![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! (/showthread.php?tid=1486) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 12-24-2009 Дакле, ево како стоји ситуација са Јевтићем. Ако Звезда жели да га задржи мораће да уплати на рачун Генчлербирлигија 250.000 Евра до 1. Априла 2010 за откуп. Oригиналан пост из Новости. Quote:„Управа зна моју жељу и остаје да до 1. априла, када је рок, откупи мој уговор. Постоји обострана жеља и интерес, а када је тако договор ће брзо пасти. Није потребно да истичем шта ми значи Звезда и колико ми је срце пуно што сам у клубу где сам провео детињство успео да се потврдим. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - HITMAN 47 - 12-24-2009 250 000 јевреја :o Ситна лова по мом мишљењу, морали би да га откупе ... капирам да кад буде одлазио у ''печалбу'' што он каже, вредеће бар 2-3 милиона. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - aljosa95 - 12-27-2009 ево дођоше ђорђевић и мугоша,а изгледа и јеремић ће,богами ти нису нека појачања!!! :-\ Пијанац: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Igor_RS - 12-27-2009 (12-27-2009, 09:44 AM)aljosa95 link Wrote:evo dodjose djordjevic i mugosa,a izgleda i jeremic ce,bogami ti nisu neka pojacanja!!! :-\А ти си као упознат са њиховим квалитетима? Ти си пре почетка сезоне знао какави су Лекић, Вилотич, Каду, Савио...? Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - david.v - 12-27-2009 Нинков у Тулузу!? Ово је наслов на сајту ХРТ3(Б92), кажу да ће екипа из Окситаније за њега дати 1,5 милиона јевреја, шта ви мислите о његовом одласку, моје лично мишљење ја да он није незаменљив и да би се за ову суму могао откупити Јевтић и купити неки од домаћих играча на истој позицији. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Pijanac - 12-27-2009 Прво, има ко ће да укаже на ћирилицу и то да исправи тако да вас молим да нам не правите додатни посао. Друго, речено је да ће у овом прелазном року било који играч, па и Нинков, отићи само уколико се појави такозвана понуда која се не одбија. Колико се сећам таква понуда би у случају Нинкова гласила око 4 милиона евра. Од ове цифре коју је Б92 навео је боље да остане, па да на лето као шампион Србије и евентуални репрезентативац оде за веће паре. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - фрактура - 12-27-2009 (12-27-2009, 10:53 AM)david.v link Wrote:Нинков у Тулузу!? већ је купљен http://crvenazvezdafk.com/bojan-djordjevic-1049-player.htm видећемо шта ће од њега бити, ту је и Цветковић са поломљеном ногом. по задњим изјавама које стижу из клуба, велика је вероватноћа да одлази.Његовим одласком изгубићемо на пробојности по десној страни, он и Лазетић били су убојит тандем.По неким видео клиповима, и Ђорђевић има афинитета према офанзиви, ал' сумњам да ће у потпуности заменити Пају. Волео бих да управа буде искрена, па после продаје каже продали смо га зато и зато, паре од његовог трансфера уложићемо у то и то...Верујем да би тако имали подршку шире јавности. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 12-27-2009 И онда ми се у секунди чир направи на желуцу када прочитам овакав текст.... Извор: Глас Јавности Quote: ЗВЕЗДА ЈЕ МОГЛА ДА ЕЛИМИНИШЕ ДУГ ОД 17 МИЛИОНА ЕВРА ДА ЈЕ ЗАДРЖАЛА СВОЈУ ДЕЦУ Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Мобилисан - 12-29-2009 СПОРТАЛ.РС сазнаје: Како је Звезда Партизану "преотела" Микића! Ноћ између 28. и 29. децембра остаће у сећању како новог бека Црвене звезде Ненада Микића, тако и управа „вечитих". У трци два клуба са две стране Топчидерског брда која је подсећала на сличне обрачуне из осамдесетих година прошлог века када су се вечити ривали сукобљавали око Дарка Панчева, Митра Мркеле и Драгана Стојковића - победила је Звезда. Како СПОРТАЛ.РС сазнаје, десет минута пре поноћи, пре преласка понедељка у уторак, одбрамбени играч ФК Напредак потписао је уговор са ФК Црвена звезда. Како сазнајемо, црно-бели су данима преговарали са Напретком око услова за трансфер Микића, а пре два дана управе су се чак усмено и договориле тако да је остало само да се Партизан договори са Микићем око његових услова. Проблем је настао у чињеници да је Микић Звездаш и да одбија да пређе у Партизан! Рачунајући на тај факт, спортски менаџемент из Љутице Богдана реаговао је експресно пославши делегацију у Крушевац која је Микића довела на „Маракану". Две стране су се још брже договориле, а током јучерашњег поподнева вођени су преговори и са управом Крушевљана. Они су завршени око 23:30х и двадесетак минута касније Микић је постао нови играч Црвене звезде. Представници Партизана су током понедељка безуспешно тражили Микића како би се договорили са њим и како би га представили, јер су у медијима већ најавили да је Микић ново појачање. Тако је Партизан остао без другог играча у овом прелазном року (у понедељак је потписао штопер Војислав Станковић из ОФК Београда). На „Маракани" је управо у току конференција за новинаре на којој је несуђено појачање црно-белих Никола Микић представљен као нови играч Црвене звезде. Не знам какав је играч, али на овој чињеници, или овом проблему за неке, свака му част! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - DRAGANANS - 12-29-2009 И Милан Јеремић ( 21) потписао за нас. |