![]() |
incident 2 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: incident 2 (/showthread.php?tid=22) |
incident 2 - Mya - 01-04-2003 Posto je poslednjih godinu dana izuzetno aktuelna tema o raspadu Hero Girls-a, nastanku ekipe Incident i desavanjima u zivotima devojaka koje su cinile Hero Girls, najbolje bi bilo da i ja nesto kazem posto o tome znam istinu, a dosta mi je prica indijanaca. Dosta je polemike bilo oko postojanja i samog statusa Hero Girls-a, pa ajde da rascistimo neke stvari! Hero Girls je nastao oktobra 2000. i postojao je godinu dana. Ekipa je funkcionisala kao i svaka druga, uz podrsku Heroesa. Do razmirica je doslo zbog neslaganja pojedinih clanova, kao i zbog zlih jezika.Demantujem sve price oko sexa izmedju clanova ekipe - Heroji su u potpunosti bili korektni prema nama, pa stoga prica o Herojima - jebacima na stadinu ne opstaje.Heroji na stadionu i van njega jesu smekeri, ali odlicno razdvajaju odnose na stadionu i van njega. Vodeca ekipa devojaka nije trpela glupost i razne mahinacije koje su neki clanovi izvodili, pa je stoga doslo do sukoba. Ekipa je ugasena,a jedina veza Hero Girls-a sa Incidentom jesu dve bivse stalne clanice su sada clanovi Incidenta.Svi koji su poznavali Herojke znaju koje su od njih ostale uz Heroes, a koje su sada u Incidentu, ali moram da istaknem da su sve bivse clanice HG u dobrim odnosima i da ne dolazi do sukoba - ma koliko to neki ljudi zeleli. Incident sa Heroesom nema apsolutno nikakve veze,pa su zato sve dalje spekulacije potpuno nepotrebne. S obzirom da vas toliko zanimaju zivoti devojaka na severu,potrudite se da ih upoznate, a ne da osudjujete! EX-HERO GIRLS(zbog nika devojke koji koristim,a koja je clan Incidenta, naglasavam da nisam clan te ekipe, ali ovo je svima potvrda o korektnim odnosima) Pozdrav! incident 2 - Mya - 01-07-2003 Posto je vec moj nick koriscen ovde,red bi bio da dodam rec-dve na ovu temu i time,nadam se,konacno zavrsimo s ovom pricom... Tacno je da ex-Hero girls i Incident "povezuju" neke devojke,ali ne dve,vec vise njih...Pri ukidanju Herojki VELIKA VECINA devojaka odlucila je da definitivno rascisti s Heroesom!Price o tome koje devojke su se "racunale" u prvu postavu,a koje nisu potpuno je neosnovana,i kompletno neodrziva...ako ne verujete-pitajte! Hero girls su bile samo dobar marketing muskoj ekipi,ali mi u stvari prava ekipa NIKAD nismo ni bile!!!!!! O sukobu izmedju devojaka pred sam raspad ekipe,kao i posle njega,ne bih da pricam...mozete o tome da razmisljate kao o "zakonu cutanja"!Sto se devojaka koje su ostale uz Heroes tice,Incident s njima nema nikakve veze,NITI CE IKAD VISE IMATI! Heroes kao ekipa (kad sam licno ja u pitanju),sem par stvarno super klinaca,jednostavno nije vredan pomena(na greskama se uci!!!!!!)!!!! E,a sto se tog sexa tice,prica je smesna!Govorim u svoje ime,jer podrazumevam da devojke koje se izbore za zensku ekipu nisu dosle na Sever da bi ispunile svoje sexualne fantazije.No,kao i svaka druga prica,i ova ima izuzetke koji potvrdjuju pravilo,ali taj deo price je za mene preterano bljutav,pa necu ici u detalje! Za kraj,da ponovim jos jednom-Hero girls i Incidente NIKADA nece imati nista zajednicko,osim proslosti.Ja sam najsrecnija upravo ovakvim razvojem situacije! Ako neko,i posle ovoga,ima jos pitanja,neka se obrati meni licno,jer tema je DAVNO prestala da bude aktuelna!!! Pozdrav!!!!!! incident 2 - Joxy - 01-10-2003 E pa hvala je *urcu jedan pametan reply! Kao jedan od osnivaca ekipe zelim samo jos da dodam da je HGirls postao od ogromne zelje dve devojke da Zvezdu prate svuda, da budu sa njom i u dobru i u zlu, da budu sastavni deo navijackog Severa zajedno sa svojom ekipom. Sta ko misli o nama totalno je nebitno jer 1000 izostanaka iz skole, padanja sa svega 14 godina, dobijanja batina od murije, lomljenja nosa, unosenja baklji i nozeva na stadion bez i grama straha, udela u koreografijama, redovnog odlaska na tekme, neogranicenih suza i tuge i srece NE MOZE NIKO DA NAM IZBRISE!! Za godinu dana postojanja imale smo vise tekmi od 3/4 severa sa derbija, najodaniji Cigani to znaju. A vi maloumni debili(sto bi rekla Mila) da malo dobro razmislite, zbog sexa niko nije spreman da pogine.. Pozdrav svima, narocito Incidentu ;pivo Jovana incident 2 - Веља - 01-10-2003 ?? ????, ???????????? ???????? ?? ?????? ?? ????? ????? ??? ?? ????????? ??? ?????? ???????? ? ????? ????. ??? ???? ????? ?? ?? ?? ??????? ?? ???? ?????????? ???????? ???? ???? ?? ??... ?? ????? ????? ?? ???? ??????? ???? ?????? ?????? ?? ???? (??? ???? ??? ?????? ????? ?? ??????). ??? ?? ?????? ????, ??? ????... ???? ?? ??.... ???? ????? ??????... ?? ?? ???????? ??? ????????? ?????? ???? ???? ???? ?? ????????, ?? ? ??? ?? ???? ?? ???????? ?? ?????? ?? ????? ???????, ??? ?? ? ???? ?????! ? ?? ??????? ? ?? ???? ?? ??????? ????? ?? ?????? ?????? ?????? ? ??????? ?????... ????, ?????????, ?????? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ???? ?? ?? ????, ??? ????? ??-?????? ????? ?? ???? ?? ??? ????? ????????, ??? ???? ??? "?????-??????"... ??????? ?? ????? ??!!! incident 2 - Teta Mila - 01-10-2003 Joxy,veliki pozdrav od citave ekipe Incidente! Ti odlicno znas kroz sta smo sve prolazile i sta smo sve radile da bismo stekle poverenje Cigana!Meni je jako zao sto neki komplekserasi i deca debili pokusavaju da ogovarajuci devojke i pljuvajuci po njima steknu ime na Severu! Nas mrze misevi i indijanci koji pametnija posla nemaju,vec se shlihtajuci vidjenijim Ciganima namecu! To su bolesni umovi koji s**u nisu videli nigde,sem preko TV-a pa im je samo sex u glavi! Mi smemo mnogo vise nego sto pojedinci i mogu da zamisle...ali znamo i do koje granice smemo da idemo! Mi ne vredjamo nikoga,pa ne dozvoljavamo ni maloumnicima da nas vredjaju! Idemo u skole,na fakultete,radimo i imamo mladice,porodice i zivote! Ne vredjamo nikoga(ko ne zasluzuje),jer smo i mi necije cerke,devojke,sestre,ortakinje,kume... Zasto mi nekome smetamo? Pa pravim Ciganima nikako ne smetamo,jer ljudi znaju ko su i koliko vrede-to radi obicni sljam koji je tuce video samo u sportskom delu u Dnevniku2!Vecina pravih hooligana o nama i ne razmislja,narocito ne na tako bolestan nacin! Niko nas ne mora da voli,i da nam trci u zagraljaj,ali postovanje je nesto drugo! Sa svim devojkama sa Severa smo u odlicnimm odnosima,ali se nikome NIKADA necemo shlihtati! Mi volimo Zvezdu i obozavamo Cigane,i znam da nismo bas "reprezentativne",ali mi smo tu da se druzimo,zezamo a ko ne voli da ima devojku sa Severa,ima devojku po svom ukusu i VAN stadiona!Vecina Cigana nema devojke sa tekmi,ali te devojke su divne,i sa svima su dobre! Iskocile smo iz sablona tako sto idemo na tekme,ali smo tu da pomognemo a ne da odmognemo! I boricemo se,a svim indijancima porucujem da nam se licno obrate a ne da svoje idiotluke lece preko naseg imena! Hero Girls se zna ko je cinio,ekipe nema ali dok je devojaka na Severu o njima ce biti rec! Sve sto je Joxy rekla o ovoj ex ekipi je tacno,i zao mi je sto se Incidente toliko sputava i omalovazava! ![]() DH,hvala ti na podrsci-samo se nadam da ce ljudi shvatiti da i mi volimo zezanje na tekmama i da ce nas upoznati pre nego sto bilo sta kazu! Svi ti mangupi i umisljeni kriminalci su obicne neizivljene p*******e! Svaka ti cast! :ruke P.S. Joxy,javi se bre -obeleh pored mail-a a i pivnica nas ceka! ;pivo Ljubim te! namigivanje incident 2 - Niski Delija - 01-10-2003 Stvarno ne znam sto bi neko imao nesto protiv zenske navijacke grupe, pa to severu daje poseban smek pozdrav ;pivo incident 2 - Anti_Hero_Pro_Ultra - 01-10-2003 Nislijo,hvala na podrsci. Svakako da postoje smeli momci kojima i te kako na severu smetamo.Ni pred kim se necemo sklanjati,niti cemo ikome dozvoliti da nas vredja.Uvek prihvatamo salu dokle god je u granicama normale,posle toga sve je bezobrazno i bljutavo,za sta takodje imamo adekvatan odgovor. :batine namigivanje INCIDENTI,SONO COSA NOSTRA VAI AVANTI STELLA ROSSA!!!!!! incident 2 - Teta Mila - 01-10-2003 Da se razumemo jos nesto-ja apsolutno shvatam zasto vecina ne gotivi kad devojke idu na tekme,ali nije sve to bas tako kako se na prvi pogled ucini! U nasoj ekipi postoji devojka koja ima preslatkog sincica kojeg sve obozavamo,i klinac je fenomenalan...(na mamu) ![]() Nismo mi olos,drolj*****,narkomanke,alkoholicarke...i ne znam sta vec! Znam ja da momci sklanjaju svoje devojke,jer znaju sta prati navijacki zivot!Ali mi smo birale i mislimo da smo izabrale najbolje! Ovaj poslednji post,upucujem onima koji nas vidjaju na tekmama,a ne vole sto smo tu sa njima!Pitajte nas sve sta vas zanima-pa ljudi moji,nas svi drugi vise postuju nego Cigani! Veliki pozdrav od dela zenske navijacke grupe Incidente! incident 2 - Covek_Iz_Senke - 01-11-2003 Quote:A vi maloumni debili(sto bi rekla Mila) da malo dobro razmislite, zbog sexa niko nije spreman da pogine.. Hm... to je ipak filozofsko pitanje! ![]() Ja ipak mislim da postoji mnogo ljudi koji su spremni da poginu zbog sexa. Iako sumnjam da je istina, moram reci da sam cuo dosta mastovitih prica o aktivnostima HG na severu, i to ne na raznim forumima na netu ili od nekih indijanaca, nego od ljudi koji cine jezgro zvezdinog severa. A i prica se po gradu da su Heroesi dobri jebaci, i da je uzajamna privlacnost nekih clanova Heroesa i HG u stvari dovela do formiranja grupe, tako da... Svasta se moze zakljuciti ako covek nije dobro obavasten (a da li je iko dobro obavesten po ovom pitanju?) Pozdrav svim zaljubljenicima u crveno-bele boje! incident 2 - Веља - 01-11-2003 ? ?? ???? ???? ?? ??????? ??? ??????... ?? ?? ?? ????? ???? ????? ???? ?? ??????? ? ???????? ? ?? ?? ?????! ? ??? ? ???? ??? ?????!!! ???, ????????? ??? ??? ?? ???????? ?? ??????-???????... ?????? ?? ????? ?? ????? ????... ????? ?? ???? ???? ???????. ??? ??? ???????? ??? ????? ?? ????, ??? ?? ?? ??????, ???????? ?? ??? ??? ?? ? ????? ????? ???????, ? ?? ???? ?????? ? "???" ?? ????????... ? ????? ??? ?? ???? ??????, ? ????? ? ??? ?? ?? ???? ???? ???????? (?? ?? ????? ???????? ??? ? ???? ??????), ? ????? ??? ? ?????? ???? ????? ? ????? "??? ?????? ???? ????????, ??? ?? ?????, ?? ??? ?? ?? ?? ?????" ??????? ?? ?????? ?? ? ????? ???? ???? ????????? ??? ???? ???? ?? ??????? ???????? ???? ????? ?? ????????... ? ?? "?????? ?? ?????" ???????? ?? ?????? ? ????? ? ?? ?????? ???? ? ????? ??? ?? ????! ? ????????, ???? ?? ?????? ????????? ???? ????? ?????? :nene :nene :nene ????, ?? ???? ?? ??????? ? ?????? ???????? ??? ?? ???? ???????, ?????? ????? ??? ?????? ???? ? ???? ??? ???? ??? ??? ?????... ? ? ???? ???? ????, ??? ??? ????? ??????? ?? ???????, ? ????? ?? ???????? ????? ????. ? ??? ?? ? ????? ???????. ?????? ??? ???? ????? ?????? ???????? ????? ?????? ?? ???????? ??????, ? ? ?? ?? ??? ???? ?????? ?? ?????, ? ?????? ?? ?????, ? ??? ??? ????? ? ? ????? ??? ??????????... ?????, ?????... ?????? ?????????, ?? ????? ??!!! :ruke |