Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 06-08-2013

Мука ми је од овог интервјуа, колико погађа.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 06-08-2013

Погађа највероватније зато што је истина вероватни и гора од овога.
Неко рече да ће нам узети све ако одемо у стечај. То ће урадити како год да се окрене. Само се варају у једном сви ти душмани; Звезда нису парцеле, стадион, објекти, па и пехари (материјал). Звезда смо МИ; и док ми постојимо и Звезда ће. Историју нам никада не могу узети. И ако би завршили у бетону, увек ће мо бити све оно што и јесмо од 4, марта 1945!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - MACAK - 06-09-2013

U izjavi Našim novinama, Ćalasan je pomenuo da se sastao u avgustu 2011. godine u francuskom gradu Ren s Vladanom Lukićem, tada predsednikom Crvene zvezde. Tada je Zvezda igrala utakmicu u tom gradu, a on je došao iz Pariza. MOZZART Sportu je potvrđeno da je do susreta došlo, kao i dam u je Lukić na pregovorima tražio da oprosti pola potraživanja prema klubu, a da se ostatak isplati u pet godišnjih rata na šta mu je Ćalasan odgovorio da to nije problem jer "pola nije njegovo, ali s tim mora da se složi onaj čije je". To praktično znači da procenat od Žigićevog transfera čeka još neko. Ko? To znaju Ćalasan i taj "neko", a nama ostaje da logički zaključimo da mu je upavo taj "neko" omogućio da potpiše ugovor štetan po Zvezdu kako bi i za sebe izvukao dobit.                                                                                            Ko je taj treci sto ceka pare,pa bivsi i sadasnji predsednik.Crko mi je komp pa pisem sa drugog.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 06-10-2013

Хоћу да радим, а осећам као да смо 'Муппет Схоw'. Као да покушавамо нешто да направимо, а увек имамо ону двојицу матораца горе на балкону који седе, не раде ништа, свакога коментаришу и само гунђају..."

До тада ћемо се давити у бујици проблема и само је питању ко жели и ко зна да исплива на обалу", каже Човић.

"А, ако неко не жели да плива - то није здрав амбијент. Имате опасну кризу и имате нездрав амбијент у клубу. Такве ствари морају брзо, брзо да се ишчисте".

"Морам да будем забринут што је Црвена звезда у једном тренутку имала шест, седам сениорских и младих репрезентативаца, а онда су временом ти репрезентативци почели да губе статус првотимаца у нашем клубу!? Самим тим и у репрезентацији, а долазе нам неки други из иностранства... Не спорим, можда су ти други квалитетнији, али није ли ваљда први циљ Црвене звезде да своју децу избаци у први план? И да свако појачање које доведемо, а она нису јефтина, буду играчи који доносе предност", поткачио је Човић и спортског директора Зорана Стојадиновића.

Како сте могли да се заштитите од незадовољства својих играча?

Међутим, оно што ме је изненадило то је да је у први план њихових примедби изашао спортски и људски третман у клубу", истакао је Човић.

Е, баш то је било следеће питање. Можете ли се договорити између себе како би требало да изгледа тим и који ће бити примарни циљеви?

"То ће бити најтеже, али морамо да решимо то што пре, јер нам време истиче. Надам се да ћемо моћи бар око тога да се договоримо".

Док је све извесније да постоје озбиљна неслагања у Управи клуба, приближава се нова седница Управног одбора. Понедељак је...

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/4071-covic-o-nesposobnima-i-neradnicima-u-upravi-fk.html

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 06-10-2013

(06-09-2013, 08:05 PM)MACAK link Wrote:Ko je taj treci sto ceka pare,pa bivsi i sadasnji predsednik.Crko mi je komp pa pisem sa drugog.

Вероватно, али ми се једно време и Дика и Дуле Савић мотао по глави, ал немају они те ингеренције..

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Eribo - 06-10-2013

Ако нас је прошлост ишта научила то је да ништа није сигурно и све је неочекивано!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - mauzer - 06-10-2013

Нажалост тачно је да имамо 5 гарнитура управе то вуче корене још од Пиксија Али што се тиче репрезентативаца нити ваља репрезентација нити је то нажалост критеријум Моги се сложити да је нпр Гаридо просечан играч али кад год није играо то се нажалост осетило као и његов излазак на сербију и основно да би омладинци успели Звезда мора имати тим а не сви неког крпе и покривају замислимо на ђта би лишио Манчестер Јунајтед без халфова  Једини за ког имам неку недоумицу је Михајловић ради разговора Радомира са Џајићем па па је био најбољи стреласц на преипремама Само ни напуштање тренинга није метод Остали морају да се докажу код тренера Спајић баш није имао нејке аргументе на почетку одличан у дербију али га је Абу Бакар уништио против Воше на Маракани па је успео Пре ће корен проблема бити у троуглу омладинци -каљење повратак него статус код тренера

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Белградо1389 - 06-10-2013

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4072-zvezda-smenjuje-generalnog-sekretara.html
Да ли ћемо шурету видети леђа?

Отказана редовна седница УО због пословних и приватних обавеза руководиоца...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 06-10-2013

Кад прочиташ вест и видиш да су дошли само два члана,помислиш да се ради о неком аматерском клубу из пете лиге.Ако већ имају обавезе,онда се каже дан,два раније,а не чека се понедељак вече,па ко дође дође! Ово је по мени велика брука и срамота.А ово за смену Зечевића,па пред сваку седницу УО,од суботе крену приче,те оде стојадиновић и пинто,те ово,те оно... Очигледно да је поред Џајића овај Зечевић најмање урадио за ових 6 месеци,али то је оно што ми видимо,ко зна ко ту шта ради изнутра.Порчитао сам малопре изјаву Човића,у журналу ваљда да је спреман да напустио УО јер га подсећа на мапет шоу! Обичан циркус,раве спрдњу и играју се са именом,традицијом и армијој навијача Црвене Звезде!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - NightMare - 06-11-2013

http://www.zurnal.rs/2013/06/11/tuzbom-preti-i-vesovic/index.html

Лепо рекох, кренућемо сезону са Јеленићем и петнаест клинаца.