![]() |
Formacija za Bragu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Formacija za Bragu (/showthread.php?tid=809) |
Formacija za Bragu - Devil - 09-13-2005 Ja sam prilicno siguran da ce biti ova druga varijanta - trenutno od toga nemamo nista bolje... Formacija za Bragu - NightMare - 09-13-2005 Ovo bi mogla biti ta "opreznija" formacija : ---------------------------------Ranđelović-------------------------------- ------Basta---------------Biševac------------Dudić-----------------Luković--- ---------------Milovanovic--------Mladenovic--------Kovačević-------------- ---------------------Janković---------------Trajković------------------------- ----------------------------------Purović--------------------------------------- Naravno, uz opravdanu sumnju i bojazan da ce umesto Milovanovica igrati Mudrinic. Ali i to je bolje nego da stavi Krivokapica. P.S. Nadam se da pomocni trener Brage ne prati ovaj forum. Formacija za Bragu - Бока - 09-13-2005 Улазнице: Улазница за СЕВЕР више нема на Благајни, тачније од јуче их нема... За оне који нису у групама остају тапкароши. Цена је 400 дин. На дан утакмице биће сигурно 500-600. Поз. Formacija za Bragu - Hisi - 09-13-2005 Danas oko 13 ih je bilo...ja sam kupio...mada se cekalo neko vreme...ali ih verovatno sada vise nema a niti ce ih biti...mada sam ja cuo da ce pustati svakog dana po odredjeni broj karata... Formacija za Bragu - North_RS - 09-13-2005 Quote:Danas oko 13 ih je bilo...ja sam kupio...mada se cekalo neko vreme...ali ih verovatno sada vise nema a niti ce ih biti...mada sam ja cuo da ce pustati svakog dana po odredjeni broj karata... Zna li neko da li su karte bile trebovane za druge gradove ili su se samo mogle uzeti na blagajni? Formacija za Bragu - Hisi - 09-13-2005 Kako sam procitao vrlo mali broj karata je trebovan...skoro sigurno ce biti karat i sutra i prekosutra...pa zato moj savet: "ujutru rano ustajanje i pravac blagajna"... Formacija za Bragu - COFI - 09-14-2005 Neznam zasto ali ja nemam mnogo poverenja u Bisevca,radije bi stavio Mladju u odbrani,iako to nije njegova pozicija,jer se on jako dobro snalazi na tiom mestu.Secam se pretprosle sezone kada bi se Vidic ili Dudic povredili i kada bi ih Mladja zamenio znam da je po statistici od 8 utakmica 4 puta bio proglasen za igraca tekme(na poziciji stopera).To je rezultat toga sto je pod jedan visok igrac,zna dobro da skace ,i ISKUSAN bar sto se evrope tice. Tako da bi meni sastav bio ovakav: ---------------------Randjelovic----------------------- Dramani----Dudic--------Mladenovic------Lukovic --------------------Kovacevic------------------------ -Basta-------------Jankovic----------Trajkovic ---------------Purovic------Stojanovic---------- Stojanovic naravno kada bo moga da igra a ako ne onda bi taktika bila 4-2-3-1 jer ako bismo ubacili i Raskovica bila bi to mnogo mlada ekipa. Formacija za Bragu - Бока - 09-14-2005 Quote:Danas oko 13 ih je bilo...ja sam kupio...mada se cekalo neko vreme...ali ih verovatno sada vise nema a niti ce ih biti...mada sam ja cuo da ce pustati svakog dana po odredjeni broj karata... Verovatno je to u pitanju. Oba dana su neki moji prijatelji odlazili popodne da kupuju karte. Mozda puste prepodne npr. 2000 ulaznica. To se razgrabi pa ih nema popodne. Mada me ne bi cudilo ni da postoji "dil" sa tapkarosima i ljudima na blagajni. Formacija za Bragu - Bakfark - 09-14-2005 Bice teze nego sto sam mislio :zbunjen Ovi šupci skupili 9 bodova u prva tri kola nacionalnog prvenstva i zauzeli drugu poziciju odma iza Porta! Cigani, mislim da je ovo signal za sutra! Ne znam zašto ali očekujem najjaču atmosferu ikad! Formacija za Bragu - meekats - 09-14-2005 Mislim da su se oni vise napalili, samim tim nam i odgovara da hladnokrvno udjemo u utakmicu bez ikakve bojazni. Njihov polozaj na tabeli u Portugalu nema nikakve veze sa sutrasnjom utakmicom... Ako izadjemo na teren sa misljenjem da se moramo braniti nece valjati. Kao prvo, igra se kod nas i ako ovde igramo odbrambeno, kako cemo tamo? Pogledajte samo sa navijacke strane, sta cete raditi ako budu igrali povuceno? Oni sigurno racunaju na neigranje Zigica; a koga nema, bez njega se mora! Treba ih ovde malo :boks i onda otici u Bragu bez ikakvih "natezanja". Znaci, hladnokrvno, srcano... u zivo meso ![]() U ovom trenutku nam najvise odgovara sa 4 u zadnjoj liniji i ispred njih Piksi i Mladenovic. Basta i Lukovic se mogu ubacivati u srednji red i nadam se, stvarati neke probleme (njima naravno! ![]() Od igraca koji su igrali zadnju utakmicu u njihovom prvenstvu, nedostaju samo Hugo Leal i Delibasic. Ovo im je ucinak do sada: V Guimarães 0 - 2 SCBraga <- Prvenstvo, ovi su na dnu tabele sa nula poena. Toulouse FC 1 - 0 SCBraga <- Tuluz je na 17. mjestu u Francuskoj sa ucinkom od jedne pobjede, dvije nerijesene i 3 izgubljene. Sochaux - Toulouse 0 - 1 Toulouse - Nice 0 - 2 Paris-SG - Toulouse 2 - 0 Toulouse - Saint-Etienne 1 - 1 Lille - Toulouse 0 - 0 Toulouse - Le Mans 0 - 2 SCBraga 1 - 0 FC Penafiel < - Ovi su isto na dnu tabele sa nula poena. UD Leiria 0 - 1 SCBraga < - Kao i prethodna dva, na dnu tabele sa nula poena. Celta de Vigo 2 - 0 SCBraga < Celta, koja je trenutno prva u spaniji (odigrano jedno kolo) je pobjedila Bragu na nekom turniru. |