Delije
Svetsko Prvenstvo - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Svetsko Prvenstvo - Pijanac - 06-02-2006

После сјајне слике коју је постави Цасуал :lol: , вратио би мало озбиљности овој теми.

Постоји једна замимљивост у вези овог Светског првенства. На њему ће дебитовати чак 5 фудбалера који су оставили велики траг у европском фудбалу, али су имали ту несрећу да играју за слабије репрезентације које се до сада нису квалификовале за овако велика такмичења. Пре свега мислим на Андреја Шевченка (Украјина), а ту су и Дидије Дрогба (Обала слоноваче), Хери Кјуел (Аустралија), Семјуел Куфуор (Гана) и Двај Јорк (Тринидад и Тобаго). Од последње двојице се тешко може очекивати да направе чудо, јер је Куфуор дефанзивац, а Јорк има и превише година да би био способан за тако нешто. Насупрот њима, од прве тројице итекако може да се очекује да буду гладни доказивања на овако великом такмичењу и да експлодирају у правом смислу те речи. Ако они буду били на нивоу који се од њих очекује, не сумњам да свака од ове три репрезентације може направити чудо.

Svetsko Prvenstvo - RayBan - 06-02-2006

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_fr.php?id=1307728

Confusedampion :finger Big Grin :rofl

Svetsko Prvenstvo - Verbal Kint - 06-02-2006

Quote:
Quote:Rizikujem da ispadnem idiot, ali ZAŠTO MALER?

Ako si ti onda sam i ja jer nemam pojma zasto bi to bio maler? :zbunjen :zbunjen

Agata Petkovic Maric je moj mali doprinosSmile) (sram te bilo Casual, kopiras namigivanje ) , a maler je za mene jer mozda necu moci da gledam utakmicu zbog obaveza, zamislite koji bedak...gde bas u 3 da je zabodu, mater im..

Svetsko Prvenstvo - Casual - 06-02-2006

Bilo je jace od mene Big Grin

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-03-2006

[Image: samba29am.jpg]

Brazilian fans dance samba during a training session of Brazil's national soccer team at Thermoplan arena in Weggis, central Switzerland, Saturday, June 3, 2006.
[Image: cheer0xx.gif]

Svetsko Prvenstvo - Manager - 06-04-2006

Evo danas smo naguzili Austriju 6-0 a Petkov sin je dao gol :o .

Rekoh ja da pičimo u finale Confusedampion

Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-04-2006

Quote:Evo danas smo naguzili Austriju 6-0 a Petkov sin je dao gol :o .

Rekoh ja da pičimo u finale Confusedampion
Нагузили су репрезентацију Корушке састављену с коца и конопца,а колики су индијанци говори и чињеница да је татин син дао гол,тако да ја не бих био баш толики оптимиста,поготово што се налазимо у екстра тешкој групи и што имамо дилетанта од селектора(нема везе само са позивањем сина,већ уопште).

Svetsko Prvenstvo - North_Side011 - 06-04-2006

Ne znam da li ste gledali na TV-u,kako se pripremaju gradovi domacini Svetkog Prvenstva i kako se pripremaju sela gde ce biti smestene reprezentacije.Uradjeno je veoma zanimljivo.Na primer,selo u kome se nalazi taj kamp gde ce boraviti nasi reprezentativci je potpuno obojeno nasim bojama i u znaku nase reprezentacije.Pri ulazku u selo,pise na nemackom dobrodosli,a ispod toga pise na srpskom isto to.Zatim prodaja nasih dresova i suvenira je na svakom koraku,ljudi iz tog sela nose nasa obelezja.U kafanama se sluzi nasa kuhinja,nisam siguran aki cak su i doveli kuvare iz Srbije da spremaju specijalitete.Puno je nasih ljudi tamo,kako turista tako i tamosnjih stanovnika.Celo selo je u znaku reprezentacije koja u tom mestu boravi...Takodje mesto gde je smestena reprezentacija Brazila je u znaku te reprezentacije.Celo mesto je u pesku,igra se fudbal na pesku.A karnevalska atmosfera je stalno prisutna.Cuje se samba itd...
E ljudi sta je fudbal,sta je Svetsko Prvenstvo,ceo svet je poludeo ;pljuga

Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-04-2006

Quote:Ne znam da li ste gledali na TV-u,kako se pripremaju gradovi domacini Svetkog Prvenstva i kako se pripremaju sela gde ce biti smestene reprezentacije.Uradjeno je veoma zanimljivo.Na primer,selo u kome se nalazi taj kamp gde ce boraviti nasi reprezentativci je potpuno obojeno nasim bojama i u znaku nase reprezentacije.Pri ulazku u selo,pise na nemackom dobrodosli,a ispod toga pise na srpskom isto to.Zatim prodaja nasih dresova i suvenira je na svakom koraku,ljudi iz tog sela nose nasa obelezja.U kafanama se sluzi nasa kuhinja,nisam siguran aki cak su i doveli kuvare iz Srbije da spremaju specijalitete.Puno je nasih ljudi tamo,kako turista tako i tamosnjih stanovnika.Celo selo je u znaku reprezentacije koja u tom mestu boravi...Takodje mesto gde je smestena reprezentacija Brazila je u znaku te reprezentacije.Celo mesto je u pesku,igra se fudbal na pesku.A karnevalska atmosfera je stalno prisutna.Cuje se samba itd...

Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-04-2006

Quote:
North_Side011 Wrote:Ne znam da li ste gledali na TV-u,kako se pripremaju gradovi domacini Svetkog Prvenstva i kako se pripremaju sela gde ce biti smestene reprezentacije.Uradjeno je veoma zanimljivo.Na primer,selo u kome se nalazi taj kamp gde ce boraviti nasi reprezentativci je potpuno obojeno nasim bojama i u znaku nase reprezentacije.Pri ulazku u selo,pise na nemackom dobrodosli,a ispod toga pise na srpskom isto to.Zatim prodaja nasih dresova i suvenira je na svakom koraku,ljudi iz tog sela nose nasa obelezja.U kafanama se sluzi nasa kuhinja,nisam siguran aki cak su i doveli kuvare iz Srbije da spremaju specijalitete.Puno je nasih ljudi tamo,kako turista tako i tamosnjih stanovnika.Celo selo je u znaku reprezentacije koja u tom mestu boravi...Takodje mesto gde je smestena reprezentacija Brazila je u znaku te reprezentacije.Celo mesto je u pesku,igra se fudbal na pesku.A karnevalska atmosfera je stalno prisutna.Cuje se samba itd...