![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - meekats - 04-27-2006 Quote:Nego Zvezda bi mogla sada na kraju sampionata da dovede Koromana, jer njemu i ovako istice ugovor sa pederima i portsmauta na kraju ove sezone, a nece ga produziti jer neigra. On nije lose resenje Ne treba nam Koroman jer na poziciji na kojoj on igra imamo Bastu. Treba nam "prirodni" desni bek. Odlasci / Dolasci - archer - 04-27-2006 Quote:archer Wrote:Nego Zvezda bi mogla sada na kraju sampionata da dovede Koromana, jer njemu i ovako istice ugovor sa pederima i portsmauta na kraju ove sezone, a nece ga produziti jer neigra. On nije lose resenje Pa ako to mislis neka dovedu Lakica iz Buducnosti Odlasci / Dolasci - meekats - 04-27-2006 Quote:Pa ako to mislis neka dovedu Lakica iz Buducnosti Vec se o tome prica(lo), mozda i bude tako. Odlasci / Dolasci - goku - 04-27-2006 Quote:Pa ako to mislis neka dovedu Lakica iz Buducnosti Iskreno se nadam da nece.Ljudi jeste li vi njega gledali? :bes Odlasci / Dolasci - archer - 04-27-2006 Quote:archer Wrote:Pa ako to mislis neka dovedu Lakica iz Buducnosti Nisam imao kada sem na Mari kada je igrala Buducnost, ali sam to propustio da vidim. ![]() Odlasci / Dolasci - Ђоле - 04-27-2006 Mislim da ce sledece sezone napadacki tandem biti Suzuki-Djokic,dok ce Purovic ulaziti kao dzoker sa klupe. Licno mislim da ako prodamo Zigica i Mladenovica,a za Pantelu smo dobili kes,mozemo uz 2-3 pojacanja u LS.Mislim da ne treba menjati puno igraca,samo one koji odu zameniti,jer ovaj tim je vec pokazao da ima kvaliteta da pobedi jake ekipe(citaj:Roma),samo im treba malo iskustva koje bi donela ta 2-3 pojacanja. Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 04-27-2006 Suzuki - Djokic, zvuci extra ako majmuni pocnu malo da dodaju Suzukiju, cisto za promjenu. Odlasci / Dolasci - Red Empire - 04-27-2006 Quote:goku Wrote:archer Wrote:Pa ako to mislis neka dovedu Lakica iz Buducnosti Nisi mogao ni tada jer nije bio u timu. Ja sam cekao da se na semaforu pojavi ime Risto Lakic da ga pratim malo tokom igre, ali dzaba ... Ono sto je igrao za mladu reprezentaciju (mada nedovoljno za neki sud) me nije previse impresioniralo ... Odlasci / Dolasci - slawisha - 04-27-2006 Koliko sam gledao, Lakic je katastrofa! Uopste ne bi bio pojacanje, a kamoli za LS! Najbolja opcija za tu desnu stranu bi bilo dovesti Koromana na beka, a Bastu prebaciti u vezni red, jer je suvise kreativan igrac da trckara po strani! Sto se tice napada, mora se dovesti napadac, jer postojeci kadar (racunam da je Zigic otisao) nije dovoljan! Ali, po meni najkriticnije je sa stoperima! Dudic po svoj prilici ide, tako da ostaju tarabe zvane Bisevac, Joksimovic, Miladinovic... Ne zna se koji je gori, tako da bi najbolje bilo dovesti 2 stopera, ali ne bi bilo lose ni jednog dobrog, koji bi sa Bisevcem cinio par! Sto se tice leve strane, pojacanje bi bio ostanak Lukovica, jer je igrac na mestu i tu nam nista ne treba! I dolazimo na sredinu, gde uz kapitena, Jankovica i Milijasa ne bi bilo lose dovesti jednog kreativnog igraca, u slucaju da Basta ostane na desnom beku! Milovanovic mi ne uliva poverenje! To je moje vidjenje sadasnje situacije oko tima! Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 04-28-2006 Sta bi sa Burzanovicem na kraju? Znam da je bilo price na pocetku sezone da je Zvezda zainteresovana, pa na kraju nista. Ljudi nemojte zaboraviti Trajkovica, jer mislim da ce on jos pokazati da je igracina. Ovaj Francuz Caille ce najvjerovatnije i doci jer se stalno spominje. |