![]() |
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693) |
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 11-30-2011 Писмо генералног секретара упућено Журналу http://www.crvenazvezdafk.com/src/crvena-zvezda-odgovorila-sportskom-zurnalu-5019-c1-content.htm Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 11-30-2011 Пијанац друже мислимо на исто,ја не могу никако да се навикнем на то да је очајани и јадни сточари доминирају нашом јадном лигом.Није стока добро одиграла дерби,одиграли су очајно,али ми смо још очајније.Зато ме ово се и боли.Мени је тешко да се навикнем на ову ситуацију,за мене Звезда мора да буде прва увек у сваком спорту и такмичењу.Просто не видим излаз из овог пливања у дуговоима.Константно ти је омча око врата,констатно покушаваш да испливаш и увек те нешто вуче надоле.Када би и били први једноставно тешко да би ушли у Европу,без Европе нема нам живота нажалост у чисто фубалском мислу,јел треба велике или солидне паре уложити у тим које ми немамо,можемо да се још задужимо једино. Ђука мислим да си наиван ако мислиш да ће држава помоћи.Држава је клуб довела на руб пропасти,ако не директно онда индиректно.Треба истражити и ангажовати тим адвоката који ће се бавити насталим дугом.По мени има елемената за разна кривична дела у пословању претходих управа,не само ове. Несавестан рад у привредном пословању Члан 234.(1) Одговорно лице у предузећу или другом субјекту привредног пословања у коме нема већински удео, које свесно крши законе, друге прописе или опште акте о пословању или очигледно несавесно послује и тиме из нехата том предузећу или другом субјекту привредног пословања проузрокује штету која прелази износ од четристопедесет хиљада динара,казниће се новчаном казном или затвором до три године.(2) Ако је услед дела из става 1. овог члана наступила штета која прелази износ од милион и петсто хиљада динара или је покренут поступак принудног поравнања или стечаја,учинилац ће се казнити затвором од шест месеци до пет година. Проузроковање стечаја Члан 235.(1) Одговорно лице у предузећу или у другом субјекту привредног пословања које има својство правног лица, које нерационалним трошењем средстава или њиховим отуђењем у бесцење, прекомерним задуживањем, преузимањем несразмерних обавеза, лакомисленим закључивањем уговора са лицима неспособним за плаћање, пропуштањем благовременог остваривања потраживања, уништењем или прикривањем имовине или другим радњама које нису у складу са савесним пословањем проузрокује стечај и тиме другог оштети,казниће се затвором од шест месеци до пет година.(2) Ако је дело из става 1. овог члана учињено из нехата,учинилац ће се казнити затвором од три месеца до три године. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 11-30-2011 Људи, ја се одлично сећам доласка Лукића и екипе на чело клуба и тада су нам саопштили да је дуг око 25 милиона евра. Константно су нас убеђивали како се дуг смањује, али никада нису желели да пруже прецизну цифру. Чак ни сада Стефановић не износи прецизно, већ даје један прилично велики распон од 25 до 33 милиона!!! Знате, 8 милиона евра нису мале паре, јер за тај новац овде можеш да направиш екстра тим. Елем, Војник, ја нисам ни написао да нам држава помогне, већ да интервенише код пословних банака да се Звезди омогући подизање кредита под најповољнијим могућим условима. То већ може да се изведе. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 12-01-2011 Мени није јасна једна ствар. Чиме је то Лукић Звезду и нас све толико задужио да му је место председника зацементирано. Па један Џаја је после првог скандирања са Севера, такорећи истог дана отишао. Осим тога, не треба нама навијач у дуксу који воли Звезду (то не спорим) да је води. Треба нам неки баја у оделу који ће знати да регулише све ово о чему сте изнад писали. Неко који је тип Цвелета. Уосталом, од када је он отишао, почиње тај лагани суноврат клуба са повременим успонима који су у односу на тренутно стање ствари минорни. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 12-01-2011 Ко каже да му је зацементирано?Пусти више медијске наслове и разне текстове.Свестан је хода по жици.Најмања грешка и моментално ћао.Генерално чим се неко такав појави кавог си описао да хоће да се прихвати посла и кандидује сигурно Лукић одлази јер је показао свој капацитет који је недовољан за искорак напред. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Белградо1389 - 12-03-2011 Ти лихварски кредити су класична пљачка! 10 пута је боља солуција, трећа лига. Крећемо од 0 и уз мало среће и квалитет, за две године опет у Супер лиги. Играли би Куп, имали би неке ривале, али они тренутно нису битни. Боље са правим људима у трећој него са лоповима у првој. Пуштамо корење на 2. месту на табели, а то друго место нам ништа не значи, јер европу са овим дуговима сигурно нећемо играти.Ова тренутна ситуација нам само одмаже. Искрено, мени трофеји тренутно нису битни, нити размишљам о њима. Тренутно ми је само у глави како да се искобељамо из ове ситуације. Чекало се оволико дуго да би се сазнало да је дуг исти као и пре. Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - CEBEP - 12-04-2011 (12-03-2011, 11:16 AM)Белградо1389 link Wrote:Искрено, мени трофеји тренутно нису битни, нити размишљам о њима. Тренутно ми је само у глави како да се искобељамо из ове ситуације. Чекало се оволико дуго да би се сазнало да је дуг исти као и пре. Е видиш, мени су трофеји за разлику од тебе јако битни и стално размишљам о њима. Исто тако сваког дана размишљам о новим људима који би требало да дођу у клуб као и о смањењу нашег дуга. Као навијач овог клуба од кад' знам за себе ништа ме друго није интересовало осим првог места и то се никада неће променити. И маните се више тих прича око бетон лига и осталих глупости.... Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Белградо1389 - 12-04-2011 Нормално је, да би свако од нас волео да је ЗВЕЗДА прва у свему и свачему, али ја гледам логички. Ако хоћеш трофеје, мораш да имаш одличан тим и пуно пара...Наш тим мора још да се побољша и усаврши да би ми освојали трофеје, а немамо паре. Самим тим ми морамо још да се задужујемо и томе онда нема краја... Ја само кажем да треба да се стрпимо мало и да ми је јачање и опстанак Звезде најбитније. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 12-04-2011 Ја вас не разумем мајке ми! Више од пола учесника Лиге шампиона су у дуговима, неки дугују и више стотина милиона евра, па играју фудбал најнормалније. А ви хоћете банкрот и београдску зону? Па шта јел ви мислите да гробари нису у дуговима сличним нашим? ??? Верујте ми да јесу, а ми им немогућношћу да им отмемо трофеје не дамо да ти дугови испливају у јавност. Дугује се на све стране само је питању умеће у пикању лопте. А нама је спортски менаџмент до сада био најслабији сегмент у клубу. Да је он био у реду, да је доносио исправне одлуке, које би касније доносиле трофеје, кинту нико не би спомињао. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 12-04-2011 (12-04-2011, 08:01 PM)Пијанац link Wrote:Ја вас не разумем мајке ми! Више од пола учесника Лиге шампиона су у дуговима, неки дугују и више стотина милиона евра, па играју фудбал најнормалније. А ви хоћете банкрот и београдску зону? Па шта јел ви мислите да гробари нису у дуговима сличним нашим? ??? Верујте ми да јесу, а ми им немогућношћу да им отмемо трофеје не дамо да ти дугови испливају у јавност. Дугује се на све стране само је питању умеће у пикању лопте. А нама је спортски менаџмент до сада био најслабији сегмент у клубу. Да је он био у реду, да је доносио исправне одлуке, које би касније доносиле трофеје, кинту нико не би спомињао. Потписујем. На прошлом прелазном су узели кинту, а има коју седмицу и они су почели да се јадају како нису у плусу. |