Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - capocrimi - 05-16-2006

па нико, свако је добар тренер са екстра играчима...нек дође неко ко ће од нових снага направити нешто Big Grin

после одлазака Стојковића и Луковића, осећам се к`о да ме је неко пљунуо у лице :bes

пОзДрАв!!!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - silvester - 05-16-2006

Ajde malo da udarim kontru...Stojkovic je stvarno odlican golman ali je placen jako malo (ne znam ni da li je zemun uopste isplacen) i za godinu dana je na njemu zaradjena ogromna lova. U Randjela i Banovica ne bih imao poverenja ni da zajedno stoje na golu pa nam fali golman. voleo bih da to bude Dislja ali ne znam koliko je to moguce. Za Lukovica je dobijena isto velika cifra, po meni on ne vredi ni pola od sume koja je dobijena. Cini mi se da ce biti jos sokantnih transfera i nekako imam vise poverenja u Pixija nego u sponzore koji su dali pare na kasicicu a hoce Zvezdu za sebe. Od dva igraca je dobijena cifra koja ce stabilizovati finansijske nevolje, prelazni rok je dug i valja ocekivati i neka kvalitetna pojacanja. Budimo strpljivi, kuvanje je tek pocelo...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - North_RS - 05-16-2006

Na Sportskoj Centrali pise da je Lukovic potpisao petogodisnji ugovor sa nekom italijanskom ekipom???

Rasprodaja je pocela... Sad

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - pravi Bole car - 05-16-2006

Quote:Na Sportskoj Centrali pise da je Lukovic potpisao petogodisnji ugovor sa nekom italijanskom ekipom???

Rasprodaja je pocela... Sad

Sa Udinezeo koji ga mozda prosledi u Empoli na kaljenje!BROOOOKA

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maj 25 - 05-16-2006

Pa ovo je TOTALNI raspad u klubu. Da ima srca i Piksi bi otishao.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UK_Nikola - 05-16-2006

Ajde Stojkovica sam jos precutao ali sad Lukovica koji bi mogli za vise pare da prodamo za koju godinu to je vec katastrofa! Odlazi jos Zigic u Hamburger za mnogo smeshnu sumu i ko zna ko ce jos otici! Skandal nemogu da verujem... Jebem vam mater!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - bl_regency - 05-16-2006

Ljudi koji vam je racku. Do prije mjesec dana su svi znali da idu ziga,lukovic i dudic,a sad se svi nesto cude i prenemazu. Za ovog su jos zimus doveli zamjenu i cak je mozda i bolji od lukovica. I ne mogu da vjerujem sta citam za stojkovica :o. Kao da je najbolji golman na svijetu,imao 2 dobre tekme za godinu i sad je bog. Sta vi racunate,ove prvenstvene gdje za cijelu sezonu protivnici sutnu 20 puta na gol. Branio je vrhunski u bragi ali decko je klasicni linijas,nikad mi se nije svidjao. Ej dobili smo 3 miliona za njega,pa toliko cemo dobiti za zigica. A tek ovi sponzori,serem se na njih,prvo se ljudi bune kad ovi hoce da nas privatizuju,sad im smeta sto su najureni. Ma zabole me za piksija,ako se obrukamo u evropi letice i on,ali sta sad tu svi nesto kenjaju rasprodaja ovo,ono kad se tacno znalo da ce ovi sto idu otici,sa izuzetkom stojkovica,ali alo 3 miliona za prosjecnog golmana. Samo da mi je znati na osnovu kojih to vrhunskih odbrana sa izuzetkom brage vi njega toliko dizete u nebesa. Ma najbolje da se vrati stara uprava :batine

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 05-16-2006

Биће срећа ако уопште прођемо 2. круг квалификација (сетите се 2:0 у Швајцарској, и на крају 2:2, прва текма...), уколико не буде квалитетних појачања. Не бих могао да замислим да имамо само 1 европско гостовање...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Gigac_FCRS - 05-16-2006

Iskreno, ne secam se kad sam se ovako osecao (cak ni posle utakmica sa PSV-om i Strazburom)... pa sta smo mi Bogu (citaj: Piksiju) zgresili da nas ovako kaznjava (citaj: laze)? Imam osecaj da je ovo sve san, ali tesko... strasno braco, strasno... Ni dolazak Buffona, Roberta Carlosa i Capella nam nece sada pomoci da imamo ekipu kao onu prosle sezone.
Najgore je to da sam i sam pljuvao SportskuCentralu kada su objavljivali vesti o Stojkovicu, Zengi i ostalima i cvrsto verovao da Piksi i Dika nisu takavi ljudi.
Bar imamo dve dobre zamene za Lukovica, ako nista drugo :o

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Milos_cz - 05-16-2006

Quote:Ljudi koji vam je racku. Do prije mjesec dana su svi znali da idu ziga,lukovic i dudic,a sad se svi nesto cude i prenemazu. Za ovog su jos zimus doveli zamjenu i cak je mozda i bolji od lukovica. I ne mogu da vjerujem sta citam za stojkovica :o. Kao da je najbolji golman na svijetu,imao 2 dobre tekme za godinu i sad je bog. Sta vi racunate,ove prvenstvene gdje za cijelu sezonu protivnici sutnu 20 puta na gol. Branio je vrhunski u bragi ali decko je klasicni linijas,nikad mi se nije svidjao. Ej dobili smo 3 miliona za njega,pa toliko cemo dobiti za zigica. A tek ovi sponzori,serem se na njih,prvo se ljudi bune kad ovi hoce da nas privatizuju,sad im smeta sto su najureni. Ma zabole me za piksija,ako se obrukamo u evropi letice i on,ali sta sad tu svi nesto kenjaju rasprodaja ovo,ono kad se tacno znalo da ce ovi sto idu otici,sa izuzetkom stojkovica,ali alo 3 miliona za prosjecnog golmana. Samo da mi je znati na osnovu kojih to vrhunskih odbrana sa izuzetkom brage vi njega toliko dizete u nebesa. Ma najbolje da se vrati stara uprava :batine
Bas tako. Prodaja Stojkovica valjda nece biti veliki problem, odlazak Zenge ce biti koristan - razmislite malo sta je to on ekstra uradio??? E sad za Lukovica mi je zao, ali izgleda da je Andjelkovic ok. Strpite se bre 2-3 sezone (ukupno). Ako smo trpeli 10-15 godina, valjda mozemo coveku da damo barem pet puta krace vreme.