Delije
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 11-28-2011

Опет, он је вратио Вилотића у екипу, али он није био стандардан у првих 11! ПА он је ово рекао и после припрема и ми смо сви исто прихватили јер је Вилота квалитетан играч, али шупак од човека (могли би га продати да игра заједно са мустафом- екипа шупака)! Нисам читао али јесам слушао, и нисам чуо да је он се тако изразио. И да је, за мене нема ту ништа срамно, јер он није ништа сакрио и ово је рекао после припрема; да је само он у питању, а не и могућа добробит Звезде од трансфера, В(Б)илотић би ладио муда негде другде!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KizaLion - 11-28-2011

Пијанац брате, мислим да Ђука има право јер гледа дугорочно, корак је испред... Не заборавимо да је Весић махер, свуда где је био са својим "консалтингом", је успешно упропастио. А притом, џабе ми спомињемо Лукића кад су главни у клубу Аџић и Маза.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 11-28-2011

Знам ја добро ко је Весић, али видим овде да су два човека целу страну исписала о томе шта би било кад би било. Још се ништа није десило, а овде се већ прича о изборима. Ових дана имамо много више и брига и актуелности од тога, тако да треба све то правовремено испратити.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 11-28-2011

Ерибо, то је недопустиво. Ниси у праву. Он признаје да је под притиском морао њега да врати. Мене занима ко је особа која је притискала тренера?
Елем, ово му није први испад. На почетку сезоне је рекао да он није тражио Ковачевића у екипи и да не зна ништа о том играчу, па чак ни ко га је довео! Значи, да будемо јасни, њему неко са стране саставља тим. Е, живо ме занима да се до краја отвори, да буде човек и да нам каже ко је тренер уместо њега.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 11-28-2011

Буразеру,

по мени би већи ред био да изађу неки други и кажу шта су урадили бројем и словом, а не да се бацају неке приче о успјешности ове управе... Да кажу колико су успјешни били на економском плану, јер на спортско - резултатском су једна велика нула. Толико су подбацили да чак нису испунили ни дио онога што су сами себи зацртали за циљ. Доста ми је виша прича да прије двије и нешто година у Звезду нико није хтјео да уђе, а ето они су ушли па им се сада морамо клањати. Мислим да Роби није ни сањао у какву ће машину упасти. Мислим, да он ту има највише да изгуби, добро име, а хајде се снађи међу хијенама...

Послије свега питам се да ли је боље што смо изгубили овај дерби... Коначно је дошло вријеме да се одради много тога што је склањано у страну ријечима да није вријеме и да се чека крај полусезоне.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 11-28-2011

Све у свему,једино што је исправно и што мора да се уради јесте да све ствари морају на чистац,све све и апсолутно све,нема штетних и мање штетних за клуб,ако си штетан мораш да идеш.

Ја бих пристао и да играмо бетон лигу,али да имамо здраве темеље,па ће на тим темељима да израсте дворац.Како познати Србин Валтазар Богишић каже: "Што се грбо роди,време га не исправи"

Узгред за мене ова ситуација у клубу није на правом месту у овом тренутку,превасходно зато што се наш народ бори за опастанак на Косову и Метохији,то ме више мучи.Лако ћемо све средити у клубу,и једина ствар која ми је светија од Звезде је Србија,јел ако нема Србије нема ни Звезде...извините за дигресију.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 11-29-2011

Слажем се са тобом али мислим и да ако нема Звезде, нема ни Србије. Уосталом, ово урушавање нашег СД-а се поклапа са слабљењем Србије. Лепо мени каже буразер, који није острашћен као ми овде и који ретко и преносе да гледа, они освајају титуле увек у неким смутним и лошим временима за Србију. Али опет, то је потпуно друга тема, ФК и стање у њему је оно о чему треба да пишемо. У том смислу ме невероватно занима кога ће Роби извести на терен против Рада односно да ли ће сам саставити тим или ће опет играти неки који морају. Овај што је одстрањен није једини из те групе. Нема везе и да играју Мијаиловић, Јанковић и Стојковић битно је да то тренер одлучи. Јер то би био први знак да имамо намеру нешто да мењамо.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 11-29-2011

Апсолутно се слажем с тобом Најтмер,сваки суноврат нашег клуба поклапа се са црним облацима над Србијом и ту нема шта да се дода или одмузме.

Ипак из свега овога мислим да смо извукли поуке из тих смутних времена.Само здрави темељи и здрава прича може да донесе корист.Чини ми се да смо се 3 године вртели у круг и да смо можда имали превелико поверење у људе који воде Звезду.Нисам видео видљивији помак сем веће посете на трибини,али не бих то приписао управи и маркетингу него раду врха трибине и људи који су у центру приче.Маркетинг је одговоран за пуњење бочних сектора који су празни мање више,односно бар 80 процената људи је на Северу.

Пискарање саопштења,никако није наш манир,односно увек смо имали некакво достојанство и господство у оносу на све друге у Србији.Наравно Томислав Караџић је отров за српски фудбал,и треба се борити против њега,али чини ми се неким другим средствима.Уместо писања саопштења  боље да је енергија утрошена на неке друге корисније ствари.Причао сам са старијим од себе,људима који прате Звезда малтене од основања.Они кажу да је стока у сваком систему увек имала политичку подрушку и увек имала људе на положају као и у данашње време,ипак ми смо причали на терену,а не саопштењима.

Транспарентност пословања,је јако важна,много се нагађа о износу самог дуга,чак и превише,и тако се ствара неповерење и разумна сумња да ствари нису како треба.Рецимо ми очекујемо од Руса да нам дају паре.Руси не воле Звезду као ми,они очекују да њихове паре буду враћене,преко рекламе на дресу.Једноставно они су инвеститори и очекују профит преко маркетинга.Да ли би ико ко није навијач Звезде и који је не носи у срцу бацио паре у бунар,значи чисто рационално и пословно размишљајући?

Читајући између редова ових дана видим да Просинечки нема ауторитет који би требао да има као тренер и легенда клуба.Случај Вилотића показује тако нешто.Озбиљан клуб ангажује тренера на дуже стазе на 5 година.Тренер је тим-менаџер,спортски директор има чисто техничку улогу и нема право мешања у рад тренера,него само доводи играче које тренер жели.То мора да се мења.

Рационализација пословања,отпуштање беспотребног особља,неке ствари у клубу могу да обављају волонтери-навијачи.Не треба нам 5 запослених да косе траву на Маракани,не требају на благајници.Тај посао могу да обављају људи који воле Звезду као волонтери.Наравно све трошкове треба ставити на папир и добро израчунати,сваки динар је важан.

Заблуда је да 15000 хиљада претплатних карата може да реши проблем финансија.То је 150000 еура на годишњем нивоу.Нама треба пуна Маракана са ценом карте 1500 динара да би по мечу зарадили 750000 еура,а да би вратили дуг у року од годину и по дана до две године,уз то да имамо солидан тим.

Да би навијачи отаплтили дуг 100.000 људи треба да плати по 25000 динара.Ми имамо 15000 људи с претплатним картама.Тешко да је могуће да отплатимо тај дуг оваквим понашњем.

По мени најбоља комбинација је да распродамо комплетан тим,пробамо да откупимо дуг оод банака и да будемо власници дуга.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - MACAK - 11-29-2011

Нај веће зло у Звезди је весић,он је у кк продао грб,аџић који није довео ништа и у сваки уговор се уграђује да би узео проценат да исплати коцкарске дугове.Маза незналица и нека нам Роби каже ко му саставља тим односно који играч мора да игра да би се продао и ко од тог играча има користи,Звезда сигурно не.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - luconi - 11-29-2011

Скоро сам баш писао на овој теми о новчаном кажњавању играча, то је изгледа најбољи лек, по џепу највише боли. Дефинитивно неко мора дебело да плати за пораз од партизана, капирам ја све да они имају неки много бољи тим, неку игру, али ако ћемо реално победили су нас убедљиво а ништа приказали нису. За почетак ће платити играчи(Борха-20.000 еура), а што се осталих тиче надам се да неће остати само на ономе "УПРАВА НАПОЉЕ" и појео вук магарца...

http://sportal.rs/news.php?news=63535