![]() |
Kosarkaski play-off. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Kosarkaski play-off. (/showthread.php?tid=1006) |
Kosarkaski play-off. - drenke - 06-02-2006 Vazno je da smo se mi vratili na to da pobedjujemo. Ali tako treba i da ostane. Kosarkaski play-off. - North_Side011 - 06-06-2006 Quote:Ovi nasi se osisali na celavo Au,da li ste videli na sta lici,a tek kada je usao u igru bez one trake,idi bre u kurac :rofl :rofl :rofl On je i ovako ruzan,a tek sada... :rofl :rofl :rofl __________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Kosarkaski play-off. - Ђоле - 06-06-2006 Posto sam Jeretinov najveci kriticar ovde da iskoristim sada priliku da ga pohvalim za sinocnje izdanje,mada mi se cini da nije odigrao nista bolje nego na prethodnim tekmama,osim sto su mu skoro svi sutevi usli u kos... Sad je na FMP-u veliki pritisak i mislim da sigurno dobijamo jednu od naredne 2. Kosarkaski play-off. - Nesho - 06-06-2006 Ne znam zasto, ali imam los predosjecaj u vezi cetvrte utakmice sa FMP. Nijesam siguran da mozemo da ih dobijemo obije u Zelezniku, ali nadam se da grijesim :zbunjen Kosarkaski play-off. - North_Side011 - 06-06-2006 Ma idemo u finale,siguran sam,bolja smo ekipa i to samo treba da potvrdimo u narednoj ili narednim tekmama.Cela ekipa igra bolje u odnosu na onu prvu tekmu.Samo da celavi Jeretin :rofl i ekipa ponove ovu prethodnu tekmu i dosta za prolaz dalje onosno finale. _______________________________ ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Kosarkaski play-off. - drenke - 06-06-2006 MA prolazimo ove limenke iz zeleznika sigurno. A posle nam dolaze pakistanci koje i ovako jebemo cele sezone. Kosarkaski play-off. - Red Squad Podgorica - 06-06-2006 Pretpostavljam da cemo proci FMP, ako ne sutra onda u petoj sigurno. Stvar koja me brine jeste finale i nacin na koji cemo zaustaviti Milojevica i Tripkovica.Nasa forma ionako nije konstantna...Mislim da ce biti vrlo zajebano ali se nadam razigranim crncima i pobjedi od 3:1 ;pljuga Najbitnije je da se sutra zavrsi posao sa 'limenkama' ![]() Kosarkaski play-off. - drenke - 06-07-2006 Jel zna neko u kojim se terminima tacno igra finale. Ako zna neka objavi. Kosarkaski play-off. - Ђоле - 06-07-2006 Koliko mi se cini ako veceras pobedimo finale krece 10-og,a ako se bude igrala i peta onda krece 12-og.Nije provereno ali mislim da je tako... Kosarkaski play-off. - bojan - 06-07-2006 Распад од самог почетка,онима који су били и који су се чули скоро целу текму-мој дубоки наклон. Шакота ми дефинитивно све више иде на курац,као и Јебетин(за кога мислио да нема више куд да ми се пење-кад оно има ![]() Дефинитивно,моје мишљење је да од титуле нема ништа-кад изађе "четник"-го курац од игре,за шта прво кривим Шакоту. Нико од осталих играча да подвикне,поведе, да се побије ако треба...само идиотско покушавање играња акција "шта у случају да Гуре изађе"-које узгред буди речено уопште и не постоје. Јеретин као и милијарду пута до сада преузима одговорност на своја нејака плећа...и то изгледа по Шакотиној замисли :zbunjen . И симптоматично је то што се до плеј-офа сви исповређиваше,тако да остаде само Јере-да сам по терену сере. |