Delije
...rame uz rame nekada i sada... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: ...rame uz rame nekada i sada... (/showthread.php?tid=623)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

...rame uz rame nekada i sada... - UltrasLondon - 01-29-2005

Quote:Taj sa salvetom je zajeban igrac. Zamislite: coveku se prijebalo, navatao je ravu, nema kurton i stavi salvetu umesto toga...Da li je dobio dusi ili nije- ne zna se jos uvek (mada deluje kao da je zaradio neku zarazu!) :rofl :rofl :rofl
Ma nek brzo resi problem nozicem, da se bolest ne prosiri...

The Napkin Crew

...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-29-2005

Quote:A najdeblja legenda Severa...Pedja Najgori ?? Big Grin Bio je redovan do negde '95-'96,kada je izbegao iz Krajine,posle toga da nisam vidjao.
Moguce da je zapalio negde preko,inace bio bi taj tu.

Ja nesto ne vidjam i ne primecujem ni Kopru vise,a bio je standardan do pre nekoliko godina.
Ijao kad se setim jedne anegdote sa njim :lol: Bilo je to negde 95/96, bilo nas je 200-300,Savija vodi navijanje,dole iz prvog reda,i pocinje "Djorovic Goran",a ono svi: "DJOROVIC GORAN",taman prestanemo,kad Savija ponovo: "Ajmo i za brata...Djorovic Zoran",mi svi "DJOROVIC ZORAN"...kad samo odjednom cujes Kopru,koji bleji negde sa strane "Savija brate,idi u kurac,ajde kad si vec kreno,da mu skandiramo i dedi,koliko ih ima jebote",i vristi od smeha. :rofl Big Grin

Najgori je bio vidjen i kasnije ,mislim oko '99 e sad,mozda se napijo.. Big Grin
Za K...u Sam vec napisao,posle 100 gostovanja je prestao,vreme CZ-Lazio...

Quote:da sa tim momkom sa salvetom sam se skoro video i jeste aktivan.
bas sa njim sam evocirao uspomene na mnoge likov koji su obelezili proslu epohu severa na ovaj ili onaj nacin.

ova tema jeste lepa i interesanta meni i onima koji su u tim godinama prolazili severom, ali isto tako ljudi koji citaju ovo a nisu prosli to mogu da dobiju iskrivljenu sliku o nekim ljudima na osnovu nasih prica.A isto tako imena ne zelim da pominjem, inicijali su mi glupi, a mozda se neko do njih i vrati.

Ti si se vec iskrivio od svega :rofl , vrati ce se ,samo Mi znati ko...? :nene ,nazalost...

...pokojni Ciga{laka mu crna zemlja} obelezio je dug perio Severa do tragicne '03...
Irac je bio takodje jedno vreme redovan'93/4-'99...
P...a Brigate, druga polovina '90-tih,dodje s vremena na vreme...

...

Quote:Taj sa salvetom je zajeban igrac. Zamislite: coveku se prijebalo, navatao je ravu, nema kurton i stavi salvetu umesto toga...Da li je dobio dusi ili nije- ne zna se jos uvek (mada deluje kao da je zaradio neku zarazu!) :rofl :rofl :rofl

Ko ce ga znaTi,nadam se da nije,jer bi mozda nekima od Nas preneo,u to bi bilo jebeno :rofl

...rame uz rame nekada i sada... - Ujka Vanja - 01-30-2005

Bulidza je jedan od jacih likova sa severa.Vidim svi ga pominju,pa ajde i ja malo.Narocito u dobrom secanju ce ostati svima sa gostovanja u zrenjaninu kada je trcao za sinobusom.
Inace za prijatelja on se danas zove BULA.

...rame uz rame nekada i sada... - savacium - 01-31-2005

??? ?? ????:
[Image: w2cw.jpg]

...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-31-2005

Mislim da je On bio nesto kao fotograf,u 80-tim ,pa do '96, bumbar se ucio polako na pocetku'90-te i nasledio Duleta...

...rame uz rame nekada i sada... - Mauzer Casuals - 01-31-2005

Pokojni Dule je bio novinar revije mada je s vremena na vreme slikao i navijace i neke antologijske njegovo su delo.
Bumbar je prvi zvanicni fotograf, pre njega slikao je ko je stigao od nasih- nije postojao zvanicni fotograf

...rame uz rame nekada i sada... - lukeze - 02-02-2005

A,jel zna neko gde je Pirke?Valjda se bio zaposlio u Bgd.Na gostovanje u Atinu,sa Peristerijem,posao je stopom iz Pirota,isao preko Bugarske,pokupili ga busom neki Vijetnamci koji su hteli ilegalno u Grcku,pa je Pirke nekoliko sati proveo sa njima u zatvoru.Ipak je stigo na tekmu...A u Leverkuzen je isao i bez vize i bez pasosa...