Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - NightMare - 08-04-2007

Quote:Биће много боље кад буде играо и тај Салас јер чини ми се да је он уз Коромана камен темељац ове Бошкове тактике
Управо тако. Он је и доведен због те формације која тражи тип играча као што су он и Короман. Мали, брзи и незгодни. Ако их неко мења, онда то морају бити или Рашковић или Тришовић због покретљивости, а не као против Левадије, Милијаш.

Quote:Невероватно је да сви осим нашег тренера видимо да је Звезда са једним нападачем безопасна
Безопасни смо били и то много више против Браге на пример, па смо прошли. Не бих имао ништа против да са овако буђавом игром прођемо и Левадију и Ренџерс. Па о лепоти игре да размишљамо касније.

Quote:Гај је био стварно добар
Због њега ћемо заплакати кад тад. Само да не буде у неком кључном моменту.

Оно што Бошко мора да уради је да се реши најмање једног од спорих везних ( Милијаш или Миловановић) приликом састављања тима. А оно што Пикси мора да уради је да доведе једног убојитог шпица и једног искусног штопера, и то да одреши кесу. И то проверене играче који могу одмах да се уклопе. Јер овакав жреб смо сада имали и ко зна када.

ФК Црвена звезда 07/08 - Verbal Kint - 08-04-2007

Ја не знам ни једног тренера на свету који толико има потребу да мења играчима страну...Короман лево, Тришовић десно...Да ли је Лукаш играо на својој страни против Ливаде? Бошку је и Баста био лево против Партизана или Воше, не сећам се...То је бре обично глупирање...

ФК Црвена звезда 07/08 - johny - 08-04-2007

Зар је било ко од њих заслужио похвале?Против овакве екипе требало је увалити бар три гола.Па ови су мало бољи од оних усташа,а гробље је на две утакмице дало 11 голова!Бошко је курац од тренера,мада мислим да он и не саставља екипу,јер ако саставља онда се питам где му је етика.Како другачије објаснити да људи који су прошли целе припреме седе на клупи,а улази Молина који није ни ишао на припреме,или Броновицки после 3 заједничка тренинга.Немам ништа против њих,јер ако су квалитетни лако ће ући у првих 11,али ТРЕНУТНО не видим по чему имају предност у односу на Бурзановића,па и Трајковића.
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Да ме неко не разуме погрешно,не желим само да критикујем,мислим да од овог тима може бити нешто,али ако хоћемо поново да стојимо раме уз раме са Реалом,Барсом,Миланом и другима,морамо почети и да се понашамо као они.

ФК Црвена звезда 07/08 - Igor_RS - 08-04-2007

Quote:Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Ти очигледно још ниси укапирао где живиш...
Камоли среће да је тај Броновицки играо отпочетка уместо оног дебилног Анђелковића, камоли среће да је или Молина или Салас(да је био спреман) играо уместо оног преспорог Милијаша. Неки играчи могу да прођу и 100 пута припреме, ал не вреди, мораш нешто и да знаш о фудбалу. Нови играчи су се могли уигравати у ове 2 утакмице против Левадије, јер не видим начин на који би могли да нас избаце. Ту је Бошко погрешио...
Мада верујем у ову екипу, стварно добра појачања смо довели и верујем да ће се уиграти до Ренџерса и коначно ћемо играти ЛШ.

ФК Црвена звезда 07/08 - Pijanac - 08-04-2007

Quote:
johny Wrote:Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
...камоли среће да је или Молина или Салас(да је био спреман) играо уместо оног преспорог Милијаша. Неки играчи могу да прођу и 100 пута припреме, ал не вреди, мораш нешто и да знаш о фудбалу.
Немој Милијаша да спомињеш у овом контексту, јер је дечко страшан фудбалер који једним потезом решава утакмицу. Није он крив што против Ливаде није играо на својој природној позицији, већ много офанзивније. Његову позицију тренутно заузимају Миловановић и Лукаш. Надам се скором одласку капитена у иностранство, те повратку Милијаша на позицију у тиму са које нам је прошле и предпрошле сезоне донео доста радости.

ФК Црвена звезда 07/08 - Igor_RS - 08-04-2007

Па и мислио сам на његову игру против Левадије, очито да не може играти толико офанзивно. Искрено и ја бих волео да заузме место од капитена.
Милијаш је далеко од страшног играча....

ФК Црвена звезда 07/08 - Бока - 08-04-2007

Звезда-Синђелић 2:0

Стрелци Кастиљо и Миловановић

Sad

ФК Црвена звезда 07/08 - Милош - 08-04-2007

Quote:Звезда-Синђелић 2:0

Sad

Синђа је 3-ћа лига или 4-та?
А ми би у јевропу :ruke

ФК Црвена звезда 07/08 - COFI - 08-04-2007

Quote:
Бока Wrote:Звезда-Синђелић 2:0

Sad

Синђа је 3-ћа лига или 4-та?
А ми би у јевропу :ruke
Bas sam gledao na SOS tekmu protiv Sindje, ljudi NE VREDI pustiti ovakvu ne uigranu ekipu protiv bilo koga, jednostavno Bosko non stop rotira igrace, stavlja ih na pozicije koje nisu njihove(pr:LUKAS desni bek,castilo prvo stoper, pa onda ofanzivni vezni, koroman napadac!!!) ja ne znam sta on pokusava da napravi???Mi stvarno smo doveli extra igrace(plus nam treba jos 1-2 napadaca i jedan stoper, to stoji) ali nemamo vremena da uigramo ekipu. Mislim da bi trebalo da posle utakmice sa Levadijom jednostavno do susreta sa Rengersom, da sa najboljih 20 igraca ode na mini karantinske pripreme, fazon Kovilovo ili ne znam gde,i da jednostavno proba da uigra ekipu za tih 5-6 dana koliko bi imao.To je uradio PSV u sezoni kada nas je pregazio, s tim sto su oni isli toliko daleko da su pustili drugi tim da im igra u njihovoj ligi, dok su se oni pripremali.

ФК Црвена звезда 07/08 - nisam_zdrav - 08-05-2007

Нажалост нису сви прошли целокупне припреме...чак ми се чини да већина играча која ће у будућности чинити првих 11 није била ту од почетка припрема... Сада смо у великом проблему и то је свима јасно...
После Левандије за коју се надам да ћемо проћи без проблема имамо још недељу дана да се спремимо за гостовање горе! Морао би Ђуровски већ сада да има идеју какав тим жели и какву формацију планира да гура... Опет стиче се утисак да он ту идаље лута, да нема правог решења... Не сме се реванш у Београду дочекати у ситуацији у којој му тим није спремљен да дише као један...

Против Левандије се мора извести тим који ће моћи лагано да их прође...нису тих 90 минута пресудни већ су пресудни тренинзи на којима се спремају да изађу 15ог, ако буде све како треба, на мегдан Ренџерсу највероватније...