Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 11-11-2013

(11-11-2013, 12:39 PM)Пијанац link Wrote:Све ја то знам, али бре људи, ми смо Црвена звезда! Нама је дужност да у сваку утакмицу уђемо са намером да је добијемо. Када се иде на трофеје, иде се на дуплу круну! Јел могуће да нам се у крв увукло то ''гробарисање'', где они 20 година свесно пуштају низ воду и Европу и Куп да би освајали титуле? Сутра бре Реал да дође, има да идемо да га изгазимо!

Нема филозофије, нема кукања, иде се на победу!

Тако смо размишљали задњих 6-7 година, уместо да смо правили приоритете, ишли лукаво и паметно. Зато ми дувамо курац за титулу. Мени, искрено тај КУП не значи апсолутно ништа, апсолутно! И увек бих мењао 3 бода него за улазак у полуфинале тог купа. И ја волим да добијамо, АЛ НЕМАМО КАПАЦИТЕТЕ.

Ово ме мало подсећа на завршницу Јадранске лиге у баскету ове године, кад смо осигурали друго место на табели, а гробари се мучили да дохвате четврто место на фајнал фор у Лакташима. Уместо да смо Будућност пустили да нас победи, а да они буду четврти, гробари би испали. Не би играли сад Евролигу, не би нас газили у финалу. Много људи ми је признало то.  Само ЛУКАВО и ПРОМУЋУРНО да радимо.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 11-11-2013

Поставиће Сејо тактику по оној пјесми Сејо се данас супер осјећа... Сејо воли Ханку, Шабана...

Сејо се мало мучи док размишља, ал' синоћ га није израдила риба...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 11-11-2013

Кизо, ова твоја филозофија никада није била део нас! То што ти зовеш лукаво и промућурно, ја ћу назвати правим именом, ПОКВАРЕНО и ПОДМУКЛО. Ако држимо до неке величине нашег клуба, а колико сам ја обавештен и даље држимо, онда не можемо да будемо ситни преваранти, јајаре и сецикесе. То да се изгуби намерно утакмица да би обезбедио лакшег противника, или да би закопао најтежег ривала или да би одморио екипу за суботу је нешто најпрљавије што је спорт икада видео.  То у спорту најчешће раде Шпанци. Али баш због тога вансеријски успеси њихових спортиста не сијају пуним сјајем јер их бије глас да су прљави преваранти. Суштина спорта је да се побеђује. Па наши ватерплоисти су знали да је Раднички победио Реко у Италији дан раније и могли су да изгубе од Синтеза. Наравно да таквим момцима ни једног тренутка то није пало на памет. Зато они и јесу убедљиво најсветлија тачка у нашој тугаљивој свакодневници.

И немој такве ствари да се пропагирају по форуму, јер као што рекох, то никада није било део нас. Ако смо 62 године представљали једно, немој да нас 6 година преобрати у нешто друго.

Колико има сад да нас сахрањују у баскету? 12 година? И колико сам разумео Дулета Свињу, позваће Вучића на јубилеј кад вежу 15 узастопних титула. Обзиром да су нам они најжешћи, најљигавији противник, и да желе да у фудбалу примене исти принцип као у баскету, ја сам против тога да их тетошимо. Треба им узвратити истом мером.

Тек кад поставимо ствари на своје место, кад буду спортски и фер услови, где право и правда важе за све, ја ћу бити ЗА ово што причаш.

(11-11-2013, 03:00 PM)KizaLion link Wrote:Тек кад поставимо ствари на своје место, кад буду спортски и фер услови, где право и правда важе за све, ја ћу бити ЗА ово што причаш.

А ко мислиш да ће поставити право, правду и ферплеј на своје место ако ми тим вредностима окренемо леђа и кренемо странпутицом? Толе? Свиња? Политичари?

Ушли смо у новембар месец, а Толе је још у савезу? Још се не зна хоће ли Слиниша остати селектор? Прво пале ватру, па нас умирују, чекају да заборавимо.. биће боље када нови људи стварно буду имали власт, а да није Толе. Не када позовеш Саву Мајмуна да има неку функцију, и ту додаш ону двојицу наших у ФСС, то су све климоглавци. Фрапантно је када су Сава Мајмун и Толе имали жесток тв дуел, а сад су шатро "заједно" у екипи. То је поражавајуће.

како да очекујеш неку транспарентност, када нам је већ јуче поново судио Вукадиновић? По неком аутоматизму суди нам Рад и ОФКУ често. Његово суђење је било коректно, али то никаква случајност није. Случајност је када убациш цедуљице у ћуп па извучеш судије.

Није наше да седимо скрштених руку и да очекујемо, наше је да се боримо за оно што верујемо да је исправно. Ко крене странпутицом, обично се проведе ко бос по трњу. Нама, као друштвено одговорном сајту окупљеном око спортског клуба, је дужност да промовишемо истинске спортске вредности. А победа у витешком двобоју два противника је највећа могућа вредност.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 11-11-2013

Помаже Бог браћо,

ја ћу само да се надовежем и да кажем неко своје мишљење.Да и 50 година не освојимо титулу никад нећу пристати на гробарисање.Звезду не волим Због титула или музеја,Звезду волим због онога што јесте,зато што има неку своју душу.

Што се тиче жреба за куп,ништа страшно.Као и свакој утакмици морамо да идемо на победу независно од противника.Изгубили,победили мени је исто.Ако наши играчи не могу да одиграју 2 квалитетне утакмице у 3 дана не треба ни да играју фудбал.По мени чак ни титула није императив колико играње у Европи.Наша лига са финансијске стране није исплатива,Европа једина нешто значи.Е сада што је лакше ући у групу ЛШ него у групу ЛЕ то је друго питање.Закључак да би било шта од овога урадили морамо да играмо фудбал и да победимо Војводину у 2 пута у 3 дана.Не желим да од те Војводине правимо Бразил.Ако будемо играли фудбал победићемо обе.Играмо на Маракани,па нема лепше ствари за једног навијача од неизвесне утакмице.Дај Боже да је што више таквих,а не да нам мечеви буду излети,па онда у Европи да примамо петарде.За мене је ово најбољи могући жреб.Да видимо где смо и шта смо пре зимске паузе.Знамо отприлике да смо у каналу,али ево прилике за излазак.Па да видимо...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 11-13-2013

(11-11-2013, 03:57 PM)Пијанац link Wrote:Није наше да седимо скрштених руку и да очекујемо, наше је да се боримо за оно што верујемо да је исправно. Ко крене странпутицом, обично се проведе ко бос по трњу. Нама, као друштвено одговорном сајту окупљеном око спортског клуба, је дужност да промовишемо истинске спортске вредности. А победа у витешком двобоју два противника је највећа могућа вредност.

!!!!!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 11-13-2013

Кажњени смо пола милиона динара и утакмицу са Слободом без публике због нереда које су Гробари правили на дербију.

Леп позив свим гостујућим навијачима широм Србије да пале хартију где год оду ван свог стадиона....