![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! (/showthread.php?tid=1553) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - HITMAN 47 - 06-06-2010 (06-06-2010, 02:31 PM)rusofilcina link Wrote:u slucaju lekica,znam da veci deo procenta ide u zemnu tj menadjerima tamo da ih ne imenujemo!e sad neki kazu 50 % neki 70%,bem li ga,tako da nama od tih 3 milke ne ide sve Дај именуј их леба ти, да чујем које су то цвећке! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Darko - 06-06-2010 Иначе колико чујем у тај транфер од 3 000 000 су укључена и заостала дуговања Расинга за Жигића која су нешто више од 1 000 000 еура. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Pijanac - 06-06-2010 Јеботе, који сте лудаци?! Човек, 101%ацб, лепо пита да ли неко зна тачну информацију и 'ладно се вас 7-8 јави са ''колико чујем'' информацијама. Јесте пауза у првенству, ал' то не значи да сад треба да престанете да водите рачуна о томе шта пишете. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Тони92 - 06-06-2010 (06-06-2010, 03:05 PM)Skrimo link Wrote:сморио сам се сад Тачније,Лекић је купљен за суму од 35 000 евра. ![]() Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - фрактура - 06-07-2010 Кад је Лекић долазио у Звезду рекло се да је дошао на препоруку Лукића, који га је гледао док је играо са Сопотом у лиги, самим тим он је вероватно посредовао у склапању уговора...е сад ако он који се куне у Звезду, направи неки штетан уговор по клуб, онда јебига, не знам више шта да кажем и шта да очекујем... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Ђенерал - 06-07-2010 Реално посао са Расингом је одличан за нас. Мука ми је када видим колико људи пљују Лекића, дечко није одиграо ништа вансеријски, али је сигурно испунио очекивања, с обзиром да је из треће лиге дошао... Дао је пар важних голова, на крају је подбацио у неким утакмица али ипак по мени и више него прелазна оцена за ову сезону. На крају ових 3-3.5 милиона за њега долази као премија (нећу да улазим у то колико иде Звезди, али лупам и 2 милиона не би било мало...) Са друге стране, сматрам да би доласком Јао-а из Напретка били на добитку, јер је по мени бољи играч од Лекића, мада прича се да је скуп, али убеђен сам да би био добра инвестиција. Он и Перовић у тандему, са Јевтићем и Рељићем као заменама би чинили веома добар напад. Е сад оно што бих ја највише волео да се оставари у овом прелазном року јесте повратак Коромана. Сигурно да су мишљења око његовог евентуалног повратка подељена, али је чињеница да би много значио за ову екипу. Док је играо у Звезди по мени је био најбољи играч лиге, не верујем да је сад лошији него пре, тако да би био пун погодак. Можда његов темпрерамет није најбољи, али сматрам да баш такав играч треба овом тиму. Оно што ми се не свиђа јесте што се по неким причама његов повратак повезује са одласком Лазетића. Капитена не треба пуштати ни по коју цену, показао је и играма али и понашањем да је предводник ове генерације. Он по десној и Короман по левој страни би били одлични и за Европу, а камоли за ову нашу лигу... Такође Лазовић и Вешовић би имали шта да науче од ове двојице, па да за сезону-две они преузму конце игре. Сад што се тиче везног реда волео бих да леђа видим Богдановићу (за кога надам се може да се извуче нека иоле пристојна сума) и Блажићу кога треба уваљати за било шта... Исах по мени треба да остане, јер је наш најбољи задњи везни и треба да игра у првој постави, а њему Лезетићу и Короману бих придружио Кадуа или Николића (зависно од формације која се буде форсирала) или можда неко евентулано појачање (рецимо онај из ОФК-а) И на крају, што се тиче одбране, Нинкова треба пустити да иде, почео је полако и да стагнира, ово је идеалнан тренутак да оде... само треба извучи неку пристојну суму (не испод 2.5 милиона). Микић ће бити одлична замена, по мени је чак и бољи у дефанзиви од Нинкова. Штоперски тандем не треба мењати, Вилотић је врхунски играч, а Ђорђевић идеалан за ову екипу, па уз све бољег Савића ту нема зиме. Можда треба довести неког младог играча (типа Вешовић) који ће стасавати уз ове горе. И још на левом боку треба довести квалитетног играча, јер су Игњатијивећ и Рељић просечни јеленко играчи, добри за замену, али за првих 11 никако. И на голу наравно Стамени, мада треба довести још неког млађег голмана, јер смо танки на клупи. Значи: Стаменковић, Микић, Вилотић, Ђорђевић, појачање, Исах, Каду (?), Лазетић, Короман, Перовић, Јао Уз Савића, Игњатијевића, Николића, Лазовића, Вешовића, Јевтића и још неко евентуално појачање по мени боља екипа него прошле године. А још би и зарадили... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - CEBEP - 06-07-2010 (06-07-2010, 01:14 PM)Ђенерал link Wrote:Реално посао са Расингом је одличан за нас. Мука ми је када видим колико људи пљују Лекића, дечко није одиграо ништа вансеријски, али је сигурно испунио очекивања, с обзиром да је из треће лиге дошао... Дао је пар важних голова, на крају је подбацио у неким утакмица али ипак по мени и више него прелазна оцена за ову сезону. На крају ових 3-3.5 милиона за њега долази као премија (нећу да улазим у то колико иде Звезди, али лупам и 2 милиона не би било мало...) Са друге стране, сматрам да би доласком Јао-а из Напретка били на добитку, јер је по мени бољи играч од Лекића, мада прича се да је скуп, али убеђен сам да би био добра инвестиција. Он и Перовић у тандему, са Јевтићем и Рељићем као заменама би чинили веома добар напад. У реду, само ме занима где је Савио у целој тој твојој причи? Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - MACAK - 06-07-2010 Он га ставио ![]() Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Ђенерал - 06-07-2010 Савио је ту на клупи, евентуално се може користити кад чувамо резултат, или ако упаднемо у дефитиц са штоперима па да улети у задњу линију... Надам се да га у првих 11 више нећу гледати... свака му част за борбеност, али овако нема баш много везе са фудбалом. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Pijanac - 06-07-2010 Кад већ причамо о Николићу, тај момак је у свим млађим категоријама играо по страни, а онда је, ваљда од стране Јаневског, у први тим гурнут да игра у средини терена. Сад се у Чикагу могло видети да по страни још од њега може и бити неке користи. |