![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - Gavri - 04-28-2006 Ogasavara ne dolazi.Covek hoce u neki veci klub.A Bunjevcevicu istice ugovor.Ove sezove redovno je igrao za rezerve Totenhema. Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 04-28-2006 Evidentno je da sve pozicije nakako mozemo da skrpimo ali odbrambeni bedem odlaskom Dudica gotovo da nemamo.Ovo sto sam rekao da bismo mnogo izgubili odlaskom Dudica-ne smatram da je on neki sad sjajan igrac,ali ima tog preko potrebnog iskustva za nasu ligu.I svojim stavom i ponasanjem na terenu ipak uliva sigurnost u odbrani.Ranije se vrlo ozbiljno spominjao povratak Slavoljuba Djordjevica bas da popuni rupu na mestu stopera.Na njega gledam isto kao i na Dudica-pravi igrac za nasu ligu,ali evropa malo teze...Ipak cini mi se da se i ta stvar izjalovila i da je ZVEZDA trenutno okrenuta dovodjenjem tog francuza.I pored toga sto tog momka u zivotu nisam video,ipak verujem rukovodstvu da imaju cvrste razloge zbog cega ga dovode(valjda znaju sta rade).Sto se tice sredine,tu ne bih u principu nista menjao,na tim mestima ima kvalitetnih igraca i za srednji red najmanje brinem.Smatram da bi dovodjenjem Koromana moglo mnogo toga da se uradi.Iako mu to nije prirodna pozicija,mislim da bi se on i Basta dopunjavali na toj desnoj strani i verovatno vrlo cesto menjali mesta,sto bi donelo izvesno poboljsanje i modernizaciju igre,ali sve zavisi sta Zenga hoce(kakvu i koju taktiku).Ni u napadu nam na cvetaju ruze.Kada bi se promenio sistem igre moj napadacki tandem bi bio Suzuki-Djokic,ali ako Zenga nastavi sa ovom taktikom onda je Purovic sigurni starter,a pored njega verovatno Djokic,dok bi suzuki bio dzoker sa klupe.U svakom slucaju ja bih doveo jos jednog pravog kvalitetnog napadaca,mislim da je potreban... ;pljuga _________________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Odlasci / Dolasci - Nesho - 04-28-2006 Lakic i Burzanovic sasvim sigurno dolaze u Zvezdu na ljeto. A sto se tice Lakica, nije los igrac, igrao je odlicno za Buducnost u prvoj polusezoni. Odlasci / Dolasci - Devil - 04-28-2006 Quote:Ogasavara ne dolazi.Covek hoce u neki veci klub.A Bunjevcevicu istice ugovor.Ove sezove redovno je igrao za rezerve Totenhema.Njegov povratak bi bio pun pogodak, a sto se Podgoricana tice, malo sam skeptican prema obojici. Odlasci / Dolasci - goku - 04-28-2006 Quote:Njegov povratak bi bio pun pogodak, a sto se Podgoricana tice, malo sam skeptican prema obojici. Ne da sam skeptican nego molim boga da ne dodju.Bunja bi bio OK,samo pitanje koliko bi imao motiva sad.Racunajte na to da je dosta toga po novinama glupost i da uprava baci kosku na jednu strana da bi zavrsila posao na drugoj Odlasci / Dolasci - archer - 04-28-2006 Quote:Sta bi sa Burzanovicem na kraju? To je jedan lenj izforsiran fudbaler koji nije za Zvezdu to vam sigurno mogu reci. Nama treba igrac tipa Rikelme koji ce u svakom napadu overiti lopti bar par puta. Odlasci / Dolasci - djura.net - 04-29-2006 plasim se da bi bunjevcevic igrao u zvezdi, posle svega, kao i mladenovic... Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 04-29-2006 Govorio sam o tome da su igraci u ovom modernom fudbalu postali roboti,a igraci tipa Bunjevcevic i slicni-njima je prosao rok trajanja.Mislim da ste shvatili sta sam hteo da kazem.Tako da takvi tranferi ne dolaze u ubzir(da se ja pitam). Lakica nisam imao prilike da vidim,puno ljudi skrece paznju na njega.A dokaz da vredi je i poziv za mladu reprezentaciju na prijateljskoj tekmi(protiv Madjarske) odigrane nedavno.Licno ga nisam gledao,tako da ne mogu da sudim,ali treba ga pogledati pa oceniti nikad se ne zna... A uostalom,Basta fenomenalno igra na toj poziciji i ustalio se u timu.Imamo kvalitet na sredini terena,imamo rotaciju dosta kvalitetnih igraca u toj liniji i smatram da nema potrebe Bastu prebacivati sa ove pozicije u vezni red i dovoditi nekog ne proverenog igraca da stane na njegovo mesto.Ne bih mnogo eksperimentisao sa dovodjenjem igraca na toj poziciji ako nisam 100% siguran. ;pljuga ________________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Odlasci / Dolasci - Indjija - 04-29-2006 Jedina promena u ovom timu po meni bila potrebna na poziciji Bisevca,ocekujem na leto neko pojacanje. Odlasci / Dolasci - Devil - 04-30-2006 Basta je odlican u veznom redu i steta ga je drzati kao beka. |