04-26-2007

Капичић? :rofl :rofl

Па тај је обичан маргиналац који никакв утицај у КСС-у неће имати. Немојте да се заваравате. Предстоје нам многе тешке године, а он ће бити најодговорнији за неуспехе. Који бре Капичић он је као марионета. Мало конце вуче човић, мало дивац, мало даниловић, а он ће да игра како ови буду свирали.

Не верујем у бољитак његовим доласком.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 04-26-2007

Капичића је први подржао Партизан...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - boca - 04-26-2007

Бока, не знам чему то "можда ћеш ти бити успешнији?"... Менаџер је неуспешан ако његова стратегија не доноси резултате. Свака част Петровићима на тој титули "једних од најуспешнијих менаџера", али у Звезди то нису оправдали. Све једно је да ли имају идеју, а не финансије или имају кинту, а не знају да је употребе. Неуспех је неупсех, а за Звезду је то свака година без макар конкурентности за титулу. Мало ме је збунио твој став да они нису постављали кадрове, али опет је то њихов лош осећај коме поверити руковођење тим обезбеђеним финансијама. Они као топ менаџери требало је да поставе способне људе на одговорне позиције за спортска питања. Једноставно: некомпетентни људи=њихов неуспех и неуспех њихове политике... Искрено, конкретна решења за одговарајуће позиције немам. Није ни проблем да Петровићи остану да праве паре уколико прихвате да неко други поставља стручне кадрове (тј. кадрове везане за спортска питања). Е сад, ко би то био? Нисам толико паметан...

Слажем се да нам је суђење лоше (као и јуче уосталом), знам и да су се десили и Вршац и Пионир прошле године, али сматрам да је клуб изнад свега. Иако сам пао у партер прошлог пролећа, сматрам да је клуб требало да настави утакмицу, као и у Вршцу, уосталом. Можда ће ме неко попљувати због тога, али клуб бије своју битку (за титулу), ми своју (против противничких навијача, мурије). Њихов је терен, наше је све остало... Требало је учинити све да се финална серија игра и даље. Да су узели титулу наше повреде имале би тежину, овако смо сви губитници...

Ја сам и јуче био у Пиониру, као и кроз скоро целу НЛБ лигу, коју нисмо подржавали. Волео бих када би се екипа ускоро пјавила и изнела свој став, верујем да ће пресудити у најбољем интересу клуба...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - CEBEP - 04-27-2007

Quote:Волео бих када би се екипа ускоро пјавила и изнела свој став, верујем да ће пресудити у најбољем интересу клуба...

Мислим да је то суштина. Требало би Делије да изађу са конкретним ставом у вези ситуације и бар после тога да се зна да ли се дижу руке од КК-а, да ли ће се уопште нека лига у којој КК игра пратити или неће итд...