![]() |
neka Nova ZVEZDA - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: neka Nova ZVEZDA (/showthread.php?tid=632) |
neka Nova ZVEZDA - Gigac_FCRS - 06-08-2005 znam da nije ovo tema za moje pitanje ali moram ...Sta je sa nasim sajtom !!??bilo je reci da ce biti novi i bolji pa se odlozilo sa time zbog Dzaje...a sad sta ???dokle ?dok ne dobijemo novog predsednika :lol: to ce malo da potraje namigivanje neka Nova ZVEZDA - радомир - 06-08-2005 Quote:znam da nije ovo tema za moje pitanje ali moram ...Sta je sa nasim sajtom !!??bilo je reci da ce biti novi i bolji pa se odlozilo sa time zbog Dzaje...a sad sta ???dokle ?dok ne dobijemo novog predsednika :lol: to ce malo da potraje namigivanje ???? ?? ??????, ?????? ?? ???? ???? ??????? ?? ?????????. neka Nova ZVEZDA - UrbanBaby - 06-09-2005 ???? ???????? ??? ????????? ?? ????????, ??? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?? ?? ???????. ??? ?? ??? ????? neka Nova ZVEZDA - Indjija - 06-11-2005 Da,kako to funkcionise? neka Nova ZVEZDA - Васил - 06-19-2005 Quote:???? ???????? ??? ????????? ?? ????????, ??? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?? ?? ???????. ??? ?? ??? ????? ??? ?? ?? ?????-????. ??? ????? ??? ?? ????, ?? ?? ??????????. ???? ???? ???? ??????????? ???????? ??? ?? ?? ?????????. ? ????? ?? ????????? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?????? ?? ????????? ?????????? :zbunjen :nene ... ??????? ????, ????? ??????????? ?? ???? ????????? ???? ????... neka Nova ZVEZDA - garincha - 06-20-2005 Karic direktor marketinga,nemoj da se zezamo neka Nova ZVEZDA - Milos_cz - 06-24-2005 Quote:Karic direktor marketinga,nemoj da se zezamoE pa B92 navodi vest Ekipe koja ce obradovati vecinu nas: 24/06/2005 | Izvor: B92, Ekipa Ekipa: "Piksi" s metlom na Markani Dragan Stojkovic vratio se iz Pariza, a veliko spremanje Crvene zvezde pocece od marketinga prenosi u svom izdanju od petka "Ekipa"... Zoran Avramovic, izvr neka Nova ZVEZDA - DELIJA_KNN - 06-24-2005 taman sam procitao taj clanak, prije nego dodjoh ovdje(mislio sam bas tu temu da stavim). Pa kakvih je kradja bilo po Zvezdi za ovih zadnjih 10 godina to je katastrofa.!!!!!! Mene plasi to sto mi vjerovatno jos vise od pola toga neznamo, svake nedjelje izlazi po jedan novi clanak, o tome kako se kralo zadnjih godina. A niko da im jebe mamu za to.... A imam neki osjecaj da ce isto tako da se prica o ovoj novoj vlasti za 10g, dabogda ja pogrjesio... neka Nova ZVEZDA - Maj 25 - 06-24-2005 Ja samo znam da ako Piksi dodje a sever bude cutao, ja cu utakmice pratiti preko teletexta jer sam mu ja do pre mesec dana zvizdao, zenu mu nazivao kurvom, pevao mu da je ubio Bulata i da nije Zvezdina zvezda. Ako neshto na svetu mrzim to je licemerje, tako da meni savest ne bi bila chista ako bih odlazio na utakmice dok je on predsednik a juche dok je bio u FSSCG-u sam mu jebao sve po spisku. Ceo sever je tada pevao "Ti nisi Zvezdina Zvezda", "Zena ti je kurva Dragane" "Ubio si Piksi Bulata" i ako sad kada on dodje svi iskuliraju onda je to strashno... Nije ovo shto govorim nikakvo kurchenje ili bilo shta tako, ja se nadam da cemo ga isprozivati kad dodje i da cu ici na sve tekme kao i uvek, ali ja jednostavno imam svoje mishljenje i nisam samo deo mase koji ce da radi shta mu se kaze. Najgore uvrede sam izneo na njegov rachun i sveg srca sam pevao pesme koje su vodje vodile i sada bi se osecao kao govno kada bi isti taj Piksi DOSHAO U ZVEZDU a ja cutao i bodrio klub "chekajuci rezultate". neka Nova ZVEZDA - Milos_cz - 06-24-2005 Quote:Ja samo znam da ako Piksi dodje a sever bude cutao, ja cu utakmice pratiti preko teletexta jer sam mu ja do pre mesec dana zvizdao, zenu mu nazivao kurvom, pevao mu da je ubio Bulata i da nije Zvezdina zvezda. Ako neshto na svetu mrzim to je licemerje, tako da meni savest ne bi bila chista ako bih odlazio na utakmice dok je on predsednik a juche dok je bio u FSSCG-u sam mu jebao sve po spisku. Ceo sever je tada pevao "Ti nisi Zvezdina Zvezda", "Zena ti je kurva Dragane" "Ubio si Piksi Bulata" i ako sad kada on dodje svi iskuliraju onda je to strashno... Nije ovo shto govorim nikakvo kurchenje ili bilo shta tako, ja se nadam da cemo ga isprozivati kad dodje i da cu ici na sve tekme kao i uvek, ali ja jednostavno imam svoje mishljenje i nisam samo deo mase koji ce da radi shta mu se kaze. Najgore uvrede sam izneo na njegov rachun i sveg srca sam pevao pesme koje su vodje vodile i sada bi se osecao kao govno kada bi isti taj Piksi DOSHAO U ZVEZDU a ja cutao i bodrio klub "chekajuci rezultate".Ako pretpostavimo da ce stvarno da uradi to sto kaze, i ako realno sagledamo stvari i uvidimo da je najbolje resenje za ZVEZDU, treba li ga onda oterati samo zato sto se ne svidja delu navijaca zbog necega sto je radio na DRUGOJ FUNKCIJI? :zbunjen Po meni je ipak najvaznija Zvezda... |