Delije
Ja te volim Srbijo... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023)

Одг: Ja te volim Srbijo... - KocoBo-Cp6uja - 09-11-2010

Ватерполисти су понос Србије !!! Никада нас нису изневерили,све живо су освојили !!!Кошаркаши шта год да ураде вечерас велики су хероји.Данас читам како турцима нуде бланко чекове да упишу своту новца  коју они сами себи одреде уколико постану прваци.А шта је нама држава урадила,па није обезбедила довољан број карата јер се вероватно није мислило да ће ова млада екипа догурати до ове фазе првенства,а о премијама да не причамо !!!  Наш спорт узевши у обрзир средства која се улажу ЦВЕТА !!! Нема спорта у коме нисмо добри и зато свака част ватерполистима !!!

Одг: Ja te volim Srbijo... - Kapetan Kuka - 09-11-2010

(09-11-2010, 12:28 PM)Skrimo link Wrote: Ти ватерполисти које нико не јебе 2 посто,који узимају кредит еј кредит да би платили бус до хрватске,којима држава није исплатила претходних 15 премија за освојене медаље,који имају један нормалан базен у Београду...Они су ово лето узели два злата и боре се за бронзу и опет се ништа не мења опет ће бити све по старом. Скоро сам читао да су капитена Удовичића италијани условили да ако хоће да остане у њиховом клубу који је најбољи клуб на свету и добије екстра паре мора да се одрекне нашег држављанства и да заигра за репрезентацију Италије међутим он то одбија и сад не игра нигде нико да му помогне.
Одиграју тако да су црногорски пројекат у који црногорци улажу велике паре раскантали у четвртфиналу и онда у полуфиналу дођемо до тога да од домаћина који претходне месеце и године правио и уигравао тим само за ово такмичење јер играју кући изгубимо голом из петерца 5 секунди пре краја...И онда неко напише да су играли ко пичке,страшно,какви мозгови и главе. Ватерполо репрезентација Србије заслужује велики наклон и капу до пода за све што ради а са јако мало средстава које добијају,а ти префикси играли ко пичке,пичкице,јајаре,слине ово оно,то је срамота за онога ко пише.

Знам ја брате све те њихове недаће које су их пратиле и које их прате и дан данас, али не могу ја  да освајам медаље и да играм ватерполо за њих. Лепо сам написао, капа доле њима због свих недаће које их прате. Али да од шест репрезентација које се баве тим ватерполом и играју тај спорт, ти будеш трећи или четврти, а за класу и више си тренутно бољи (што си и сам рекао по освојеним медаљама овог лета) од свих ово је више него неуспех. Хвала им до неба за све до сада што су урадили за земљу, али ово испадање ме итекако боли, и не само мене него верујем и остале.  Једноставно не могу да им кажем: Е браво изгубили сте од хрвата и свака вам част на томе !!! Морам да их критикујем мимо свега, јер су испали од лошијих упркос свим условима који их прате и на првенству и мимо првенства.
Знаш и сам, сто људи сто ћуди, и свако има своје и право на своје мишљење, а то што се у том мишљењу не слажемо, није разлог да јавно вређаш нечији интелект, ум, мозгове, размишљање. Све то може кроз упис да се лепше напише а не да се вређамо ко да смо душмани највећи а не људи које везује иста ствар. Стварно је без везе да тако нешто радимо на нашем форуму.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-11-2010

(09-11-2010, 12:28 PM)Skrimo link Wrote: а ти префикси играли ко пичке,пичкице,јајаре,слине ово оно,то је срамота за онога ко пише.
Свако има право на своје мишљење и ко си ти уопште да то оцењујеш? Ја сам рекао да су играли к'о пичке и иза тога стојим и немам разлога да се стидим због тога. Рекао сам само за ту утакмицу, а за све до сада што су годинама уназада радили ја им најискреније честитам. Немој да мешаш бабе и жабе, пречесто се ти овде правиш паметан.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 09-11-2010

Ми Срби смо познати да олако дајемо негативне критике, па и увреде, својим спортистима кад нас не задовоље тамо ил' 'вамо. А да би се такве критике давале СВЕТСКИМ ШАМПИОНИМА потребно је ипак одређено знање у материји. Момци су у нападу одиграли храбро, нису падали иако су два пута имали минус од два гола, већ су се враћали што је за једно полуфинале, у онаквој узаврелој атмосфери, при онаквом суђењу изузентно тешко. Да су одиграли к'о пичке вероватно би разлика била много већа на страни Хрватске. Ако ли се занемари суђење, трагичар је био Соро који је примио два гола на своју душу и 3-4 комада са велике дистанце што је за овај ниво такмичења недопустиво. Наравно, момка не треба разапињати јер су нам његове сјајне одбране много пута донели радост. Ја сам поносан на њих како су одиграли ону утакмицу, то су све млади момци, а нису подлегли атмосфери већ су се кидали до краја. Хрватска нас је победила сад и неће то поновити јако дуго, верујте ми!

Одг: Ja te volim Srbijo... - Red Star Forever - 09-11-2010

Слажем се да свако треба да има своје мишљење, али се не слажем да су баш играли ко пичке... Можда мало слабије од онога како могу и умеју, али борбено, храбро, и уз што Пијанац рече домаћинско суђење и усташе који кидишу и позивају на клање са трибина, просто није могло више... И гади ми се на наше спортске новинаре који хвале публику како није претерано била вулгарна и само у пар наврата била неспортска!!???! Па шта смо ми, будале??? Све време је грмело Србе на врбе и разних других позива на убијање Срба, марш бре у пичку материну и новинари и усташе и сви они који тврде да је атмосфера била коректна!!!

Одг: Ja te volim Srbijo... - Skrimo - 09-11-2010

(09-11-2010, 02:06 PM)ЦЗБГ link Wrote: [quote author=Skrimo link=topic=2785.msg83438#msg83438 date=1284208097]
а ти префикси играли ко пичке,пичкице,јајаре,слине ово оно,то је срамота за онога ко пише.
Свако има право на своје мишљење и ко си ти уопште да то оцењујеш? Ја сам рекао да су играли к'о пичке и иза тога стојим и немам разлога да се стидим због тога. Рекао сам само за ту утакмицу, а за све до сада што су годинама уназада радили ја им најискреније честитам. Немој да мешаш бабе и жабе, пречесто се ти овде правиш паметан.
[/quote]
Заиста не знам ко се прави паметан многи који се крсте кад те читају или сви остали који су проблем а само ти исправно размишљаш о свему.
А контрадикторан си јер са оваквим мишљењем да су ватерполисти одиграли ко пичке ти си много гори од оних који су после слована тражили оставке и говорили за играче да су пичке међутим у тој ситуацији наравно пошто је став групе Делије Север био какав је био ти си прозивао те људе,а сад радиш 10 пута горе него што су ти које си прозивао радили!
Дакле пусти од сад курчење и паметовање,поступци те одају и у овако небулозним ситуацијама.

Значи све што су ватерполисти урадили у последњих 10 година и онда ставиш са друге стране шта су други урадили да то награде или да надограде онда је срамота рећи и за једну утакмицу где смо можда могли боље да одиграмо али једноставно тако се десило да су играли ко пичке.  Ми врло вероватно јесмо бољи од усташа али ко год прати ватерполо зна да је на овом првенству управо фаворити су били они из много којих разлога а ми смо ово лето већ узели 2 злата.

Немам намеру да настављам дискусију стобом углавном за неког ко изиграва сву памет света,ко константно напада друге по форуму,ко се константно прави паметан имаш јако низак ниво свести,што показујеш и око ватерполиста,што око тога да си против глодара у репрезентацији,што око оног мишљења за сулејманија итд
Дакле није довољно само копирати  поруке са д.нет-а,нити у свакој другој поруци претити бановима и стављати знаке узвика да би испао озбиљан и да би испао неки ауторитет овде,сад твоја ствар,ја ти дајем добронамеран савет и не би желео да сад ово испадне у неко надмудривање и неке безвезне дискутовање,тим пре што је и офтопик. Поздрав.

Вечерас кошаркаши надам се да ћемо утишати турке ко пре неколико година.Чини ми се да једино ми можемо их добити на њиховом терену,напред СРБИЈА!

Хвала ти што си ми отворио очи Wink

Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 09-11-2010

Ја ватерполистима честитам!
Слажем се да су изгубили од Хрвата, али не треба томе правити светску кататрофу... па победили су нас 1 гол разлике, и то још уз суђење и шовинистичко навијање?!
Мислим да су нас помало кошаркаши и ватерполисти размазили са својим успесима... сви очекују некаква злата, и финале са америма, односно мађарима. Сви ми дишемо за фудбал, али када су нас фудбалери обрадовали нечим? Одласком на СП, или ЕП?
Па за мене то није успех... Победили Немачку на СП? То је једна обична утакмица где смо имали играча више 60 минута.

Да ватерполисти имају помоћ од државе и пара колико добија ФСС, ми би свакако имали злато на сваком првенству.

Никада ватерполисти се нису вукли по терену, и играли ко пи*ке као што су фудбалери играли. Кошаркаши јесу посрнули 2004-2008. Али срећом је Дуда Ивковић преузео палицу, и вратио нас на врх.

(09-11-2010, 04:21 PM)дрвосеча link Wrote: Да ватерполисти имају помоћ од државе и пара колико добија ФСС, ми би свакако имали злато на сваком првенству.
Или они или кошаркаши или одбојкаши, ма већина наших селекција...

Одг: Ja te volim Srbijo... - Skrimo - 09-11-2010

браво ватерполисти! ај Боже помози вечерас и сутра,па у понедељак заједнички дочек!