![]() |
KK Црвена звезда 09/10 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: KK Црвена звезда 09/10 (/showthread.php?tid=1527) |
Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Darko - 04-03-2010 Дрвосеча, Тони92 је мислио да Звезда у кошарци нема толико легенда као у фудбалу и могу се донекле сложити са његовом констатацијом. Имамо ми легенда и у кошарци али ипак не толико као у фудбалу, будимо реални. Синоћ сам се доста касно вратио из града и онако полупијан нисам нешто могао да заспис пустим тв кад оно почиње емисија Да Можда Не код оне рибетине Оливере. Гости су били свиња, даниловић и кошаркаши партизана. Отрезнио сам се одма кад сам чуо шта свиња прича. Причало се како је Макаби понос Израела ово оно, а свиња је рекла да је и партизан заслужио такав третман у Србији. Дакле све улагање у један клуб и стварање неке врсте монопола . Да, може, али мало сутра :-[. РсФ да ли је наша одговорност једнака нули можда ,али само можда је овај бојкот требао другачије изгледати. Можда је требало протествовати са трибине , ко зна како би све то сада изгледало Одг: KK Црвена звезда 09/10 - дрвосеча - 04-03-2010 Слажем се да имамо у фудбалу више легенди него у кошарци, али реално ми смо у фудбалу и успешнији, увек се више и улагало у фудбал, самим тиме и пратило. Но, не верујем да то треба бити неко оправдање, нити да сада цела акција чека на то да се скупи 10 тражених звезда. За мене је садашњи КК Партизан оличење мафијашког криминала и намештаљки у Србији. Нешто против чега се бори. Мислим да је сулудо било да се нешто чека (једино живот нема репризу). Ово говорим свој лични став. Потезао сам то више мање стално, да се крене са одласком у Пионир, не да би се певале Звездине песме, већ да се управа КК ЦЗ примора на одлазак. Сада је рецимо РСФ рекао, како ови јадибедуси, из управе КК ЦЗ нису желели договор са нама!? Па искрено, ко њих шта пита хоће ли договор или не... Договора МОРА БИТИ, јер је у питању интерес и опстанак КК ЦЗ... не кажем, да они слепо треба да извршавају захтеве навијача или да их треба физики нападати... Али одлазак у Пионир и прозивка преко скандирања и транспарената је увек ефикасна. Није ни управа ФК ЦЗ цвеће божије. И њима су следовале прозивке, зар не? Рецимо, 2003. године дешава се случај Краљево, када неколицина наших другара завршава у затвору, под лажним оптужбама да су малтретирали возача аутобуса који их је возио доле на гостовање. Нисмо ми седели скрштених руку, јел тако? Дошло се у Пионир, и цела хала УРЛА као један "један дан затвора - четвртина ћутања!"... Да би пар недеља касније бојкот био прекинут. Исте сезоне ишли смо у Љубљану на финале јдр лиге, где смо прву утакмицу играли са Задром. Тамо смо положили испит зрелости. Клуб изнад групе! Ја нашу одговорност видим заправо у томе... што се није пре 2-3 године, ако не и више кренуло у Пионир са прозивкама, графитима, флајерима, транспарентима, интернетом, клиповима. Све се то могло... али јбг... Најгоре је што време не можеш вратити. Човече, да смо ми само петину времена, снаге, живаца и новаца потрошили на борбу за КК ЦЗ, колико за "Правду за Уроша"... где би нам био крај!? Не кажем да Правда за Уроша Мишића није важна, да ме неко не схвати погрешно. Али то само навео као пример једне наше одличне борбе... путоказ којим треба ићи. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Тони92 - 04-03-2010 Дрвосеча,дај доста више о Партизану,овде није реч о њима... :-[ Треба смислити начин да се помогне Звезди,а не да гледамо у комшијско двориште и ту тражимо кривца...дефинитивно није све чисто што се тиче вечитог ривала,уосталом,никад није ни било,али сад треба да подигнемо ККЦЗ на ноге,а о лоповима и криминалцима ћемо мислити касније,сад смо у шкрипцу с временом.. :-\ Одг: KK Црвена звезда 09/10 - InsaNe - 04-03-2010 (04-03-2010, 02:49 PM)Darko link Wrote: РсФ да ли је наша одговорност једнака нули можда ,али само можда је овај бојкот требао другачије изгледати. Можда је требало протествовати са трибине , ко зна како би све то сада изгледало Ајмо бре људи доста више са тим шта би било кад би било...можда смо требали бојкотовати можда нисмо... тај поглед у назад нас не води нигде и неће нам спасити КК! Васкрс је, најрадоснији хришћански празник, дајте нешто конкретно да видимо да нам и ККЦЗ васкрсне! Слажем се са дрвосечом, требало би разговарати са управом, са људима који су спремни да помогну Звезди, да копамо и рукама и ногама! Кад ако не сад?!? Ко ће ако не ми?!? (04-03-2010, 02:49 PM)Darko link Wrote: Синоћ сам се доста касно вратио из града и онако полупијан За ово се људи иначе не опомињу, као ни када неко ради на црвено слово, али извините то је једноставно јаче од мене... Просто не могу да верујем да неко на Велики Петак иде у град да пије. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - дрвосеча - 04-03-2010 Ја не коментаришем њихову последњу утакмицу, већ њих као клуб уопште. Не ради комплекса, већ ради тога што се дешавају прљаве ствари. Нећемо више о томе. Нешто сам заборавио рећи. Ово када је РСФ рекао да они нису желели договор. Па ја лично мислим да су они и водили такве разговоре да намерно НЕ ДОЂЕ ДО ПОМИРЕЊА између Делија и Управе КК... да се Делије не врате у Пионир. Јер ако Делије дођу... онда нови проблеми. Овако је њима супер било... 2000-3000 симпатизера у хали, понека победа, понеки пораз, и мирна Бачка :-\ [b]Њихов циљ се испуњава! То сам хтео рећи.[/b] > ![]() ![]() ![]() Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Igor_RS - 04-03-2010 (04-03-2010, 05:22 PM)дрвосеча link Wrote: Човече, да смо ми само петину времена, снаге, живаца и новаца потрошили на борбу за КК ЦЗ, колико за "Правду за Уроша"... где би нам био крај!? Не кажем да Правда за Уроша Мишића није важна, да ме неко не схвати погрешно. Али то само навео као пример једне наше одличне борбе... путоказ којим треба ићи.Не сери! Лупи још једну оваку и попићеш бан! Одг: KK Црвена звезда 09/10 - mr nono - 04-05-2010 сви би ми волели да се вратимо у Пионир,и време је можда за то,али... увек постоји то али... Одг: KK Црвена звезда 09/10 - mr nono - 04-07-2010 - Veliki sam optimista, verujem u ovu ekipu. Samopouzdanje crpim u kvalitetnom radu. Svi žele mesto u NLB ligi, a samo su četiri mesta. Jedini imperativ je da na svakom meču pružimo maksimum. Prioritet je da se plasiramo u plej-of, što neće biti nimalo lako. Ali, zna se šta se očekuje od Crvene zvezde. Nadam se da ćemo imati podršku najvatrenijih navijača, sada su nam najpotrebniji - podvukao je Bjelica. Извињење због латинице. Администрација: Прекршен ПРАВИЛНИК под-форума ''Терен''! Taчка 3 Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Тони92 - 04-07-2010 Ајмо људи,морамо да се пробудимо,нећемо ваљда и ово сад да гурнемо под тепих???Време је да урадимо нешто више! Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Vlada Ruma - 04-07-2010 Кошаркашком клубу је, у овом тренутку, више него икада, потребна подршка највернијих звездаша... Моје скромно мишљење... Мислим да само прави звездаши и делије могу извући клуб из ове тешке, тешке ситуације. |