Delije
Novi dresovi - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Novi dresovi (/showthread.php?tid=791)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Novi dresovi - 100%anti crnobeli - 03-30-2006

Quote:Ја бих умбро дресове највише волео да носимо.
Што се мене тиче нек носимо и дресове Југословенског Комбината Спорт само да су лепи.

Novi dresovi - slawisha - 03-30-2006

Sve je dobro samo da ne bude vise ponizavanja kao one sezone kada smo nosili prvi put u istoriji dresove koji su bili potpuno crveni! Ne znam koji je bio izgovor adidasa za to, ne mogu da se setim!

Novi dresovi - Бока - 03-30-2006

Kakvi izgovori adidasa? Sportline nema veze sa adidasom, radi kao bilo koja druga firma, nabavlja robu i prepordaje. Robu nabavlja iz pouzdanih kanala tipa Turska i Kina, a ne od adidasa. Ni na jednom oficijalnom sajtu adidasa ne postoji podatak da imaju veze sa Sportline firmom, a kamoli sa nama.

Poz.

Novi dresovi - KizaLion - 03-30-2006

Дресови се праве овде...

Novi dresovi - Бока - 03-30-2006

Pa da. Na proslim kompletima su cak dosivali kragne naknadno u NAAI-ju :bes

Poz.

Novi dresovi - negativac - 03-31-2006

A zamislite recimo Lonsdale dresove kao sto ima Blackburn.
Smekerski... Big Grin

Novi dresovi - SaXoN - 03-31-2006

bilo sta je bolje od ove izlepljene sprdnje... nike ce biti super

Novi dresovi - capocrimi - 03-31-2006

ма јебо "nike" вероватно ће нам увалити најгоре могуће дресове...баш бих волео да видим тај дрес, уколико се један једини кончић разликује од оног барсиног, разлупао бих им главу, наравно да боје морају да се разликују namigivanje ...

кад је Пикси дошао, спомињао је "Le Coq Sportif" и чини ми се "Mizuno"....јебига после тога је дотични господин долеЋивао на тренинге, и "nike" је добио трку Big Grin

пОзДрАв!!!

Novi dresovi - Red Star Forever - 05-06-2006

Ексклузива!!! Надам се да ме извор није насанкао, али наводно се само чека Пиксијев потпис и Најки је следеће три сезоне фирма која облачи наше фудбалере!!! Прве сезоне нам нуде оно што већ имају у производњи а следеће две ми дизајнирамо дресеве... Биче три гарнитуре од којих ће трећа вероватно бити наранџаста (слично Валенсији) - искрено ми се допада та варијанта... Јесте мало ђубретарска али ми смо цигани Big Grin

Шалу на страну, уговор је јако вредан, односно вредност робе коју ће нам испоручити је велика, чак ће и омладинске селекције носити Најки а не као до сада изношене дресове првог тима...

Очекују се прве фотке тог дреса почетком јуна, а надам се да ће посредством овог извора наш сајт и форум бити ексклузива!!! О том потом...

Novi dresovi - DelijaHH - 05-07-2006

Samo Nikeovi dresovi po optici isto nisu nista posebno (primjer Hertha, Steaua itd...), mada je to sad ipak stvar ukusa. Sve u svemu, doslo je vrijeme da promjenimo dresove, nosimo ih vec 3 godine!