![]() |
Црвена Звезда-Јагодина - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Црвена Звезда-Јагодина (/showthread.php?tid=1509) |
Одг: Црвена Звезда-Јагодина - 8stardust7 - 02-27-2010 Следећи пут да знам, да понесем компресор ;D Добро зезање данас, овакву бројност ни у лудилу нисам очекивао. Зезање на трибини, балони, папири, ролне, пиротехника се полако враћа, једном речју фешта. Довели смо много људи који иначе долазе само на дерби или европске утакмице и они ваљда не могу да нађу инспирацију за константно певање у једној Јагодини. Мислим да је то главни разлог нешто слабијег односа маса/гласноћа, али поправиће се то уверен сам, само да наставимо овим темпом. Оно ругло од пројектора/семафора на југу да се склони што пре. Оно не личи ни на шта. Одг: Црвена Звезда-Јагодина - KocoBo-Cp6uja - 02-27-2010 (02-27-2010, 09:11 PM)8stardust7 link Wrote: Оно ругло од пројектора/семафора на југу да се склони што пре. Оно не личи ни на шта. Кад си већ споменуо,на оном старом се бар видео резултат и време а на овом ништа,док је онај семафор,реклама како год на западу код ложа пун погодак ! Само још да додам да су данас кренули комбији први пут из многих места а да није европа,нпр Бечеј. Кореографија,балони,лете папири,атмосфера права карневалска !!! Одг: Црвена Звезда-Јагодина - MACAK - 02-27-2010 Ја ништа неби мењо,много људи,добра песма и по традицији најбоља кореографија.Да наставимо овако и кад мало отопли да отворе и јужну капију ![]() Одг: Црвена Звезда-Јагодина - RedSpartans - 02-27-2010 Ја још не могу да дођем себи. Е да је неко пре две године рекао да ће фебруара 2010. против Јагодине на Северу да буде 12000 људи отерали би га у Лазу на кеца ;D Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Ћиме - 02-28-2010 Доста тога се може писати о данашњој утакмици али је на мене највећи утисак оставило нешто више од 250 људи који су кренули из Новог Сада и то само возом, ја се несећам када је толико људи било. И наравно онако попуњен север мада сам се томе и надао. Жао ми је што нисам стигао да идем оним возом у 10 али ипак сам стигао на време. Невероватан број људи на прилазима стадиону само 10 минута пре почетка утакмице. У певању је било мало проблема али то је и разумњиво јер је дошло доста ликова који су ту први пут. О клинкама и дебилима који безвезе бацају папире невреди расправљати. По мени су се нове песме доста добро примиле и надам се да ће се од сад редовно певати. Све у свему доста добро издање. Клип са делије.нет И да још нешто сам заборавио написати надам се да у скорије време неће опет бити бесплатног улаза. Одг: Црвена Звезда-Јагодина - joka - 02-28-2010 Кизо брате кад ће видео,не можемо да дочекамо више? Одг: Црвена Звезда-Јагодина - Kapetan Kuka - 02-28-2010 Под утиском од данашњег спектакла вероватно ћу написати и неки епитет више па ми не замерите на томе. Данашња утакмица је на мене деловала попут електро шока. У првом колу пролећног првенства, када за противника имамо Јагодину, доживимо да буде присутно преко двадесет хиљада људи је за мене и сада нестварно. Север у екстази која је носила екипу целу утакмицу. Једноставно да се човек уштине, и да провери да није све сањао. Једно велико браво за све Делије и да свака наредна утакмица буде попут ове. О навијању, а поготово о приказаном карневалу сувишно је трошити било какве речи. Предиван је осећај данас бити део трибине, северне трибине !!! Одг: Црвена Звезда-Јагодина - 13cigan - 02-28-2010 Добра текма данас само сам се изнервирао > ![]() ![]() Одг: Црвена Звезда-Јагодина - joka - 02-28-2010 Joш кад би писао на ћирилици да те сви разумјемо било би до јаја!!! Одг: Црвена Звезда-Јагодина - luconi - 02-28-2010 Било је и дербија да нас нема оволико, дакле МОБИЛИЗАЦИЈА уродила плодом, што се тиче осталих трибина то и не зависи од нас, све док они буду играли као данас не можемо очекивати ништа више од овога. Дакле играчи треба да буду ти који ће привући народ на остале трибине, не ми! Навијање са пуним севером танко, с`обзиром на то да пола трибине ка западу буквално ћути. Нас неколико покидасмо гласне жице, они се само окрећу један по један, као у фазону кој вам је курац шта се дерете...ал јебига, можда им је први пут, бесплатно је и то...а можда и задњи! Али не будимо на крај срца, солидно издање! |