![]() |
Судбине Звездиних екс-играча? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Судбине Звездиних екс-играча? (/showthread.php?tid=1024) |
Судбине Звездиних екс-играча? - Mikelandjelo - 07-07-2006 Hm, a gde se dedoše ovi: Dišljenković, Ivan Dudić (bek), Marjan Marković, Bunjevčević, Gvozdenović, Dejan Ilić, Lerinc, Drulić, Đorđić, Ivan Dudić (napadač), golman Pešić, Kocić, Aćimović, Šarac, Bratić ...? Cela jedna generacija, bogte! :o Судбине Звездиних екс-играча? - DelijaHH - 07-07-2006 Dislja je u Metalurgu iz Donjecka, Ivan Dudic (napadac) u sada vec treceligasu Saarbrückenu (ispali iz druge Bundeslige), Markovic je valjda u Djenovi, Bunja je okacio kopacke o klin, koliko sam razumio, Gvozdenovic je - ako se ne varam - jos uvijek u Brizu, Lerinc u Madjarskoj, Kocic je zavrsio karijeru na Kipru, Acimovic igra uspjesno u OSC Lille, dok se je Sarac valjda vratio u Austriju. Судбине Звездиних екс-играча? - kiki - 07-07-2006 Markovic je odmah otisao iz Djenove u Dinamo iz Kijeva posto su italijani izbaceni u nizu ligu. Sarac se vratio u Austriju i nedavno je bio u centru skandala oko namestanja utakmica zajedno sa Bojanom Filipovicem bivsim napadacem Obilica. Ne znam kako se to zavrsilo. Судбине Звездиних екс-играча? - Trajce - 07-07-2006 Иван Дудић(бек) нема клуб, после Звезде играо је у Монсу(ваљда Белгија). И Дудић(нападач) је без клуба, не игра више за Сарбрикен. Горан Друлић је такође без клуба, играо је за Локерен док га је водио Муслин, 13 мечева-4 гола. Муслин га ваљда сад хоће у Русији, тј. у Локомотиви. Бојан Ђорђић - по мени, много добар играч, са успехом игра у Плимуту, који је чини ми се ушао у премијер лигу. Одиграо је 22 утакмице и постигао 1 гол. И Мирко и Горан Буњевчевић су ваљда без клуба. Дејан Илић је у Истру, 2. лига француске. Видак Братић је завршио каријеру, а Александар игра у Сервету или тако нешто... Судбине Звездиних екс-играча? - KizaLion - 07-07-2006 Gde su Branko Jelic, Nenad Sakic, Mitko Stojkovski, Zvonko Milojevic? :lol: Kad se setim kako smo pukli 3:0 na JNA zbog njegovih debilnih gresaka. :bes Судбине Звездиних екс-играча? - Trajce - 07-08-2006 Стојковски и Сакић завршили каријеру. А Звонко Милојевић, није он био толико лош голман, сећам се и ја оног дербија, цео стадион у диму утакмица се не прекида, све бело. ![]() Судбине Звездиних екс-играча? - Maj 25 - 07-08-2006 Zvonko je bio tip golmana koji odbrani nesto neverovatno a onda primi smesan gol sa 30 metara ;pljuga Судбине Звездиних екс-играча? - bojan - 07-08-2006 Quote:Maj 25 Posted: Sat Jul 08, 2006 4:46 pm Post subject: Само да едитујем namigivanje ,није један него неколико смешних голова,мада је најгори онај против Ман. Јунајтид-а,тај аматерски покушај седања на лопту ме прогања и дан данас. Судбине Звездиних екс-играча? - Delija-Graz - 07-08-2006 Sta je sa Zoranom Jovicicem? negde mu se u italiji izgubio svaki trag ili se varam. Судбине Звездиних екс-играча? - Djape_BBrdo - 07-08-2006 Na sos kanalizaciji bio veceras Aleksandar Kristic,koji kako rece radi kao trener kadeta ofk beograda. |