Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SaXoN - 07-17-2006

slazem se, obojica nam trebaju... inace nam ne gine joksim Wink

ok. - D_ZA_90 - 07-18-2006

daj boze da dodjemo do 3 kola,pa onda na aek
zamislite kao prosle god.partizanu??
:lol: Confusedampion

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - wukmir - 07-18-2006

Treba para za obojicu.
Da ih imaju verovatno bi doveli obojicu

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maximiliano - 07-18-2006

Je prati neko tekmu sa Radom?? Pisite malo, u kom sastavu igramo, dali igra Miler, i dali je on ono ocekivano pojacanje, ili..... :nene

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slobodan11 - 07-18-2006

Maxi izgleda da su svi na stadionu. :lol:

Nista Slobodane, pricekacemo da se vrate sa stadiona. namigivanje

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - cazzo_FCRS_forever - 07-18-2006

Fudbaleri Crvene Zvezde su u poslednjoj pripremnoj utakmici pred start nove takmičarske sezone na "Marakani" savladali ekipu Rada sa 3:0.

Pred oko 20.000 gledalaca na našem najvećem stadionu izabranici Dušana Bajevića nisu blistali, ali su i pored toga rutinskom igrom nadigrali "građevinare" i pokazali da spremno dočekuju predstojeće izazove, od kojih će prvi već naredne sedmice biti u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

20.000!!!!???

Svaka cast.Al ce ova seyona da bude ludilo.

Evo upravo sam saznao rezultat! Zvezda je pobedila 3- 0 u ne bas blistavom izdanju ekipu Rada. Golove su dali: Zigic, Djokic i Gjorgijev. namigivanje ;pljuga

Opet me cazzo preduhitrio..... Smile

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - NightMare - 07-18-2006

Ukoliko bih rekao sta zaista mislim o ovom izdanju Zvezde veceras, rizikovao bih da me napusite zbog sirenja negativne energije. Ovako cu i sebe i ostale tesiti da smo igrali sa pola snage. Mec smo poceli u formaciji 4-2-3-1, i meni se, verujem i vama koji ste gledali cini da to nikako ne ide. Basta je igrao u sredini sa Milovanovicem, iza njih Kovacevic. Ispred ove dvojice su bili, vise po bokovima Georgiev i Thadeu, napred Zigic. U odbrani Bisevac i Joksim u centru, bekovi Pantic i Perovic. Na poluvremenu Bajevic uvodi Djokica i Milera i menja formaciju u 4-1-3-2 recimo. Ni to nije izgledalo ne znam kako ubedljivo ali je bilo efikasnije a Georgiev je pomeranjem u sredinu pokazao da je ubedljivo najbolji igrac u Zvezdi trenutno. Brazilac u odbrani manje vise ok, vidi se da je iskusan, mozda nije dovoljno brz i to mu je mana, zna sa loptom. Ovi nasi stari, rekao bih sve po starom. Kovacevic sve stize, sece, uklizava i gine, ali tehnika... Bisevac dobar, Zigic i Djokic dali golove, sto i treba da rade. Pantic i Perovic nista posebno, Thadeu se trudi, trci ali jos uvek tu fali nesto. I za kraj sam ostavio Bastu. Iz njegove vecerasnje igre namece se samo jedan zakljucak : on je tragedija. U koju god liniju tima ga Bajevic stavi, tamo nastaje katastrofa. Nadam se da je u pitanju samo los dan. U celini, sve ovo mora mnogo bolje da bi se prosli Irci ili Kiprani. Za ono dalje ce nam trebati mnogo vise srece nego pameti.