![]() |
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891) |
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-14-2015 Ето, данас почиње серија с сточарима, а Пакистан је благи фаворит због прошлих сезона и репутације. Морао бих да додам да ово са картама није баш најсрећније решење, када је навијачка подршка у питању. С обзиром да ми као група не идемо на аба, њихових 500 би надгласало наше симпатизере у сваком случају. Тако да сам схватио као неки вид одбрамбеног механизма, да затворимо те прве две утакмице као домаћини. Некима је кратка памет па заборављају да су нам сточари ово урадили још 2006. године кад нису хтели разменити карте. Тад им је ишло у прилог. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-15-2015 Чудна али битна победа. Не знам како ће се одразити за даље, с обзиром да су сточари три четвртине играли без првог (и јединог ваљаног) центра Милутинова, промењен систем, ток и концепт игре. Мачван им изигравао центра, ми ту ставили Цирбеса, и вероватно одмарали Бобија за идуће мечеве. Ајде да не мислим да смо га само одмарали, већ га и чували, јер је вероватно Ђумић доведен да га изудара. Превише солирања и шутева за тројку, а могли смо да их покопамо с центрима. То је већ тема за размишљање. Да су им ушли неки шутеви и да су повели, ко зна како би се даље одвијало. Нисам задовољан како Радоња води екипу... ![]() Наравно, брат Криви, чија борбеност је неупитна, по мени најзаслужнији за победу. Хоћу жилчине на врату да видим! Годинама су нас тукли њиховим оружјем - борбеношћу, иако су имали доста јефтинији тим. Као ми у фудбалу у оним "дербијима" кад смо их добијали редовно, а они узимали титуле, па су дошли до песме "мењамо титулу за победу у дербију". Значи муда су данас однела победу, игра јесте била грубља, ал како је у Америци - тамо фаул важи тек кад потекне крв ;D Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Woodoo - 04-15-2015 Боби није играо плански, јер је после изласка Милутинова њима играла ниска петорка, боби је имао већ три личне а мачван би га сигурно навукао брзо на четврту. Радоњић се пљује често због предвидивости а синоћ је показао да уме да одговори на тренутну ситуацију и околности на терену. Играли смо одличну одбрану и мислим да је то разлог њихових промашаја. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-15-2015 Није имао Боби три личне, добио је другу почетком друге четвртине и изашао. Али логично је што није играо, јер не би могао да испрати Мачвана кад се извуче споља. (04-15-2015, 05:38 AM)KizaLion link Wrote: Годинама су нас тукли њиховим оружјем - борбеношћу, иако су имали доста јефтинији тим.Кад су то они имали доста јефтинији тим? Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-15-2015 ![]() Слика говори више од речи. Мада, М-Вил може ладно да седне на клупу уместо Радоње, с обзиром да он игра сам шта хоће... кошаркашки Огњен Короман, потребне су 2 лопте за наш тим. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-15-2015 А јел можеш да ми објасниш одакле толика потреба да после сваког кикса пожуриш да се искењаш по Радоњићу? Иако мислим да није тренер за нас. Гомила лоповских одлука и наших глупости је кумовала поразу. Оно што је Блажич урадио је за рубрику веровали или не. Није проблем промашити, али оно је малоуман потез. Сами смо себе победили вечерас. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 04-15-2015 Има пуно простора за анализу... Радоњић није идеалан, али сви су данас подбацили... МВП Боби, 2 поена и гомила промашених зицера... лоше грађење у одбрани, 2 на 2 катастрофа... Цирбес за нијансу бољи али пар несхватљивих грешака... Калинић се борио колико је могао, мало и претерао у жељи, али може он и боље... Вилијамс погађао али и претеривао са исхитреним и нерезонским шутевима... Ђенка сјајан са полудистанце, одлични улази, али промашио 3 бацања, можда и пресудна... Блажић... одличан у одбрани, у нападу мало срљао,такође промашио неколико кључних бацања и ко сивоња запео у нападу за победу и попио банану... Остали на нивоу својих игара, просечно... Не знам како то Тејић може да се носи са евролигашким екипама, а против ових не добије ни секунд шансе у две утакмице... он бар поштује реч тренера, одигра договорену акцију и не губи лопте тек тако... Ту је замерка тренеру... Има још да се игра, али са приступом из прве три четвртине не може да се победи ни екипа са коша из краја... Све је на нама, кад смо прави, нема противника који је непобедив, имамо тимски дух, који кад проради меље све пред собом... Такође, већ сам то раније рекао, они појединачно имају јаче играче, али тим побеђује... ми то нисмо били вечерас, а они скоро да јесу... Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-15-2015 Није у питању малоумност. Од почетка 2. утакмице се видело да немамо игру. Јел знаш како сточари играју? Чим је Боби у игри, одмах играју зону (2 играча на њега), и он се не сналази, чим га удвоје треба да баци неком ко је близу, да поентира, ако не може, онда се дода тројкашу да опали отворен шут. Ми то нисмо ни радили, него смо срљали и шутирали тројке из неизграђених позиција. А М-Вил није ни спроводио акције, све је ишло на шут. Не смем ни да помислим да је Милутинов играо целу прву утакмицу, тад би већ било неизвесније, нисам сигуран дал би се снашли. Чини ми се да Радоња није ни припремио психички играче за ову данашњу утакмицу, једноставно припрема утакмице чиста нула... осећам да су сви мислили како ће сточари одмах да скину гаће.. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-15-2015 Да, у питању је малоумност. Имаш 14 секунди до краја напада, губиш 1, значи да се лопта држи до краја и онда решава. Све и да је дао кош, они би имали напад за победу. Тепић промашује друго, и даље би имали око 7 секунди, њихов ниједан на скоку, Мачван дотрчава са тројке и скупља лопту, јер је Марјановић није покупио. Значи гомила имбецилних потеза у неколико секунди. Пре тога крећемо у полуконтру, онај трансвестит са земље два пута повлачи Лазића за ногу, један судија креће да му свира неспортску, други свира обострану. Да не причамо о два фаула која су пре тога измислили Лазићу против трансвестита. Не знам како је тренер екипу могао да спрема за то. Да није тренер за нас, није. Али вечерас смо правили гомилу глупости на које није могао да утиче. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-16-2015 Све је истина што си навео. Такође је истина да је Радоња малоуман. Како је свињи успело да МВП-а Евролиге у две утакмице сведе на мизеран број поена? У следеће две треба да очекујемо исто, зар не? У првој четвртини видело се да нам фали борбеност и "у месо" као са прве... колико улаза на кош смо избегавали, једноставно смо ко пичке играли. Они су схватили да ми хоћемо да се тучемо, у првој утакмици, па и они кренули мало да ударају у другој, угледали се на нас. И у трећој ће да нас туку.. е баш због тога Лазић би морао да игра више, да дише Тепићу или Павловићу за вратом.. Први који избегава контакт и борбеност је Митровић, једва чекам да га на лето продамо и да ту легне прави и борбени играч. Тејића бих пре пустио да игра... Све у свему очекивано... разочаран сам, али сам знао да ће овако бити, с Радоњићем немамо никакве шансе, а Управа нек се и даље крије испод његове сукње. |