Delije
Torcidine zastave u ciganskim rukama! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Torcidine zastave u ciganskim rukama! (/showthread.php?tid=109)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - delija013 - 06-12-2003

Zakljucajte Topic bre i otvorite te ga ponovo kad se konkretno nesto novo desi! Inace Oco za FF u LJ je proverena stvar sto pise Psiho...

Pozdrav braci OB pogotovu RSMG

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - orthodox boys - 06-12-2003

Najnovije vesti iz dezele: Digle se usrase iz cele krvatske- united force (bbb,torca,armada) i dolaze u velikom broju na mesto zlocina-Kranj, da operu sramotu i vrate zastavu-simbol ndh, ali... nastavak sledi :finger

Dobro znaj, da uvek tu sam ja, dobro znaj da necu nikada, da te ostavim, da te zaboravim,
dobro znaj da uvek tu sam ja...

vaterpolo, vaterpolo to je prava stvar, ko ne voli vaterpolo nije normalan Big Grin

pozdrav svima OB

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - south fanatic - 06-12-2003

budimire zna

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - Jackass - 06-12-2003

Fanatic-sucidar,jel su vam pusteni iz pritvora vasi sto su nalupali onu dvojicu?(Za neupucene,ekipa sa Sucidra je odmah na sledecoj tekmi napala te indijance kojima je pala zastava,pa im je pohapseno nekoliko ljudi)

Gotivan mi je taj fazon kod njih,iako se mrze nikad gore,ipak postuju neke kodekse...Nisu hteli da pokazuju zastavu koja je ukradena,a ne kao ova nasa stoka grobarska,samo na kalauz znaju zastavu da uzmu,ili nekim mucenicima iz unutrasnjosti.

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - Anonymous - 06-13-2003

a evo junaci: nisan nijednom reka kako nam zastava nije pala, nisan ni reka da to nije bruka(ili) , kao ni to da nije na

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - south fanatic - 06-13-2003

dakes Big Grin vidin da se razumi

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - POCTOB - 06-13-2003

south fanatic, jesi kad jebo' nesto van svog sela? jesi kad bio dalje od slovenije? govoris li koji jezik sem' maternjeg(ne ono uno due tre quatro hehehe, ja govorim 'talijanski, nego stvarno)? kolika ti je "placa"? sta si ti to postigao u zivotu kad zivis u toj vukojebini? sta mene boli qrac sto su "posljedice" nastupile na sledecoj utakmici? a da je pao linc ne bi me cudilo, to vam je u krvi... al' to je ipak vas problem, zastave su pale, vasa je sramota...

kolko si puta bia na zvezdi don?

Torcidine zastave u ciganskim rukama! - POCTOB - 06-13-2003

Sad' se gadjamo anglo-saksonskim imenima? Ok jack sta tebe boli qrac na koliko sam Zvezdinih utakmica bio*? Jel' smo mi sad' ortaci ili sta? Jos jedno pitanja za southfanatic-a: jel' ima nesto da radi u tvojoj zemlji a da nije u rukama stranaca?

*Koga od Srba zanima o meni i Zvezdi moze na private da me pita.

anser maj kve