Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - djura.net - 04-26-2006

sto se mene tice, prvo bi pixy trebao da poradi na povecanju broja gledalaca na utakmicama. da li ce to da postigne dovodjenjem slavnih fudbalskih imena ili jakim marketingom - svejedno mi je...

Odlasci / Dolasci - Nesho - 04-26-2006

Quote:sto se mene tice, prvo bi pixy trebao da poradi na povecanju broja gledalaca na utakmicama

To ti je na zalost tacno, sramota je da u prosjeku Zvedu gleda 5000-6000 gledalaca ili mozda i manje. Ali tu Pixy ne moze nista.

Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 04-26-2006

Quote:
djura.net Wrote:sto se mene tice, prvo bi pixy trebao da poradi na povecanju broja gledalaca na utakmicama

To ti je na zalost tacno, sramota je da u prosjeku Zvedu gleda 5000-6000 gledalaca ili mozda i manje. Ali tu Pixy ne moze nista.

Bolje 5000-6000 i da urlicu, nego 10.000, a da jede semenke!

Osim toga, u ovoj sezone napravljen je veliki pomak. Prosle godine ih je na Severu bilo 500-1000, a 2000 sve ukupno, ako ih je i bilo toliko. Samo treba dalje da se radi i na kvalitetu i na kvantitetu.

Odlasci / Dolasci - Бока - 04-26-2006

Quote:ма да, колико смо се накуповали претходних сезона, лудница...
долазе Бразилци, Шпанци, Немци, Италијани...лево десно...

пре сам ја за то да Пикси не изјављује и не доводи стренџере него да отима ове наше клинце, стварно ми не би сметало да се Миловановићу, Басти, Луковићу, Јанковићу, Милијашу, придода неки њихов вршњак сличних квалитета...

пОзДрАв!!!

Capo to je OK sto pricas, ali ti momci nemaju iskustva. Koliko je samo trebalo jednom Lukovicu da konacno pokaze koliko zna. Pa taj nas je debelo kostao u Evropi, ali i u domacem prvenstvu. Nama trebaju igraci koji su igrali sirom Evrope, koji ce cvrsto istrcati na bilo koji stadion. A ne ovi nasi. Useru se odmah. Necu svake godine istu pricu, mladi, talentovani, perspektivni i onda qrac liga sampiona ili prolece u UEFA. Jel ti Dzaja neki rod? Smile

Treba imati iskusnih igraca, ali ne previse. Pod iskusne podrazumevam one koji su igrali napolju i imaju od 24 do 30. godina. Moze i stariji igrac, ali da je kalibra Badjo, Julijano, Roj Kin, Gigs i sl. Ostali, ma cao.

Vidim da su bas zagrizli za tog Kajea. Ja ga nisam nikada gledao, ali verujem da je dobar igrac. Neka dovedu nekog iskusnog profesionalca koji je igrao brojne UEFA utakmice.

Doveli smo Dramania, koji niti je iskusan, niti je profesionalac. Decko je izgleda izgubljen u prostoru i vremenu. Za godinu dana skupio je 3. meseca u Zvezdi. Nama to ne treba. Da je Dramani pravi profesionalac, da ima vise iskustva, verujem da bi prica bila drugacija.

Odlasci / Dolasci - archer - 04-26-2006

Prvo ne treba da se zaboravi da Zvezda ima u spicu vec 4 igraca: Purovic, Djokic, Suzuki i Raskovic. Ovu dvojcu poslednjih ne treba nikako poceniti.

Ja verujem da je Draman dobar igrac i treba mu pruziti sansu

Nama treba ocajnicki centralni bekovi: prosecni Dudic odlazi, dobri Bisevac je tu, Miladinovic je sve gori od meca se Zenitom( uzasno nazaduje) , Joksimovic je konjina koja zna samo da skace i nista drugo, Da Silva da ne spominjem. Taj kaje ili kako se zove, da zna nesto on nebi igrao u Liteksu vec u Francuskoj a Julijano nije los ali je bas bas mator i dugo nije igrao fudbal, a to je smrt za starog fudbalera.Crnci su slabi defanzivci, Brazilci onako, Argentinci su odlicni ali ti kada ga kupis nikad ne znas nacisto sta je u njegovoj glavi. Stepanov nije bio lose resenje, pa ni ovaj Rajkovic iz OFK ali su prodati ili ce biti prodati. Bice ovo teska letnja kupovina defanzivaca.

A sada sredina, ako odu Kovacevic, Mladenovic (daj Boze), Mudrinic(daj Boze) ulazimo u problem zadnjeg veznog, pa da nebi novog kupili ubacice Bisevca ali to onda znaci da treba kupiti dva dobra defanzivca, sto kao sto sam rekao nece biti lako.Mogu da kupe za to mesto jednog prljavog defanzivca. Na ostalim mestima nema vecih problema jedino bi mogli naci nekog Brazilca da malo uredi tu igru i spusti loputu na zemlji (kao Dinamov brazilac mislim da se zove da Silva)

I na kraju napad kao sto rekoh imaju ovu cetvoricu, mozda bi trebali dovesti jos jednog (moguce i da ode Djokic kao najboli strelac lige nikada se ne zna) napadaca i to po mogucstu nekog malo jaceg i veseg da ima da zameni Purovica.

treba prodati Randjelovica, krajnje je vreme i malo dati sansu ovom Banovicu jer kada je on dosao on je bio Reprezentetivac SCG

Pa to bi bilo to Big Grin

Pozz Braco

Odlasci / Dolasci - archer - 04-26-2006

Quote:Mogu da kupe za to mesto jednog prljavog defanzivca.

Mislo sam nekog Juznoamerikanca (bez Brazilaca) a ne defanzivaca.

Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 04-26-2006

Kao sto sam rekao u jedom od mojih kilometarskih tekstova,nama treba iskusan igrac ako zelimo LS ili evropu na MARAKANI uopste.A pod tim pojmom iskusan-mislim na iskusnog igraca(godine nebitne)koji je vise puta igrao evropu,ili igrao za reprezentaciju na nekoj vecoj smotri(svetsko,evropsko prvenstvo).Ljudi,ako je neki igrac mator-to ne znaci da je isti i iskusan.Koji ce nam kurac matora konjina koji osim toga sto igra fudbal 20 godina nije nikada u zivotu odigrao nijednu ozbiljniju tekmu.Odigrao je mozda neki derbi lokalnog karaktera-a to je vise nego smesno.O evropi da ne govorim,taj evropu nije video ni na razglednici,citavo iskustvo mu je redovno gledanje LS na televiziji.Koji ce nam kurac takav igrac.Jer kapirate sta ocu da kazem,ali nas glavni i jedini problem su pare koje nemamo.A igraci sa evropskim iskustvom pa jos mladi igraci sa bogatim iskustvom kostaju gotovo kao ceo nas tim,tu se nalazi nas problem.Kako naci takvog igraca,a jeftino-NEMOGUCE.

I jos da kazem da je archer lepo rekao sve po pitanju defanzivaca,trebaju nam,a i ja takodje mislim da ih pravih kvalitetnih trenutno u nasoj ligi nema-tako da nemamo odakle da ih crpimo.

Po meni ti pomenuti brazilci su smesni,to je jad i beda.Povucen brojnim iskustvima sa takvim "zvucnim" pojavanjima,ne nadam se preterano i ne padam na dupe kada cujem takve price.

I kako sada ova nasa bajna uprava misli u LS-bez Zigica,Dudica,Kovacevica.To mi nikako nije jasno.A sto se tice ovih ostalih indijanaca koji ce najverovatnije otici(Mudrinic i ta ekipa) neka idu daleko im lepa kuca.Da se ja pitam ti nikad ne bi ni prali dresove u ZVEZDI,a o nekom standardnom igranju da i ne govorimao... ;pljuga

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 04-26-2006

E svasta. Eno na Sportskoj Central vest da neko sa Marakane prelazi u Humsku. Otvorim, procitam, kad ono Milijas. E sad su stvarno presli svaku mjeru.

Odlasci / Dolasci - Nesho - 04-26-2006

A dje nadjose bas Milijasa, stvarno mi nijesu jasni :zbunjen

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 04-26-2006

Quote:...I na kraju napad kao sto rekoh imaju ovu cetvoricu, mozda bi trebali dovesti jos jednog (moguce i da ode Djokic kao najboli strelac lige nikada se ne zna) napadaca i to po mogucstu nekog malo jaceg i veseg da ima da zameni Purovica.
Pa brate ako prodaju DJokica i/ili Milijasa, onda ce izgubiti poverenje nas koji ih podrzavamo... A Zigica moraju da prodaju, Kovacevica nije tako tesko nadoknaditi, a Dudica - ne verujem da ce biti ogromna tragedija.