![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nole - 04-26-2007 Па није ни чудо што нас је Хемофарм добио кад је у Пиониру било људи као да се игра тренинг утакмица.Шта као изгубили би да су ДЕЛИЈЕ биле ту?! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 04-26-2007 Quote: Ипак, нису судије криве што ми не знамо да играмо зону, на пример. Зону не зна да игра ниједан играч којег је бар два дана тренирано Шакота... Тај човек се једноставно плаши зоне... То је наслеђе које мора сада да мења Караџић. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UrbanBaby - 04-26-2007 Бока спортом требају да се баве, односно клуб да воде спортисти а не политичари. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 04-26-2007 Не, не треба - бар не када су финансије у питању. Спортисти могу да буду тренери, спортски директори, људи задужени за омладинску школу. Међутим, када су остале ствари у питању треба бирати некога ко зна. Нема пуно Цветковића на овом свету - бивши спортиста који је знао како да ради са финансијама (додуше у комунистичком режиму, што нема везе са овим данас). КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 04-26-2007 Quote:Не, не треба - бар не када су финансије у питању. Спортисти могу да буду тренери, спортски директори, људи задужени за омладинску школу. Међутим, када су остале ствари у питању треба бирати некога ко зна.Е ту лежи наш највећи проблем, имамо у управи људе који знају да направе паре, али нам недостаје спортски део који би те паре претворио у трофеје. То и највише замерам садашњој управи, пола посла су одрадили, а шта је са другом половином, са спортским делом клуба који би доносио резуктате? Мислим да треба да им се скрене пажња, иначе ћемо бити вечити губитници. И наравно, та прича о судијама и пакистанском лобију стоји и потпуно је реална, али мислим да им ове године то неће бити потребно, јер им ми нисмо никакав конкурент, за разлику од прошлих сезона, сећамо се сви добро Вршца, Пионира и разних крађа... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UrbanBaby - 04-26-2007 Политичари имају две јако велике мане које озбиљно иду на штету нашем клубу : - Зарад материјалне добити, на коцку ће ставити статус играча на паркету, статус навијача на трибини (безброј пута доказано у протеклих пар година) чак ће у питање довести и животе људи који нису толико битни, колико неки други интереси. - Не могу да живе без скандала. Саопштења, обавештења, јавне тужбе, јавне жалбе... све то иде на штету клубу који своје проблеме треба да решава унутар своје куће. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 04-26-2007 Каква материјална добит? Људи су успешни руководиоци са платамо од 3000-4000 еур. За своје ангажовање у клубу не добијају ни динара. У Звезди су само из разлога што желе да јој помогну. Њихов једини задатак је да обезбеде финансијска средства. Нису они доводили играче и тренере већ "стручни" људи, бивши спортисти који су у клубу. Исто тако они нису политичари, већ припадници политичке странке. А да политика нема везе са клубом говори у прилог и то што су Петровићи ДСС, а остали ДС. Хиљаде пословних људи и спортиста су чланови политичке странке... нису губави зато што имају неку политичку оријентацију. Наведите ми макар једно кошаркашко спортско име које би водило клуб. Мока? Сале Обрадовић? Ко? Наведите ми макар једно име, не битно да ли је спортиста или не? Волео бих да имамо успешне, поштене и аполитичне пословне људе који би управљали клубом, али тако нешто не постоји! Тако нешто не постоји ни на Западу, а камоли у Србији. Док су нам политичари 91 доносили огромну лову за ангажовање играча и довели нас до светског трона, онда је то било ок, а сада без политике... Ма дај. Што се тиче саопштења последња 2-3 су била непотребна, али за претходне не бих се баш сложио са вама, јер не видим другачији начин борбе када многи медији преносе неистине. Зар то није оно што и нас често вређа, боли и на крају и ми издајемо разна саопштења. Играчи су психички сјебани, јер су сви против њих, па чак и навијачи који целе сезоне не бодре клуб под изговором "јадранска лига". Нема нас да их подржимо. Мислим да су сви схватили да без обзира на квалитет титулу нећемо освојити док је пртизановог, и све јачег човићевог лобија. Глина каже да имамо проблема са струком већ 5 година. Па то би изјавио само неко ко појма нема ни о чему нити је био у Пиониру нити зна шта се дешава у млађим категоријама клуба. Ми смо имали тим за титутлу са Екезијом и Пеном, затим тим за титулу са Ракочевићем, и прошле године смо могли више у првенству да су услови били регуларнији. Значи у поседњих 5 година имали смо 3 пута тим за титулу, али нам нису дали да је и освојимо. На крају могу рећи да ако сменимо управу горбари су успели и ономе чему су тежили, јер им је то један од примарних циљева. Само ви слушајте СОС канализацију и друга Тегелтију у стручним анализама ККЦЗ и доносите преверемено закључке. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nesho - 04-26-2007 @Бока Шта рећи послије твојег поста, једноставно немам ријечи, апсолутно си у праву. Скидам ти капу КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - CEBEP - 04-26-2007 Quote:Боље би вам било да дођете у Пионир и навијате за клуб који вам је у срцу, јер због тога постојимо, него што се бавите кадровима и сменама и политиком. Ако се иде онда покрет треба да се омасовљава. Пре пар година било нас је прилично мало против гробља, губили смо 40 разлике, нас неколико у централном копу оставља грло у хали и ако је гробова било више. Окренух се око себе, људи у тоталној депресији, неко пуши, неко гледа у чуду јер не може да верује шта се на паркету дешава итд итд. Са једне стране ако дајемо подршку онда је треба безрезервно давати без обзира шта се дешава на терену-паркету, а са друге, па јеботе губиш 40 разлике и то се стварно не доживљава сваки дан.... Стварно су нам кошаркаши приређивали свашта у задњих неколико година и то стварно понекада пас с’маслом не би појео.... Мислим да толике бламове од њих нисмо заслужили. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 04-26-2007 Звезда има све јаче млађе категорије и на том пољу Партизан лагано губи ону предност коју је имао годинама... Одавно им ФМП дише за вратом, чак често и бољи од њих, а сада је ту ускочила и Звезда. Мислим да нас све ове године убија тај темпо "хоћемо резултате"! |