Delije
Гласајте за смену Ђуровског - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Гласајте за смену Ђуровског (/showthread.php?tid=1208)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Гласајте за смену Ђуровског - REDMAN - 08-10-2007

Људи добро је није Бата Ђора Big Grin

жасу Sad

Гласајте за смену Ђуровског - Skrimo - 08-10-2007

како само серете,прво отворите тему где је 95 посто људи за смену Бошкову и сад као сте против смене,Косановић је ако ништа друго искуснији и свакако донекле бољи тренер има иза себе какве такве резултате.Видите и играчи да су почели да се буне на шта би изашло да је Бошко остао...И имајте на уму увек онај позитивни шок код играча што изазове промена тренера тако да се надам да ће то у Глазгову донети успеха а после ће имати колико толико времена да спреми екипу за други меч...Далеко од тога да је Косановић идеалан ни близу али јбг морало је овако...

Гласајте за смену Ђуровског - DelijaHH - 08-10-2007

Quote:како само серете,прво отворите тему где је 95 посто људи за смену Бошкову и сад као сте против смене,Косановић је ако ништа друго искуснији и свакако донекле бољи тренер има иза себе какве такве резултате.Видите и играчи да су почели да се буне на шта би изашло да је Бошко остао...И имајте на уму увек онај позитивни шок код играча што изазове промена тренера тако да се надам да ће то у Глазгову донети успеха а после ће имати колико толико времена да спреми екипу за други меч...Далеко од тога да је Косановић идеалан ни близу али јбг морало је овако...

Па знаш како је Скримо, никоме се не може удовољити. Како год шта да се направи, увијек ће се нешто за мркетати. Иако су овђе у апсолутној већини мушкарци, мркећемо чешће ко неке старе бабе! Big Grin namigivanje

Косановић? Ајме мени! :finger Ипак, има двије ствари, које Бошко нема-јасан концепт и систем игре:4-4-2 и мало више искуства. Е да ли ће нам то сада помоћи...

Поз.

Гласајте за смену Ђуровског - Леса - 08-10-2007

Quote:Косановић? Ајме мени! :finger Ипак, има двије ствари, које Бошко нема-јасан концепт и систем игре:4-4-2 и мало више искуства.

Имали смо ми и код Бошка јасан систем игре 4-6-0 Big Grin

Quote:
DelijaHH Wrote:Косановић? Ајме мени! :finger Ипак, има двије ствари, које Бошко нема-јасан концепт и систем игре:4-4-2 и мало више искуства.

Имали смо ми и код Бошка јасан систем игре 4-6-0 Big Grin

:rofl :rofl :rofl

Гласајте за смену Ђуровског - Igor_RS - 08-10-2007

Од Бошка нема горег, то је сигурно...

Жао ми је Бошка, јер је он велики Звездаш! Ако се не варам, одиграо је преко 500 утакмица (!!!) за нас и наш свети црвено-бели дрес натопио знојем као ријетко ко други.

Само, нажалост, као тренер, он није испунио очекивања нимало (преведено: он нема благе везе!).
Тако да је његова смјена била логични корак. За састав тима, систем игре, уиграност и физичку спремност је одговоран само тренер, а код нас је шкрипило на све стране, тако да Бошку спаса није било.

Ебига, сад морамо овако даље. Оно што ме стварно нервира, јесте, да немамо никакав континуитет у вези тренера. Сваке године га мјењамо.

Гласајте за смену Ђуровског - Mikelandjelo - 08-10-2007

Рекао сам једном, и поновићу. Бошка ћу вјечно памтити по 11 година у Звездином дресу и по дуплој круни. Хвала му за то. Али морао је оде, што прије, јер ово није личило ни на шта.

Косановић? Он је био тренер Звезде, 97/98, ако се не варам. Видјећемо, али надам се позитивном шоку код играча.

Иначе, на "Маракани" ниједан тренер није саставио двије цијеле сезоне још од Бранка Станковића ... Big Grin

Гласајте за смену Ђуровског - Paya Pikey - 08-10-2007

Шта бре овде појединци хоће ког тренера??Капела,Дел Боскеа,Муриња?!Па и ја бих бициклом на месец....Није проблем у непосредним извршиоцима фудбалских радова већ у актуелном неспособном и лажљивом тзв „менаџменту“ који за разлику од нас који живимо за ЗВЕЗДУ од исте живи а знања у вођењу било ког фудбалског клуба има колико и несретни Бошко у тренерском послу!

Гласајте за смену Ђуровског - woorf - 08-10-2007

Quote:Шта бре овде појединци хоће ког тренера??Капела,Дел Боскеа,Муриња?!Па и ја бих бициклом на месец....!

:rofl