![]() |
Da li je Dostanic normalan??? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Da li je Dostanic normalan??? (/showthread.php?tid=715) |
Da li je Dostanic normalan??? - Milos_cz - 05-18-2005 Pa za te pare za Drulica bi mozda mogli obojicu da ih zadrze, sto bi po mom misljenju bilo bolje, ali opet - ko zna :zbunjen ... Najbolje svu trojicu ![]() Da li je Dostanic normalan??? - Gigac_FCRS - 05-18-2005 Quote:Pa za te pare za Drulica bi mozda mogli obojicu da ih zadrze, sto bi po mom misljenju bilo bolje, ali opet - ko zna :zbunjen ... i ja bih zeleo da se Drulic vrati ali tesko...zato sto je on vec rekao da ce najverovatnije da ostane da igra u Spaniji... ali ipak se nadam da ce da promeni odluku ia da se vrati u Zvezdu ! kad smo vec kod transfera pisalo se u medijima da zvezda kao oce da kupi trajkovic iz zete,burzanovica ili purovica iz buducnosti :o a spominje se i Stepanov iz Voshe koji bi navodno zamenio Dudica. PA DOKLE CE VISE UPRAVA DA DOVODI IGRACE IZ NASE PROPALE LIGE ????!!!ima u nasoj ligi mi dobrih igraca ali vecina njih su dobri samo u klubovima poput Zete ili tako nekih klubova u kojima nemaju pravu konkurenciju...a kad dodju u zvezdu onda nula !nista ! primer:tintor,stancic,miladinovic,... Ja mislim da zvezda mora da pocne da dovodi nase igrace iz inostranstva ! npr:Lalatovic,Drulic,Pjana ,... jer sa ovima iz nase lige nema leba... samo jos da nam se Dzaja vrati sa bolovanja i da odresi kesu :lol: ![]() Da li je Dostanic normalan??? - Gigac_FCRS - 05-19-2005 BOSKOVIC MOZDA OPET NA MARAKANIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povratak na "Marakanu" 19.05.2005 11:45 Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde karijeru bi mogao da nastavi u Ljutice Bogdana 1a gde je i stekao reputaciju zbog koje se otisnuo put "zapada". Francuski mediji bave se ovih dana sastavom Pari Sen Žermena za narednu sezonu, ali vesti za Branka Boškovića nisu pozitivne. "Sveci" žele da u svoje redove dovedu Brazilca Karlosa Alberta, koji trenutno nastupa za Porto. Francuzi su već počeli pregovore kako bi angažovali ovog napadača i spremni su da ga plate između šest i 10 miliona evra. Problem, međutim, predstavlja mesto "vankomunitarca" koje trenutno zauzima Bošković. Menadžeri našeg igrača izjavili su da je Boškovića u ovom trenutku "nemoguće prodati", ali se u igru uključio njegov bivši klub. Naime, uprava "crveno-belih" intezivirala je pregovore sa Pari Sen Žermenom oko povratka Branka Boškovića na "Marakanu", iako mu ugovor sa Parižanima ističe tek 2007. godine. Nema sumnje da će, ukoliko do najavljenog transfera dođe, sada već bivši šampion značajno ojačati svoje redove pred predstojeću sezonu u koju će, u najboljem slučaju, ući kao osvajač Kupa. Pripremajući se za taj duel sa Železnikom, a pre toga i za subotnji gradski derbi sa OFK Beogradom, tim Ratka Dostanića je u prijateljskom odmeravanju snaga sa ubskim Jedinstvom slavio sa 2:0 golovima Mrđe (11. minut) i Jankovića (12). :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke Da li je Dostanic normalan??? - Maj 25 - 05-19-2005 Dace Bog da nam se vrati Bole. Time bi reshili problem leve strane, tj. Jankovic bi mogao da predje na desno krilo a Krivokapic moze da odjebe ![]() :ruke :ruke :ruke Da li je Dostanic normalan??? - Majka Mara - 05-19-2005 A šta je na kraju bilo sa Đorđićem? I on je slobodan igrač. A pored toga ima i veliku želju da se vrati u Zvezdu. Da li je Dostanic normalan??? - bl_regency - 05-19-2005 Covjek zeli da opet dodje u Zvezdu,dakle on zeli ono sto niko drugi ne zeli. I ko ostane,ostane preko kurca,a on zeli da dodje. Prvo bolji je od svih u ovom timu,a i da nije meni je dovoljno to sto zeli da igra pred kako on kaze najboljim navijacima na svijetu. Ali mi imamo ovce a ne ljude u upravi. A i on nije po ukusu Dostanica jer ne moze da nabije loptu duze od 50 metara tj. nije bizon vec igrac koji zna sa loptom Da li je Dostanic normalan??? - Maj 25 - 05-20-2005 Nishta izgleda od prelaska Boleta u Zvezdu samo prazne priche. Prochitajte danashnju Ekipu, gde izjavljuje da u Zvezdu moze da dodje samo na kraju karijere jer ima josh puno da pokaze u inostranstvu, i pre svega obezbedi sebi pare za egzistencijalne potrebe... Da li je Dostanic normalan??? - Gigac_FCRS - 05-20-2005 Quote:Nishta izgleda od prelaska Boleta u Zvezdu samo prazne priche. Prochitajte danashnju Ekipu, gde izjavljuje da u Zvezdu moze da dodje samo na kraju karijere jer ima josh puno da pokaze u inostranstvu, i pre svega obezbedi sebi pare za egzistencijalne potrebe... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja cu jednom da poludim od ovih medija ! pise na sportskoj centrali(a clanak je uzet iz ''Ekipe'')da bi mladi napadac makedonije i rabotnickog mogao da dodje u zvezdu :bes nemoj da on bude jpos jedan goran popov jer smo ga onda nadrljali. :nene Da li je Dostanic normalan??? - Johnny Blaze - 05-20-2005 The teams went for a half-time break at 0 - 2. Sverige, bringing the final ball possession rate to 100 percent, dominated the battle Da li je Dostanic normalan??? - Johnny Blaze - 05-20-2005 Quote:The teams went for a half-time break at 0 - 2. Sverige, bringing the final ball possession rate to 100 percent, dominated the battleUps :batine ovo je trebalo kopirati http://www.b92.net/sport/vesti.php?nav_id=168872 |