![]() |
FKCZ WEB - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794) |
FKCZ WEB - kiki - 08-31-2005 Kakve veze ima gde se nalazis, svasta. Moguce je da koristis Operu, a sa njom, iz nekih razloga tehnicke prirode, ima problema. Ako koristis Operu, jedina pomoc je da predjes na Mozilu ili IE. Ja nisam brat, a i nemam nameru to da postanem. FKCZ WEB - padobranac - 08-31-2005 Quote:Васил Wrote:@ meekats Брате, погледао сам све оне линкове (у ствари, у протеклих пар месеци сам погледао много линкова на ту тему). Мени оно изгледа као да је пресликано, сви су рађени у истом фазону. На страну укуси свих нас о бојама, али овај наш дизајн је убедљиво најбољи, а и прилично је оригиналан. Ја не видех сличан. Evo i mene da se oglasim. Moram da se slozim sa Vasilom (a kako i ne bi namigivanje ). Ovi primjeri koje si dao nemaju veze sa dizajnom. Kako izgleda svi su radjeni sa nekim od CMS-a ponudjenih. Ok sve to izgleda donekle u redu ali zasto da nasa stranica bude ista kao i kod svih ostalih. Za takve kao sto ti kazes da jesi su najzanimiljivije vijesti a to ti je prvo dano cim udjes na sajt. Ti posljednje vijesti su sasvim dovoljne a kako ti je kiki odgovorila (a i svim ostalima) arhiva ce jos da se uradi i sve ce to biti jos preglednije. Pozdrav FKCZ WEB - Gigac_FCRS - 08-31-2005 Quote:Kakve veze ima gde se nalazis, svasta. Moguce je da koristis Operu, a sa njom, iz nekih razloga tehnicke prirode, ima problema. Ako koristis Operu, jedina pomoc je da predjes na Mozilu ili IE. Znam da sam lupio da mozda nemoze zato sto sam napolju, ali jednostavno ne znam sta bi moglo drugo da bude!Ne koristim Operu i sve uradim kako treba ali sajt NECE da mi se otvori...valjda mi je takva sudbina ![]() FKCZ WEB - meekats - 08-31-2005 Tuzno je kada se "zvanicne" vijesti moraju citati na nekom drugom sajtu i kad se pozitivne kritike ne prihvataju... :o U svakom slucaju, srecno. FKCZ WEB - padobranac - 08-31-2005 ima ralzloga za to. Sto se tice pozitivne kritike uvijek je dobro dosla. Samo o dizajnu se ne moramo prepirati jer je takav kakav je a mnogo tema i mnog vremena je ispitivano kako i sta je najbolje. Zbog toga si dobio odgovore kakve si dobio. Bez uvrede... FKCZ WEB - Ђоле - 08-31-2005 Meni je vec Vasil objasnio da postoji neki problem sa Operom pa sada na zvanicni sajt idem preko IP,ali da li postoji sansa da se ukloni taj problem i da se normalno ide preko Opere?! FKCZ WEB - meekats - 08-31-2005 Evo, dva puta hocu da odgovorim, oba puta brisem po "pola sata pisanja" jer, znajuci nas mentalitet, uvrijedio bih nekoga. Sve u svemu, sve najbolje. ;pivo FKCZ WEB - Васил - 08-31-2005 Ако нећеш јавно, напиши ПП мени или Кики па ћемо да видимо. FKCZ WEB - meekats - 09-01-2005 Quote:Ако нећеш јавно, напиши ПП мени или Кики па ћемо да видимо. Javicu se kroz koji dan... Za ove sto ne mogu da pridju na sajt sa opere, probajte ovo... ------------------------------------------------------------------ Idite na "File" pa "Quick Preferences". Vidite jel' ima kvacica pored "Enable Javascript"; ako nema, stavi je... ako ima, skini je... Ugasi pa upali operu i probaj ili samo pritisni refresh.... ------------------------------------------------------------------ FKCZ WEB - supreme - 09-08-2005 Može li neko da kaže nešto o projektu "Red Star Caffe Network"? Vidim da je izašla vest na centrali, pa rekoh Vasil bi morao nešto da zna o tome... |