Delije
C.K.C.K. Хроника - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: C.K.C.K. Хроника (/showthread.php?tid=1090)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

C.K.C.K. Хроника - UrbanBaby - 09-20-2007

Quote:Шта се расправљало на седници Владе Србије (у уторак чини ми се), ко је највише срао против навијача, и јел има неко да је рекао позитивну реч од посланика? Ко је пратио пренос нека напише.

Ја нисам гледала почетак и крај седнице али одслушала сам шта су причали Вучић, Дачић, Гаргамел, ЧедаВара, Тома и неке представнике рома и шиптара...не знам ко је још осим њих причао и шта. Нисам чула ДС и ДСС.

Најпозитивније о навијачима су причали Дачић и Вучић. Вучић је донекле причао исто оно што би сваки навијач рекао - највише се бунио око парола. Објашњавао је како свако има право да искаже шта мисли и осећа. Дачић им је јебо кеву свима - отворено је рекао да у потпуности подржава навијаче јер су за разлику од политичара, мушкарчине. Рекао им је да без навијача не би успели ни да дођу на власт али да им сада навијачи сметају. Тома је мало извређао вође (рекао је да има доста корумпираних) али је бранио децу која су већина на нашим стадионима и да она због репресије страдају невина.
Чеда не знам да ли је сам разумео шта је причао. Сав је био нешто збуњен али је углавном тражио да се примени закон и заштите мањине. Роми су рекли да није исто када неко "Делијама" виче да су "Цигани" и када неко циганима каже да су цигани... :lol: :rofl
Шиптари су рекли да подржавају Јочића јер он шаље жандармерију тамо где су нереди да реше пробЉем.

C.K.C.K. Хроника - Ђоле - 09-20-2007

А Гаргамел?

C.K.C.K. Хроника - Red Star Forever - 09-21-2007

Quote:Најпозитивније о навијачима су причали Дачић и Вучић.

A њих двојица стварно мисле да смо заборавили какви су били према нама када су они били на власти... Исти к...ц само што тада није постојао закон па су нам јебали кеву како су стигли... Додуше, могло је да се ради све и свашта, да се улеће на терен, да се пале бакље, да се каче трансови, али када те ухвате јебо си јежа... Дакле, ове две странке скупљају поене и не радујем се што нас оне бране, али исто тако нека нам је за наук да никада више не станемо на страну било које политичке опције и да их подржавамо у променама јер као што видимо кад тад ће нам стићи нож у леђа...

C.K.C.K. Хроника - UrbanBaby - 09-21-2007

Quote:А Гаргамел?

Гаргамел је за сузбијање фашизма и национализма на трибинама. Он је против фашистичких симбола и четничких парола, поготово ако су везане за ЕУ.

Добио је одговор да су управо из ЕУ у нашу земљу увезене такве ствари и да свако има право да каже шта мисли о ЕУ. (Вучић)

Е сад не знам ко ал неко је рекао да би представнике навијача требало укључити у расправу о усвајању овог закона.

C.K.C.K. Хроника - OrtoDelija - 09-24-2007

Управо имате на ртс 2 скупштину и расправу о закону о навијачима.Скидам капу посланику СРС-а за оно што је рекао.Прво је испричао како је навијачко стање у Енглеској,шта раде навијачи Милвола и Вест Хема,затим како су бакље у Италији дозвољене,заставе такође,у Немачкој како имамо и једно и друго...Затим је цитирао неке навијаче да поред толико проблема у држави навијачи су главни проблем,а политичари шмрчу бело,шверцују цигаре,ладе се на егзотичним острвима...
Јочић ко Јочић...Српски фудбал је криминал,пун мафије и црне стране...

C.K.C.K. Хроника - Majka Mara - 09-24-2007

Интересантна расправа.
Јави се министре!!!

:batine

C.K.C.K. Хроника - Ђоле - 09-24-2007

Последња вест:

Министар унутрашњих послова Драган Јочић прихватио је амандман скупштинског Одбора за одбрану и безбедност на измене Закона о спречавању насиља на спортским приредбама којим се омогућава уношење заставе на такмичења.

Нисам баш неки познавалац дневног реда скупштине,али они Јочићу поставише милион питања а он се покупио и отишао из сале?! :zbunjen

C.K.C.K. Хроника - Anonymous - 09-24-2007

ма пичкетина. ови из СРС га све време прозивају и бране навијаче и постављају му питања а они ћути као пизда

C.K.C.K. Хроника - Милош - 09-24-2007

Немој да се заваравате ни случајно!
Ко год познаје политичку сцену у Србији зна да ће Радикали искористити сваку прилику да нападну демократе па макар била реч и о нама! Верујте БОЛИ ЊИХ ОНА ЦТВАР ЗА НАВИЈАЧЕ они штите само своје интересе. Немојте се одушевљавати странком која се издаје као Националистичка а уствари подржавају мулти-етничку и мулти-расну Србију. Такође позивају се на Радикале великог Николе Пашића што нема везе са мозгом јер свако ко познаје српску историју зна да им ови данашњи нису ни до колена. Политичари (СВИ) су уз навијаче само кад им требамо а касније кад се домогну власти третирају нас као грађане најнижег реда!
СЛОБОДА НАВИЈАЧИМА!

C.K.C.K. Хроника - Милош - 09-24-2007

зашто нема едит
Quote:Немој да се заваравате ни случајно!
Ко год познаје политичку сцену у Србији зна да ће Радикали искористити сваку прилику да нападну демократе па макар била реч и о нама! Верујте БОЛИ ЊИХ ОНА СТВАР ЗА НАВИЈАЧЕ они штите само своје интересе. Немојте се одушевљавати странком која се издаје као Националистичка а уствари подржавају мулти-етничку и мулти-расну Србију. Такође позивају се на Радикале великог Николе Пашића што нема везе са мозгом јер свако ко познаје српску историју зна да им ови данашњи нису ни до колена. Политичари (СВИ) су уз навијаче само кад им требамо а касније кад се домогну власти третирају нас као грађане најнижег реда!
СЛОБОДА НАВИЈАЧИМА!